-->



8/kozmetik

21 Aralık 2017 Perşembe

Vanilyalı Kahve

Tchibo ile Vanilyalı ve Karamelli Espresso Kapsül Kahvelerin Lezzetini Keşfedin

68 yıldır kahvede tazelik ve kalitenin adresi Tchibo, 20 Aralık'tan itibaren sınırlı sayıda üretilen vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahvelerini lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Doğal aromaya sahip, şeker ve tatlandırıcı içermeyen vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahveler, Cafissimo kahve makinelerinde tek tuşla hazırlanabiliyor.

Brezilya’dan Afrika’ya, Guatemala’dan Kolombiya’ya, dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerden üretilmiş kahveleri lezzet tutkunlarıyla buluşturan Tchibo, 20 Aralık'tan itibaren vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahvelerini sadece Tchibo mağazalarında ve www.tchibo.com.tr internet mağazasında satışa sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen doğal vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahveler, şeker ve tatlandırıcı içermeden kahveseverlere, gerçek bir kahve lezzeti sunuyor. Tek tuşla kahve keyfine ulaşmak isteyenlere eşsiz bir deneyim yaşatan vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahveler, tüm Cafissimo kahve makinelerinde kullanılabiliyor.
Tchibo, kahve tutkunlarına vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahvelerinin yanı sıra filtre kahve, çözünebilir kahve ve Türk kahvesi gibi farklı damak tatlarına hitap eden onlarca çeşit sunuyor. Kendi müdavimlerini yaratan kahve çeşitleri, Tchibo mağazalarındaki Coffee Bar'larda da en taze haliyle sunuluyor. Ayrıca kahve keyfini evinde de sürdürmek isteyenler için kahve çeşitleri ve Cafissimo kahve makineleri Tchibo mağazaları ve www.tchibo.com.tr internet mağazasının yanı sıra Migros ve Macrocenter’larda da satışa sunuluyor.

Tchibo Hakkında:
Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir.
1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.




Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa