-->



8/kozmetik

4 Şubat 2016 Perşembe

Annemin Karnında Bebek Varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Youtube &Snapchat&Instagram :@kuzununannesi 


Çocuğuma kardeşi olacağını nasıl söyleriz , kardeş istiyormu , çocugum ve kardeş düşünceleri :)))) Kafamızda sorular ..


Uykudan önce ki konuşmalar , kuzu yatağında uyurken , uyku öncesi bebek sohbetlerinde sıra bulantılara gelir ve : 

Eşim ; Aşkım bence sende sindirim problemi olduğu için miden iyice bulanıyor. Yoksa sürekli bulanması normal mi ?
Ben ; Bu hamilelik böyle oldu ben de anlamaıdm ki , hayır bulantının sonu börkkk olunca nefes alamıyorum çok kötü...
Kuzu : "Hayır annemin karnında bebek var , bebek kusuyor , annem o yüzden kusuyor" derrrrrrrr ve biz de büyük bir şok ve sessizlik , ağzımız 1 karış açık.... 

Oyun oynadığını sandığımız , alıştıra alıştıra söyleyelim dediğimiz her şey yerle bir. Yorum yapamadık o an. 

Sabah  anneanne ile keyif sohbetlerinin konusu annemin karnında bebek var. 

Annem ; kuzum kardeşinle oynayacaksın , elini tutacaksın , kardeşin sana abii , abii beni gezdir diyecek sen gezdireceksin. Canın sıkılmayacak , kardeşinle vakit geçireceksin diye alıştırma turları devam ederken kuzumdan gelen saf , kötü niyetsiz , melek cevaplar hepimizi gülümsetmeye yetiyor. 

Kuzu ; anneanne ben yalnız dışarı çıkamam ki , gezdiremem kardeşimi... 

Nasıl da saf ve temizsiniz keşke herkes , sürekli öyle kalsa. 

Tatildeyken her gün rutin konuşmamız da , annecim babacım , kardeşimi özledim şeklinde olması , göbüşümü durup dururken öpmesi , pıtırıklarını hissetmek için elini göbüşüme koyması , kardeşim çok minik olmasın , çok ağlamasın demesi . Kardeşime bu elbiseyi alalım diye mağazalarda koşması. Şimdiden oyuncak beğenmesi  hepimizi şaşırtıyor. Kuzum ne hissederse söylediği için hislerini çok açık ifade edebiliyor. 

En büyük endişesi , kardeşim annemin karnından nasıl çıkacak . Annemin karnında yumurta var , yumurta çatlayacak kardeşim çıkacak :)))) 

Anneannemiz anlatmış , annen uyuyacak , karnından bebeği alacaklar. Kuzum ama karnını kesecekler. Evet kuzum ama anen uyuyacak hiç hissetmeyecek . Kuzum ; hani benim elime kelebek takmıştı ya bir abiii onun gibi mi , anneanne; evet kuzum onun gibi. 

Her sabah sohbet aynı şekilde devam ederken , annem kuzumu , çok balsın seni bebekken ballara mı yatırdık dediği için , kuzum da kardeşini doğunca bala yatıracağını söyleyip duruyor :)) Eminim ki , minik kuzu doğunca anneee bal getir , kardeşimi bala yatıracağım diyecektir. 

İzlediği çizgi filmlerde gördüğü minik karakterler için , anneciğimmmm kardeşim bu kadar mı olacak diye soruyor kuzum . Kuzum bebeklerden hep uzak duryr , yanına yaklaşmaz , uzatmak istediğinizde, hımmmm yaparak parmak sallar ve uzaklaşırdı. Bebekleri zuzaylı olarak mı görüyor acaba :)) Bakalım kardeşin de ne yapacak. 

Şuan ritüelimiz , kuzumun sohbetlerine eşlik etmek , kuzuya sürekli onu çok sevdiğimizi söylemek , kardeşini de birlikte seveceğimizi anlatmak , bebek doğunca bana yardım edeceğini , ağlarsa neler yapacağımızı anlatmak iken , kuzum annecim ana yardım ederim ama bezini değiştirmem , püfff kokar diyerek kahkaha atması günümüzün keyiflerinden.  

Kuzum kıskanç bir çocuk değil , inanılmaz merhametli, , duygusal , paylaşımcı bir çocuk. Kardesi olduğun da babayı kıskanabilir , çünkü inanılmaz babacı aşırııııııııııııııı ama :))) Ben kötü polis olduğum için biliyorum. :)) Bunu da şöyle halledeceğiz , kuzum okuldan gelince babamız kuzum ile ilgileceke , minik kuzu ile ben ilgileneceğim , kuzum ile babamız beraber minik kuzuyu severken ben de büyük kuzumu yiyeceğim hahahhahah... 

Benim kuzumun bebekliği zor olduğu için yani alıp doya doya sevemezsiniz sılırı , kucağınıza alırsınız inmeye çalışır , arabasına koyarsınız inmeye çalışır , kıpırık kuzum sürekli böyle olduğu için  , şıan sürekli öpüp kokluyorum , yine koşa koşa mı geliyor kendini sevdirmeye hayırrrrrrrrrrrrrrr :))) ancak iletişim kurabilmek nefis bir şey. Bebekleriniz konuşmaya başlayınca anlayacaksınız beni. Her yerini yiyorum bal yanağım benim. Büyüdükçe sevgi nasıl olur diye soru işaretleri oluyor insan da ama şu bir gerçek ki büyüdükçe bu sevgi çokkk büyüyor. 

Kuzum dan inciler şimdilik bu kadar . Sonra ki postta görüşmek üzereeeee.... 

Şalvarını yediğim :))) 

Share This
11 yorum:
  1. Alışmış belli her halinden :) Birde ne yapar acaba diye düşünüyordun...
    Bebiş gelsin bak o daha da sahiplenecek kardeşini...
    Sevgiyle kalın ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tatlısın guzel dıleklerın ıcın tesekkurler canım

      Sil
  2. ayyyy yerim ben o kuzuyu nasılda saflar :) harika olcaklar annesi onlar :)

    YanıtlaSil
  3. canlarım benim ya maşaalah hepinize inana ben de çok heyecanlıyım bu arada paris de kocaman olmuş
    sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok nazıksın canım , kocaman saırldım sana

      Sil
  4. Allah sağlıklı uzun ömürler versin , kardeşiyle mutlu neşeli bir hayat yaşasın inşallah, çok keyifli her anının tadını çıkarmaya devam :) sevgiler ... (Hala devam eden bulantıların için ilaç alabilirsin)

    YanıtlaSil
  5. AAA ben bu haberi kaçırmışım :) Ve ikinciyi ciddi ciddi düşünmeye başladığım şu günlerde nasıl mutlu oldum anlatamam.

    Tek büyümüş bir çocuk olarak her ne olursa olsun bir kardeş şart. Kıskanmak, kavga etmek yada anneye eziyet her şey olmalı ve büyüyünce deli gibi düşkün olmalılar. Nereye hangi ülkeye giderse gitsinler birbirlerinin varlığı bilsinler yeter :) Ayy neyse susmayacağım galiba.

    Tebrik ederim... Bu kadar güzel bir anneden eminim çok güzel bir prenses gelir. Ve kocaman bir aile olursunuz.

    21 aylık prensesin annesi Pembe :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harıka cok sevındım guzel dusunceerınz ıcın de katılıyorum sıze.. Sızınde guzel haberlerınızı beklyıorum. Sevgıler

      Sil
  6. Çook tatli oglun var masallah bir de yanina cici bir kiz kardes geldi ve ben de bu mutluluga tanik oldum... ipek tok ☺📷

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa