-->



8/kozmetik

8 Ekim 2015 Perşembe

Bebek'de Kahve Molası & Karaca Home Lansmanı

Geçtiğimiz günler de Karaca Home etkinliğine sevgili Aylin ile davetliydik. Lansman Karaca Home' un kış ürünleri üzerine sıcacık ve soft renklerden oluşan oldukça keyifli bir ortamda kurulan dekor ile Bebek 'de olunca önce Boğaz havası bir kahve molası yaptık ve ardından Lansmana geçtik.  

Etkinlik başlamadan önce kartlarımız da yazan detaylar bize keyif verdi , üstelik Karaca Home' u , Karaca tabak , çanakları ile ilgisi olmadığını öğrenmenin yanı sıra , dizi arası reklamlarından uzun yıllardır sektörde olduğunu düşünmekte de yanılmışız. Aslında oldukça yeni fakat çok başarılı olma sebepleri de aşikar. Görseller , ürünler , koleksiyon damakta iz bırakan şekildeydi. Renkler , konsept ve ürünlerin pamuk kıvamında olması hepimizi cezbetti. 

Etkinlik kareleri ve o güne ait video ile sevgiler diliyorum. İyi seyirler. Kanalımıza abone olmayı unutmayınız :) YouTube KANAL ABONELİK :)


KARACA HOME'un nefis ürünlerini  görmek ve alışveriş yapmak isterseniz  





KARACA HOME İYİ SEYİRLER DİLER..




SEVGİLER

Share This
1 yorum:
  1. Gül motifli yatak örtüsüne bayıldım, pembe her zaman ayrı güzel

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa