-->



8/kozmetik

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Vissmate %100 Türk ve % 100 Hijyen

Evime gelen çamaşır sularını görünce , daha önce böyle bir hediye almadığım için hem keyiflenmiş , hem de Türk marka olması sebebi ile çok hoşuma gitmişti. Denemeden paylaşmayı sevmediğimden , ürün ne ise onu yazdığımdan beni tanıyanlar bilirler , YouTube hesabımda da ürünlerden aynı şekilde bahsettiğim için , ürünleri denedim ve size yorumluyorum.


Öncelik ile milliyetçi duygularımın kabarmasını bir kenara bırakacak olur isem , %100 hijyen sağlaması ve bunu bağımsız çalışmalar ile kanıtlamasından , kokusunun nefis olmasına ,boğazınızın çamaşır suyu kokusu ile yanmamasına kadar her şey olumlu benim için. Çamaşır makinesi , bulaşık makinesi gibi cihazlarda da güven ile kullanmak kusursuz hepimizin isteği. 

Keza klozetlerden her sifonu çektiğimizde mikropların yaklaşık 1.5 mt.ye kadar sıçrayıp dağıldığını da bilince ben bu ürünleri gözüm kapalı kullanmaya başladım ve çok beğendim. 


Teşekkür ederim Vissmate....
Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa