-->



8/kozmetik

16 Haziran 2016 Perşembe

Kil Maskesi / İnceleme / Dirty Works



Herkese merhaba , minnak olduktan sonra vakit su gibi geçmeye su içmeye bile bazen zaman kalmadığı anlardan bugün... 2.bebik olunca zaman yönetimiz eve geçtikten bir kaç gün sonra başlıyor. Aslında bu konuları bırakalım değil mi , yaz yaz bitmez ama buraya post olacaktır bu konu da. Neyse biz konumuza dönelim , geri sarıyorum şimdi..

Herkese merhabaaaa , kozmetik canavarları nasılsınız , bir kaç popüler makyaj blogcusu sayesinde denemediğiniz ürün kalmadı değil mi :) Eeeeee tüketim toplumuyuz diyorum hep. Ben şuan için ihtiyacım olmadan elimdeki ürünler bitmeden aynı ürünlerin başka markalarını almayacağıma verdiğim sözü tutuyorum , zaten vakit yok hahahah :)

Gratislerde satılan Dirty Works markasının kil maskesini almıştım. Ve bazı güzellik ürünlerini doğumdan sonra kullanacağım cildimin tazeliği için dediğimden başladım kullanmaya. 

Bu üründe ki açıklama şöyle ; Yaban mersini içeren kil maskesi cildi tazeler , ışıltı verir ve detox etkisi sunar. Haftada 1 kez veya ihtiyaç duydukça uygulanabilir. 

Yüzünüze  , boynunuza ve dekolte bölgenize ince bir tabaka halinde sürüp 10.dk bekletip duruluyorsunuz . Sonuç mu ? Diğer kil maskeleri gibi sürümü zor değil , daha kremsi ve yumuşak kıvamda olması , hemen cilde uyum sağlayıp kuruması ,yıkadıktan sonra cilde ışıltı vermesi ve kokusunun güzel olması  gerçekten başarılı. Sonrasında yüzünüzde hafif gerginlik hissi oluyor , dilerseniz nemlendiriciniz ile bu hissi yok edebilirsiniz. Ben bu ürünü beğendim , ambalajı ürünün kurumasını da engellediği için bittiğinde yenisi alınacaklar arasında benim için. Zaten bitmesi uzun sürecektir ürün 100ml. 


Not ; Her cilt farklidir hassastir bu benim nacizane tavsiyemdir  sevgiler...
Share This
5 yorum:
  1. Gratiste bende görmüştüm bu masketi kullanmadığım için çok güvenememiştim ama birdaha ki sefere bakmaya karar verdim :))

    YanıtlaSil
  2. Canım tebrik ederim rabbim bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyütsün geç kaldım kusura bakma😄 umarım iyisindir güzel anne.Belki inanmıcan ama şu an yüzümde dürtü works maskesi var çok beğendiğim mükemmel bir ürün bir çok pahalı ürüne göre hem uygun hem güzel sonuç aldığım bir ürün ben şiddetle tavsiye ederim siyah noktalar için mükemmel sonuç aldım😃 Canım Allah'a emanet ol süt kokulu bebişini öperim.

    YanıtlaSil
  3. Canım tebrik ederim rabbim bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyütsün geç kaldım kusura bakma😄 umarım iyisindir güzel anne.Belki inanmıcan ama şu an yüzümde dürtü works maskesi var çok beğendiğim mükemmel bir ürün bir çok pahalı ürüne göre hem uygun hem güzel sonuç aldığım bir ürün ben şiddetle tavsiye ederim siyah noktalar için mükemmel sonuç aldım😃 Canım Allah'a emanet ol süt kokulu bebişini öperim.

    YanıtlaSil
  4. bilgi için teşekkürler bi bakayım buna :) bu arada bloğunuzu takibe aldım bana da bekliyorum..

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa