-->



8/kozmetik

21 Aralık 2017 Perşembe

YIL BAŞI SOFRASI

SİZİN İÇİN YILBAŞI SOFRANIZI THERMOMIX® HAZIRLASIN!

Siz de yılbaşında sevdiklerinize muhteşem bir sofra hazırlamak ister misiniz?
Thermomix, yeni yılı sevdikleriyle lezzetli bir sofrada karşılamak isteyenlere harika bir çözüm sunuyor. Sağlıklı ve lezzetli yemeklerin sırrı Thermomix, hem zamandan hem de enfes yemeklerden ödün vermek istemeyenlerin favorisi! Thermomix’in yarattığı mucizeler ile sevdiklerinizi harika bir yılbaşı sofrası ile karşılayabilir ya da lezzet düşkünü sevdiklerinize Thermomix hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz…
Yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı, harika yemeklerin yer aldığı sofralar… Yeni yılı evde karşılayanlardansanız yemek menüsünü şimdiden düşünmeye başladınız demektir. Yüzlerce yemek tariflerine tek tuşla ulaşmanızı sağlayan Thermomix, besin değerini kaybetmeden sağlıklı ve lezzetli yemekler pişiriyor, hızlı ve kolay kullanımı sayesinde ise yılbaşı gecesine hazırlanmanız için size zaman kazandırıyor. Sevdikleriniz hazırladığınız ev yemeklerinin, tatlıların ve lezzetli atıştırmalıkların tadına doyamayacak. Güzel pişirebilir miyim endişesi yaşamadan birçok iddialı tarifi Thermomix’in rehberli pişirme fonksiyonu ile korkusuzca deneyip, sevdiklerinize kusursuz sofralar hazırlayabilirsiniz.
12 mutfak aletinin yaptığı işi yapabilen çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, gıdaları besin değerlerini kaybetmeden, doğruyor, karıştırıyor, yoğuruyor ve pişiriyor. Sevdiklerinize hazırlayacağınız sofrada tadı damakta kalacak, göz dolduran ana yemek alternatifleri arıyorsanız; 200 tarifin yer aldığı Thermomix Yemek Kitabı, bu özel gecede sofranızı harika yemeklerle donatma olanağı sağlıyor.
“Damak tadına düşkün sevdiklerinize en ideal yeni yıl hediyesi”
Yemeğe meraklı gustosu olan lezzet düşkünlerine harika bir hediye alternatifi olan Thermomix, sağlıklı, kolay ve hızlı yemekler hazırlamak için, sadece profesyonel değil, aynı zamanda bireysel kullanıcıların da çok rahat kullanabileceği nitelikte bir cihaz. Çok yönlü bir alet olan ürün, dijital ekranı sayesinde kullanıcılara yol gösteriyor, yönlendiriyor, karmaşık aletlerin zorluğuna yer bırakmıyor.
Thermomix’i incelemek ve yarattığı mucizeye yakından tanık olmak için Kanyon’daIntema Yaşam mağazasındaki Vorwerk köşesini ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Vorwerk Hakkında
Thermomix, merkez ofisi Almanya'nın Wuppertal şehrinde bulunan Vorwerk Grup’un markalarından biridir. 1883 yılında kurulan Vorwerk aile şirketi, yüksek kaliteli ürünlerin doğrudan satışını yapmaktadır. Bu ürünlerden biri de, 45 yıldan fazladır günlük pişirme yöntemlerini basitleştirmesiyle haklı bir ün kazanan çok fonksiyonlu Thermomix mutfak aletidir. 12 farklı cihazın görevini yerine getiren ve binlerce güvenilir tarif sunan Thermomix, dünyanın dört bir yanında yedi milyondan fazla kullanıcı için yemek yapmayı bir keyif haline getiriyor. Bugün 45.000 'in üzerinde danışman Thermomix'i, tüketicilerin evinde kişiye özel demo yaparak tanıtmakta, müşteriler de satış sonrası hizmetlerden yararlanmaktadır. Ürün; Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, Avusturya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Tayvan ve Çin'de kendi şirketi tarafından sunulmakta, yaklaşık 35 ülkede de satışı distribütörler tarafından yapılmaktadır.


Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa