-->



8/kozmetik

5 Ocak 2019 Cumartesi

En kolay Sufle


Caniniz tatli cekti ancak saglikli beslenmek istiyorsunuz , ya daaaaa bir sufle olsa da yesem diyorsunuz ancak yumurta , sut ve sut urunleri tuketmiyorsunuz o zaman hazirsaniz sipsak sufle tarifi... 

 Malzemeler;
1 su bardagi yulaf
2 olgun yumusak balll muz
 1 cay bardagi su
1 tatli kasigi hindistan cevizi yagi
3 yemek kasigi kakao
Yarim paket kabartma tozu( bir keresinde unutmustum lezzeti ayni olup kabarmamisti sadece) (Bir keresinde icine hindistan cevizi sekeride eklemistim) 

 Tum malzemeleri robotta karistirin iyiceeee ufalansinlar.. Sonra isiya dayanikli kaplara bolusturerek 3dk. mikrodalga hizli isitma isisinda pisirin. Kaplarin uzerini muhakkak ortun radyasona maruz kalmasin yiyeceklerimiz.     3dk.sonra kabarmis mis sufle gorunumlu tatlimizi yiyebiliriz. 

Mikrodalganizin ayarlari farkli olabilir. En yuksek isida 2dk.ya ayarlayip acip baktiginizda kabarmamis ise 1dk.daha pisirebilirsiniz. Heee bir de bu tarif tabikiii de firindada piser ama hizlica olsun dedigim icin bu sekilde pisirdim. Sevgiler..Mutlu gunler 

not; Cep.telden yazdigim icin hatalarimi gormezden gelirseniz sevinirim...
Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa