-->



8/kozmetik

2 Ekim 2015 Cuma

BB Kremler / Beğendim & Beğenmedim

Uzun zamandır video çeken  YOUTUBE hesabı olan ancak bilgi verici veya keyifli videolar yayınlamayan biri olarak bu yola da adım attık ya ne diyim. Hayattan keyif alacağınız şeyler var ise zaman bulmak zor olmuyor ve bu zaman belki uykunuzdan feragat ettiğiniz zaman ise o ayrı. Neyse konumuza gelelim , canım arkadaşım Gülaşımın isteği üzerine BB kremler ile ilgili video hazırladım. Oldukça profosyonel olmayan bu video şuan aşağıda mevcut. 

Video Linki ; BB Kremler 

İyi seyirler , sevgiler , huzurlu , hayırlı Cumalar...





Share This
2 yorum:
  1. canım videonu izledim sana kocaman kocaman kalp yapıyorum çok tatlısın tavsiyelerin için çok teşekkürler maybellinin çok metini duydum en kısa zamanda alip kullanıcam saçların süper olmuş canım ayakkabı canavarı olaraktan bide papi videosu çeksen ne güzel olur :)) çok zevkli olduğunu daha öncede yazmıştim canım haftasonuna sayılı saatler kaldığına göre iyi haftasonları :))) yuppi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cok tatlısın umarım ki fırsat bulur pes etmem ve cekerım. Kocaman sarıldım sana

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa