-->



8/kozmetik

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Her Şerde Vardır Bir Hayır

Twitter&Instagram&Youtube : @kuzununannesi

Başıma ters bir şey geldiğinde ağıt yakmam ben , vardır bunda da bir hayır derim hep , belki ilk an öfkelenir ama sonrasında kontrol ederim süreci. Can kaybı , hastalık derdi  olmadıktan sonra çözümü vardır her şeyin.  Çünkü gerçekten de vardır her şerde bir hayır. 

Güne erken başladım yine bugün , her zaman ki saatimden 15 dk. önce çıkmak için yola , çıktım apartmandan , tam arabaya binerken eteğimin yırtmacı yırtıldı. Kendi kendime gülerek tekrar eve yöneldim ve o sırada apartmandan çıkmak üzere olan zayıf bir kedicik gördüm . Kapıyı açtığım gibi dışarı fırladı hani derler ya ok hızıyla diye tam o tabirle hemde. 

Evimin kapısına geldim , anahtar kapıyı açmadı , arkada anahtar kalmış , tekrar indim aşağı , ne bir sinir ne öfke aksine demek ki erken gitmemem gerekiyormuş diye geçirdim içimden. Sonra kediciği gördüm , yerleri yalarken , yiyecek ararken , önce susadığını düşünüp , arabada olan kuzumun deniz oyuncağı gemisine su döktüm kediciğe uzattım ama istemedi , aranmaya devam edince anladım minnak acıkmış. İçim gitti evsiz her canlı için. Neyse aklıma tabikii babam geldi. Hemen babacıkımın kedisinin mamasını almak üzere eve  gittim , kapıyı açtım koca gözlerle Sylvester karşıladı beni , usulca aldım konservesini , çıktım dışarıya kedicik yok , o sırada arkamı dönmemle panter hızıyla elimdekini anlayıp yanıma koşan kediciğe uzattım mamayı 2 sn.de bitirdi yemeğini. Onun karnı doydu benim gönlüm.

Eteğimin yırtmacı yırtık kaldı belki ama o sayede minik kedinin midesi doydu. Vardır her şerde bir hayır . Sevgiler





Share This
11 yorum:
  1. Manevi tatmin duygusu mutlulukların en güzeli. Hiç bir maddi şeyin veremeyeceği bir huzur.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım nasılsın resimlerde süper görünüyosun dediğin gibi her şerde hayır vardır böyle düşünebilmek ne büyük erdem annemin meşhur sözü hayvanları sevemeyen insanları sevemez der.Sen meleksin canım rabbim hiç bir canlıyı aç susuz sahipsiz bırakmasın sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gültencım ıyıyım sen nasılsın , tatıle gun mu sayıyorsun yoksa :) Sen de meleksın eklemek ısterım kocaman sevgıler

      Sil
  3. her şeye böyle yaklaşabilmek çook erdemli bir davranış çook takdir ettim seni :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten de öyle en güzeli her şey de vardır bir hayır diyebilmek canımmm :) pek şirinsin öperim ki :)

    YanıtlaSil
  5. canım ya çok tatlısın...

    YanıtlaSil
  6. Hiç bir canlının aç kalmamasını diliyorum. Havalar öyle sıcak ki, tüm sokak hayvanları zor günler geçiriyor. Yardıma muhtaç bir can gördüğümüzde arkamızı dönüp gitmek yerine yardım eli uzatalım, gerçekten bunun verdiği haz hiç bir şeyde yok !

    YanıtlaSil
  7. herseyde bır hayır var aslında basımıza gelen her serde her kötu olayda bıle hayırlısı olsun demek gerek beterın beeterı var . kombın harıka ama ayakkabılara bayıldımmmmmmmmmm

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa