-->



8/kozmetik

27 Mayıs 2016 Cuma

Sahile Gitmeden Önce Doğru Mayoyu Seçin

Sahile Gitmeden Önce Doğru Mayoyu Seçin

İşte beklenen günler geldi! Sizi bilemem ama benim için her günün bayram tadında olduğu güneşli günler sonunda kapıda! Kısa bir süre içinde de plajlara doğru ilerlemeye başlayacağız. Tabii ki öncesinde alışverişe çıkıp, mayomuzu yenilemek gibi önemli bir görevimiz var.

Yıllarca umarsızca yiyip yine de bikini giyebilme lüksüm bu yıl sona erdi. Dürüst olmam gerekirse bütün bir kışı çılgın gibi abur cuburla geçirdikten sonra bunu hak ettim! Artık mayo bakıyorum, hem de en doğru mayoyu! İnternette araştırırken “Mayonuzu Yenilemeden Önce İncelemeniz Gereken 8 Mayo Modeli” yazısıyla da karşılaşınca hazine bulmuş gibi sevindim. Ne de olsa mayo mevzuunda yeniyim.

İlk olarak vücut tipine uygun mayo seçmek gerekiyor haliyle. Örneğin beliniz kalınsa ince göstermek için şeritli mayoları tercih ederken göğüsleriniz küçükse püsküllü mayolarla orantı sağlayabilirsiniz. Her renkten ve her desenden mayo olduğundan seçeneklerin inanılmaz fazla olduğunu söyleyebilirim. Öyle ki zayıfladığımda da bundan sonra mayo almaya devam edeceğimden eminim.

Düz renk mayolarda siyah rengi tercih edebileceğiniz gibi farklı renklerle de en az siyahta olduğu kadar ince ve şık görünebilirsiniz. Bununla beraber düz renklere demin de belirttiğim gibi püskül gibi detaylar katıldığında mayoların bambaşka bir boyuta taşındığını söyleyebilirim. Mayonuzu elbise gibi giymek ve şık görünmek için fırfırlı modeller resmen çölde vaha. Şahsen ben alışverişe çıktığımda mutlaka bu mayolardan deneyeceğim.

Bu sene dikkat çeken modeller arasında hayvan fotoğrafı olan baskılı olanlar da mevcut. Biraz haşin görünmek isteyenlerin vahşi hayvanları tercih ettiğini ama daha sakin görünmek isteyenlerin ise şirin hayvanları mayosunda taşımak istediklerini bu yazı sayesinde öğrendim. Değişik bir tarz denemek isterseniz göz atmadan geçmeyin derim.

Her şey bir yana mayolara dantel detaylarının eklendiğini biliyor muydunuz? Bir vintage tutkunu olarak hepsini denemek istediğimi belirtmem lazım! Bu modellere ek olarak her yıl bambaşka şekilde aramıza katılan mayokinilere selam vermeden olmaz! Etnik desenlileri çok hoş görünürken, turkuaz renklilerinin de tercih edileceğine hiç şüphe yok.



Son olarak mayoların yanlarına, sırtlarına ya da farklı yerlerine tüller eklendiğini biliyor muydunuz? Ben şahsen yeni öğrendim, hemen araştırmalara başladım, bulduğum anda alacağım! Tok geçen kış dönemimi yazın şık geçirmemi sağlayacak fikirler veren bu infografik benim için çok faydalı oldu, bu görseli hazırlayan
Hepsiburada'nın moda ekibine
kadar teşekkür etsem az bence!



Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa