-->



8/kozmetik

21 Ekim 2015 Çarşamba

Buhran....


Kış sevmiyorum seni , sabah karanlık , akşam karanlık , biliyorum ki çalışan kesim sevmez kışı. Lahana gibi giyin , yağmur , fırtına yüzüne çarpıp uyandırsın seni . Yaz nasıl enerji oysa , tüm canlılar için hayat kaynağı. Zor gelen yaz , erken terki diyar eyledi. Neyse zaman hızla geçiyor , ömrümüzden sayfa sayfa koştururken kaçırdıklarımız ile fark etmiyoruz çizgilerimiz artarken. 

Buhranlardan çıkalım sağlımız hayatımız için şükredelim , yaşam hızlı geçmesin ya da güzellikleri bol olan hayatlarımız olsun. Kocaman sevgiler





Share This
3 yorum:
  1. neyseki fotoğrafları gorunce bir nebze enerji doldu içime :) bende yazı sevenlerdenimm

    YanıtlaSil
  2. Ben seviyorummm çalışırken de en sevdiğim mevsimdi be :)) mecidiyeköyde otobüs bekler gelince ayakta eve kadar köprü trafiğine girerdik ben kulaklığımı takardım müzik dinlerdim ayaklarım kopardı, ama yağan yağmur beni deli gibi keyiflendirirdi :) hafif psikopatlık var kanımca :)
    fıstık gibisin bu arada hayatın tadını çıkartmaya bak boşver yazı kışı bir bakmışsın yokuz bunu düşün hayatı kaçırma :)

    YanıtlaSil
  3. Günaydın canım musmutlu bir hafta bizim olsun:) her zamanki gibi fıstık gibisin canım kış mevsiminin seninde yazdığın gibi olumsuzlukları çok olsada seviyorum yağmur kar yağdığında farklı bir boyuta geçiyorum:))) dışarıda kalan evsizlere hayvanlara çok üzülüyorum bu sebepten bazen kış olmasa diyorum.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa