-->



8/kozmetik

3 Temmuz 2018 Salı

Bebek Yüzme Simidi


En iyi bebek yüzme kolluğu , en iyi bebek yüzme simidi , en kullanışlı yüzme aracı adına ne derseniz deyin ama bundan daha iyisine henüz rastlamadım , oldukça güvenli , bebeğiniz öne doğru hafif eğilsin tamamdır , cok eğlenecek , normal simitler gibi içinden çıkma riski yok çünkü bel ve omuz bölgesinden sabitleniyor , devrilse de başı su üzerinde kalıyor ve takla atılamıyor . Minnak oldukça hareketli olduğu için biz her türlüsünü tecrübe ettik. 

Swimtrainer i kolluk ararken keşfettim geçen yaz ve çok beğendim. Kolluk da su yutma , başını dengede tutamama riski olabileceğinden daha 1 yaşında diye Swimtrainer ile başladık , sonrasında abisi gibi hızlıoca yüzme öğrenir. Şimdilik tedbirli olmak lazım :) Bebekken havuza atıp bırakalardan değilim malesef .... Kocaman sevgiler , nacizane tavsiyem en iyi bebek  yüzme simidi.....




Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa