-->



8/kozmetik

1 Temmuz 2016 Cuma

Saç Bakım Rutinim

Herkese merhaba , uzun zamandır sorulan sorulardan ilki saç bakım rutinimdi. Sanırım dalgalı saçları olanlar en çok merak ediyor. Aslında bununla ilgili video çekmiştim işte tam yukarıda gördüğünüz gibi. Kanalıma abone olursanız fırsat buldukça çekeceğim diğer videolardan da haberdar olabilirsiniz. 

Nerede kalmıştım. Eğer dalgalı saçlarınız var ise aslında yapmanız gereken şey basit. Püf noktası saçınızı sadece banyo sırasında taramak ve çıktıktan sonra saçınızı taramamak. Olduğu gibi havluya sarıp , ıslaklığı gittikten sonra önce argam yağı ile uçlarını nemlendirip sonrasında şekil verici ürününüzü sıkıp ya tekrar havluya sarmak ya da kurutmak . Seçim sizin. Ben ıslak saç ile çok kaldığımdan baş ağrısı yaşadığım için kurutuyorum. Vigo ile kurutmuyorum , makine ile başımı öne eğip , avuçlarımda vigo gibi yapıp kurutuyorum. Çünkü uğraşmıyorum havalar sıcak malum. Kışın ise vigo ile kurutuyorum. 

Aşağıdaki görselde gördüğünüz ürünler saç bakım rutinimde kullandığım ürünler. Zeytin yağı müthiş yapıyor saçınızı. Uclarına sürebilirsiniz. Banyo sırasında yapmanız gereken saçı ıslatmadan önce şampuanı sürmek sonra ıslatmak. Böylece yağ saçınızda kalmamış olacaktır. Hindistan cevizi yağı son dönemlerde pek popüler ama yıllların mucizesinden vazgeçmemek gerek :)




 Saçımı eğer düzleştirecek isem Schwarzkopf sıkıp sonrasında düzleştiriyorum ki yıpranmasın diye. 


Uçlarınına vazgeçilmezim Nashi argan yağı sürüyorum. Keza yıllardır orealli ve sürekli düzleştirdiğim için bu kadar koruyabiliyorum. Bu ürün biraz pahalı gelebilir ancak inanın çokkkkkkkkk uzun süre kullanıyorsunuz. 

Elidor'u acelem olduğunda nemli saçıma sıkıp kurutuyorum , kokusu güzel , işlevide fena değil. Parlaklık veriyor saça. 

Milk Shake e bayılıyorum , canım arkadaşım Gülşah sayesinde bir kaç sene önce tanıştım vazgeçilmezim. Kokusu saça verdiği yumuşaklık nefis. Saçlarınızı önce shakeleyip sonra şekillendiricinizi de kullanabilirsiniz.


Taft daha belirgin bukleler serisinin bu 3 numaralı köpüğü , saçınızı kalıp gibi yapmıyor , verdiğiniz şekli koruyor ve saçınızda hiç bir ürün yokmuş gibi doğal durmasını sağlıyor.


İşte benim şaç bakım rutinim . Umarım sorularınızı cevaplayabilmişimdir. Yürekten sevgiler ,  şimdiden herkese iyi tatiller...........














Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa