-->



8/kozmetik

25 Şubat 2015 Çarşamba

4 Yaş. / Karmakarışık Konulu Post

Twitter&Instagram :@kuzununannesi


Gözü kara , komik kuzum. Doğduğun gün ve sonra ki zamanlar , uykusuzluğun , iştahsızlığın ve kımıl kımıl olman bizi neye uğradığımızı şaşırtmıştı :) Hala konuşuluyor kuzum düşün. Seninle ne ev gezmesi , ne sokak gezmesi yapabildik hani derler ya yerlere göklere sığamıyordun. Sürekli mıkmık , hareket vsvs. Hahhahaha düşünüyorum da tüm aile olarak 2. bebiki istememe sebebimizsin kuzum  :) Hayırlısı olsun ve Allahım her isteyene istediği zaman nasip etsin. 

Peki seneler geçti sen de ne değişti : Öncelikle herkes bize sabredin 1.yaşına gelsin düzelir , dediler yok olmadı , 2 olmadı 3 eh idare eder. 4.yaşına girerken malum 1 yaşında konuştuğun 10 aylıkken koştuğun 4.ayında dişini çıkarttığın için hayata hızlı başladın ve 4 yaşında yardımsever , hayvan sever , her şeyini paylaşan , kıskançlığı olmayan sevgi kelebeği ama kendini sevdirmeyen kuzu oldun. İnşallah bu huyların değişmez melek kuzum. 

Gece deliksiz uykularımız nadir :)Okurken aman canım tüm çocuklar zor demeyin yaşayan anlar :) Yoga , kitaplar , disiplin , sevgi sözlükleri aman da bunu yapmıyor yoksa öyle olmazdı da demeyin sevgili okuyucularım. Yaşayan anlar çünkü her anne baba ÇOCUĞU için en iyisini yapmaya çalışır. Öyle böyle demeyle olmuyor :) Yaşamak lazım hahahhahah :))) 

Seninle yaz tatilleri çok aşk. Su kuşusun yemek problemin azalıyor , yorulup uyuyorsun :) Ancak hala dış gezmeler zor :) Koca çanta ile gezmekten kurtulamıyoruz. 

Ballı lokumum dün gece yanıma gelmek istedin ve seni yanıma alırken kafanı gece gece kapıya doinngg kıyamamm sonra yanına yatarken de kafana kafamı doingggg , gece gece neye uğradığını şaşırdın biraz da ağladın. Oyy kuzum annen gözü kapalı iş yapmış belli. Tıpkı babanın gece  süt doldurmak için kalktığında dolabı , kapıyı bacayı açık unutması gibi :)))

Dedeci kuzum her gün dedeni yormayı başarıp , anneanneni delirtmeyi de başarıyorsun :) Bu aralar MAŞALLAH iyisin , yemekler hala zor yeniyor ama huysuzluğun daha az :) Nasıl bir huysuzluk , çivitirim derken , oyun demen , oyun oynarken , resim demen , yemek yememen , her şeye ağlaman , yapmaman gereken her şeyi inadına yapman gibi :) Uykusuz  ve açken tam öylesin :))) Bazen hırçınlığını çözemiyoruz  bu kadar sevilirken ilgilenilirken neden diye aklımızdan geçiyor.

Uzun bir günlük gibi oldu bu post :) Cümlelerime ; bu farat , çüt , buc ,  çivitirim , kokoyo kelimeleriyle son verirken anneannenin sana "kuzum ben tatile gidiyorum 5 gün yokum dediğinde ki ; bana yemeklerimi kim yapacak" diyerek annenin yemeklerini arada  hafta sonu yaptığını belirttiğin için teşekkür ederim.

Anneannen gibi kimse sana sağlık yemekler yapamaz ve kimse sana anneannen gibi bakamazdı bu aşikar. Anneannenin tepesine çıktığını dayın ve ben çok iyi görüyoruz hahahhaha :)) 

 Yanındayken off deyip , uzaklaşınca burnumu sızlatan kuzum , kokusuna doyamadığım lokumum , uyurken bakmalara doyamadığım , sabahın köründe uyanacaksın diye ödümü patlatan minik adamım , kafanı bir yere çarpınca koşarak buc alıp kafasına koyan canı sert  adamımız , gezmeye giderken inşallah sakin durur deyip  dua ettiğimiz , dönerken "iyiydi maşallah" diye gurur duyduğumuz, gezmeli tatillerde  tatile gitmeden günler önce adrenalin sebebimiz , her gece uyumamak için direnen böceğimiz , hafta sonu tatil olduğunu öğrenince sabahın köründe kalkıp "içeri gidelim diye bağıran şebeğimiz" hafta içi yatakta keyif yapan işini bilir ballı böreğimiz ,  bana duygularımı karmakarışık yaşatan Alptuğ'um kuzum  SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEMMMMMMM....

 Ballı lokumumuz , kuzumuz , meleğimiz , pamuğumuz , mis kokulumuz , komik adamımız , bilmişimiz , itfaiyeci aşığımız , seni çok seviyoruz varlığın için şükürler olsun. Allah'ım sana sağlıklı , uzun , mutlu ve huzurlu gelecek nasip etsin inşallah. İYİ Kİ DOĞDUN AŞKUZUM....
Share This
12 yorum:
  1. Canım yazdıklarına hem çok güldüm hemde gözlerim doldu alptuğa mutlu yıllar rabbim kendine,ailesine,vatanına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin mutlu,huzurlu,sağlıkla yılları olsun kuzu kendini sevdirmesede uzaktan ona kocaman öpücük gonderiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gültencim çok teşekkür ederim , tanımasam da yorumların gelince 4 gözle okuyaı bekliyorum :))) Yürekten sevgiler

      Sil
  2. bizimkilerin doğumgünleri birbirine pek yakınmış :)
    Nice mutlu yaşları olsun inşallah. şanslı, mutlu bir çocuk olsun hep...
    İyi ki doğurmuşsun bence de bu canavarusu sen :)))
    Öpüyorum ikinizi de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederım canım hahaha aynen tam canavarus kuzum :) Sevgıler mınnak Oytunumu öperim

      Sil
  3. Çok tatlııı ,yazıyı okurken allahım keşke bir bebeğim olsa ve iyki yok şu hale bak nasıl yetişirdim ben, arasında gidip geldim... İnsanın canından bir parça sevgisi bir başka inşallah bir gün bende tadarım o duyguyu.
    Hep birlikte hep mutlu olun yüzünüzden gülücük hiç ama hiç eksilmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahhaha çok şekersiniz inşallah istediğiniz zaman anne olursunuz güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil
  4. :-))) çok harika yazmışsın tatlım hakikaten yaşamayan anlamaz ama olsun her çocuk ayrı güzel ayrı tatlı <3 kuzucuğuna çok mutlu uzun sağlıklı yıllar diliyorum.. çok sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. oyyyy kuzum bunlar ne zaman büyüdüler ki :) iyi ki doğmuş annesi nice nice seneleri olsun.

    YanıtlaSil
  6. allah sağlıklı huzur ömürler nasip etsin iyiki varlar herseye değiyorlar :) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ne güzel yazmışsınız.. siyah beyaz fotoda mavi kurdele çok hoş olmuş hele o minik ayaklar bezelyeler :)) ne çabuk geçiyo zaman....sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Ben uzun zamandır bloguna ulaşamıyordum :( Sebebini bulamadım. Neyse ki şuan ulaşabiliyorum :)

    Hayat hızıyla, zoruyla akıyor yaşayan bilir tabi. 1 yaş partisine hazırlandığımız şu günlerde 4 yıl gözüme ne çok geldi halbuki yaşarken koşturmayla geçiyor anlamıyorsun.

    Dolu dolu geçmiş 4 yıl ne güzel. Hep anne evlat birlikte olun yan yana yanak yanağa :)) Sevgiler ikinize de. Yakışıklıyı öpüyorum çookkk

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa