-->



8/kozmetik

6 Mayıs 2016 Cuma

Yeni Telaşlar



Yeni telaşlar , heyecanlar , endişeler ve korkular... Kuzumda tutmaya başladığım ajandamı nasıl da yarım bırakmışım rutin işler yoluna girince .

Hiç   mi endişem yok yeni kuzu için , olmaz mııııııııııı korku endişe , heyecan , 2 kuzulu hayat. Bu kez yine bir ajanda pembe renkli , yine notlar alınacak bakalım arada ki farklar ne olacak. Mesela ilk ajandama bakıyorum da , 5 kez pırtladı , 3 kez işedi , 4 kez emdi den başka notlar yok , hımm bir de uykuları :))) İlk kuzu ile 2. arasında böyle farklar olabilir. Çünkü ilk kuzuda müzik saatleri , kitap saatleri hamilelikte başlamıştı , ya bunda , zaman ne gösterirse . Kulaklık ile bir müzik dinlemedi mesela minnak.

Yaz yaz bitmez. Şimdilik bu kadar olsun. Madem izindeyim , minnakın kıyafetleri , hazırlıkları da kısmen tamam bugün izinli gün olsun bir sinema yapalım değil mi ? Özleyeceğim bu günleri bir süre biliyorum :))))) Hatta uzun bir süre...

Tekrar görüşmek üzere..35+5 den sevgiler

Tüm sosyal medya hesaplarım :@kuzununannesi
Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa