-->



8/kozmetik

25 Şubat 2015 Çarşamba

Okudum - Aşk ve Kül

Twitter&Instagram:@kuzununannesi


Haftada bir kitap okuyacağım diye kendime verdiğim sözü tutmayı zor da olsa başarıyorum. Malum kuzudan sonra hayat , öncelikler , zaman yönetimi zorlaştı veya benim için öyle oldu diyebiliriz. 

Mehmet Coşkundeniz'in kitaplarını severim. Hangi tür kitapları seviyorum diye düşündüğümde;akıcı olan her kitap diyebilirim. Kitap sayfaları bir ton ağırlığındaysa okumamak için bahane bulmak kolay oluyor. Nerede kalmıştık:

"AŞK ve KÜL" . Arka kapağını okuduğumda ;
Yasak AŞK yoktur, olamaz da…
Yasak ilişkiler vardır sadece, bedeli çok zaman bütün bir hayata mal olabilen!
"Hiç kimse acıdığı birine âşık olamaz ki! Acıdığın için birini sevebilir misin? Bu mümkün mü? Karşındaki insan boynunu büküp umutsuzca seni seviyor diye kendini ona karşı borçlu hissedip kalbini ona adayabilir misin?
Bunun adı 'aşk' olabilir mi?
İmkânsız...
Kalbimdeki acıma hissini aşka dönüştüremem. Benim güçlü bir şefkate ihtiyacım var. Gönlünü, alabildiğine sınırsızca bana açıp şimdiye dek sevgisizlikle eriyip tükenmiş duygularımı canlandıracak, unuttuğum hisleri ayaklandıracak aşk dolu, şefkat dolu, huzurlu bir limana sığınabilirim ancak."

Aşk şefkatin değil, tutkunun duygusuydu oysa. Buket, şefkati aradığı yerde aşkı, aşkı aradığı yerde şefkati bulamayacağını bilmiyordu. Bunların, birbirlerinin yerine konacak duygular olmadığının farkında değildi. Sevgisiz hayatının tüm duygusal ihtiyaçlarını tek bir kişide karşılamayı istiyordu. Üstelik bu kişi sevgilisinin babasıydı..

Upsss dedim , aman aman büyük konuşmayalım diye de ekledim , neyi büyük konuştuysam yaşadım malum :)))) Kitap oldukça sürükleyici , bazı sayfalarında ki  hoşuma gitmeyen  birlikteliğin detayı  haricinde yok artık canım demeden okuduğum bir kitap. Malum artık her şey
UÇLARDA YAŞANIYOR NE YAZIK Kİ
.

Keyifli okumalar , sevgiler...
Share This
11 yorum:
  1. mehmet coşkundeniz kalemini severim çok eskiye dayanır tanışıklığımız :) bu kitabı not ettim :) bence de her hafta bir kitap okunmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sene lıstemızı gerceklestırıyoruz sankı :) Gercı yolun basındayız :) Sevgıler canım

      Sil
  2. Yasak AŞK yoktur, olamaz da…
    Yasak ilişkiler vardır sadece, bedeli çok zaman bütün bir hayata mal olabilen!

    bilmem miiii,hala etkileri var,hala unutamadım :(

    YanıtlaSil
  3. Okuyacaklarım listesine ekleyeceğim , anlatımınız için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. okudun bu kitabi gercek hayatta su an yazar olan o kisinin kim oldugunu nasil merak ediyorum anlatamam :)

    YanıtlaSil
  5. kitabi okudum ama gercek hayattanda alintigi oldugu dusuncek olursak yazar olan buketin kim oldugu ayri bir merak konusu

    YanıtlaSil
  6. okudun bu kitabi gercek hayatta su an yazar olan o kisinin kim oldugunu nasil merak ediyorum anlatamam :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa