-->



8/kozmetik

6 Ekim 2015 Salı

Babammmmmmmmmmm

6 Ekim İstanbul'un düşman işgalinden kurtulduğu yıl , önce Fransızlar geri çekilmiş sonra İtalyanlar ve en son İngilizler. Bırakalım Türklerle savaşmayalım demişler ve GELDİKLERİ GİBİ GİTMİŞLER. Tarih madem tekerrürden ibaret az kaldı diyelim. 

Bugün benim için ise ayrı bir gün , canım babamın doğum günü. Hep derler ya babalar ile kızları arasında ayrı bir bağ olur diye , annen dosttur candır arkadaştır ama babanda en kıymetlindir. Aksi de olsa , sinirli de olsa , kalbi pamuk gibi de olsa babadır candır. Bu dünya da pişman olmamak için kırmamak gerekir sonradan acı çekmemek için üzmemek.

Babamla minikliğim çok heyecanlı geçti benim.  Ev önünde buluşup , kaçıp maça gitmelerimiz , maç sırasında babamın omuzundan inmemem eeee Aykut ya da Rıdvan bana el sallayacak inilir mi omuz dan. Babaaaa baaaabaaaa bak yine Schumacher bana el salladı diye kendimi paraladığımda babamın da tereddütsüz onaylaması ve her hafta maç için gün saymamız, malum hem Rıdvan bana el sallayacak , hem Schumacher çantasını kale içine atacak hem köfte ekmek yiyeceğiz. , Peki iş yerine gitmek için gözünün içine bakmam ve ofisindeki koca telefon ile annemi arayıp konuşmak ne büyük heyecandı. Ya İstinye 'de denize girmek , balık tutmak. Her hafta sonu adalara gitmek için heyecanlanmak , kardeşimi de kendi muzurluğuma alet etmem. Ben babamın kızıyım huyum suyum , muzurluğum , kudurukluğum aynı babam , keza kuzum da benim kuzum iyi mi kötü mü tartışılır :) 

Bak kardeşime aynı annem , naif ve sakin . :) Babam , en göbüklüm , en hayvan severim , en tonton yanaklım , en oburiksim Allah seni başımızdan eksik etmesin. Ömrümüzün kalanı huzur ve sağlık ile geçsin inşallah . Seni çok seviyorum gizli merhametlim. EN BÜYÜK FENER BAHÇE :)))) İYİ Kİ DOĞMUŞUN CANIM BABAMMMMMM....


Kucakta ki kim acaba :)) 


Share This
4 yorum:
  1. Babalar kızların ilk aşklarıdır. Nice yıllara babanızla birlikte inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum en büyük FENEEEER... Daha nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun birlikte, Allah başımızdan eksik etmesin, kızlarının kahramanları..

    YanıtlaSil
  3. Canim babanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara çok hüzünlendim bu günlerin değerini bil canim ben kara toprağa baba diyorum canabı allahın takdiri ölüm ama babam sol yanım canim ciğerim herşeyim yokluğunun acisi hiç geçmiyor.Kız evlatlar icin babanin yeri cok farklı iyiki hatıralar var.

    YanıtlaSil
  4. Allah uzun, upuzun, sağlıklı ömürler versin babacığına, bir Fener'li olarak keyifle okudum yazını. :) Benim rahmetli amcam hasta Fener'liydi...ailede dayım, babam, amcam hep Fenerliyiz.....

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa