-->



8/kozmetik

17 Ekim 2015 Cumartesi

Türkiye’de İlk: Müzikli Çocuk Tiyatrosu

Türkiye’de İlk: Müzikli Çocuk Tiyatrosu


Çocuklarımız için müziğin ve tiyatronun yeri ayrıdır. Oyun izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek ise büyük keyif. Müzik ile harmanlanmış oyun düşünün bizleri nasıl da etkiliyor. İstanbul Entertainment Group–IEG Family’nin oyunlaştırdığı , Türkiye’nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu Sezen Aksu’nun besteleri ile ‘’Sezuş’ un Hikayeleri : Efe ile Bulut Osman Bey’e karşı’’ Ekim ayında sahnelenmeye başlayacak. #EfeileBulut

Tüm sokak hayvanlarının dostu Efe’nin mahallenin köpeği Bulut ile kurduğu arkadaşlığın hikayesi, hoşgörü, saygı, empati, hayvan sevgisi ve sadakat gibi önemli mesajlar içeren öykü, günlerden bir gün Bulut’un yavrularının doğmasıyla renkli bir hal alıyor ve asıl hikaye bundan sonra başlıyor. 

İstanbul Entertainment Group (IEG) prodüksiyonu olarak sahnelenen, renkli oyun karakterlerinin bir araya geldiği müzikal, bir mahallede geçiyor. Animasyon oyun karakterlerinin özel olarak tasarlandığı sahneler, film görselliği ile canlandırılıyor. 

İlk gösterim İstanbul’da MOİ (Mall Off İstanbul) sahnede 24-25 Ekim’de gerçekleşecek. Çocuklar için müzikli tiyatro gösteriminin biletlerini cazip bir fiyat ile Biletix‘den temin edebileceğiz.  Bu gösterimin ardından Türkiye turnesi kapsamında gösteri; Rize, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Adana, Mersin, Antalya, İzmir, Ankara ve Erzurum’da izleyicilerle buluşacak.
Bu muhteşem gösteriyi kaçırmamak için Biletix’den hızlıca bilet almanız da mümkün: 
http://goo.gl/r5PPFh veya TIKTIKTIKTIK

Kuzularımız için şahane deneyimin yanı sıra sevgi aşılayan bu gösterimi izlemek için sabırsızlanıyorum. Şimdiden herkese keyifli seyirler. Sevgiler

http://www.efeilebulut.com 
#EfeileBulut
Share This
1 yorum:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa