-->



8/kozmetik

14 Temmuz 2015 Salı

Bu Aralar

Ramazan ayı rehaveti ve keyfi ile geçerken , hafta sonu yeni ısınmaya başlayan havaların tadını çıkartmaya çalışıyoruz. Çocukluğumun geçtiği Çanakkale yollarını aşındırıyoruz fırsat buldukça. Her hafta sonu bizim olmadığı için elimizdekilerin kıymetini biliyoruz desem doğru olur aslında.


Blog dünyası yine dingin, benim gibi keyfi bu işi yapanlar bu hallaerdeyken , bunu iş için yapan  zaten  belli başlı bloggerlar var onlara helal olsun he ryerde olsunlar. Ama kendini kandırıp , satın alma likelar  , takipçilerle bu işi yapanlara anlam veremiyorum , neyin kandırması kendinin mi egonun mu . Neyse şunu biliyorum ki evde olsaydım blog dünyasında ve sosyal medyada daha aktif olurdum ama hırpalamadan yine keyfi. Neyse yine oradan oraya yazıyorum işte.



Yaz tatiline günler kala içim kıpır kıpır malum Tunus iptal olunca hayalimiz tıpkı kuzudan önceki her tatil gibi geze geze tatil planladık , bir kaç durağı olan ve heyecan dolu. Hepsini ben planlarken eşim ve kuzenlerim bu işi yine bana bıraktı , bu süreç yıllardır böyle ama içime sinmiyor kendim yapınca ohh diyorum oldu. Umarım bu yıl da süreç şahane olur. 



Yaz bitmesin diyenlerden olarak , kocaman sevgiler....








Share This
15 yorum:
  1. Harika görünüyorsun yine :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Mmmmm memleketim Çanakkale çok özledim bende :) Bayramda orda olacağım kısmetse :) Bu arada bende çocuklardan dolayı çok aksatsamda blogumu arada böyle takılıyorum işte buralara.Yazını da görünce dayanamadım yorum yapayım dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harıkaaaa Canakkale , evet canım yazmıyorsun :) Yorumun ıcn cok tesekkurler

      Sil
  3. http://spiderprofitreview.tumblr.com/ In binary options trading, learning is needed more than practice. This actually means that once a trader starts binary trading, he gets to know that there are not only pros but also cons that might be encountered during the course of the trade. There are many traders who already know about the benefits and drawbacks that exist in the binary environment; however, there are some still unaware regarding the facts. It is essential to go through the rest of the details mentioned below in order to get the necessary information about the binary options trading.

    YanıtlaSil
  4. Blogta güzel bir etkinliğe davet ettim seni, cevaplarını çok merak ediyorum.
    http://www.ailecekgezilecek.com/2015/07/hakkmda-bilmediginiz-1-1-sey.html

    Bizde de dün yaz bitmesin gündemi vardı, elbisene bayıldım, yaz gibi^^

    YanıtlaSil
  5. Yine çok güzelsin :)
    Yolculuk notlarını bekliyoruz gelince hemen ;)
    Mutlu bayramlar şimdiden...

    YanıtlaSil
  6. Elbisene ciddi ciddi bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
  7. Canım bence de gayet bloğun hakkını veriyorsun. Gezi notlarını sabırsızlıkla bekliyorum... Ve elbisene bayıldım... Çok yorum bırakamasam da her zaman takipteyim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım Alevcım sevındım boyle dusunmene..

      Sil
  8. oleeey iyi yolculuklar yaz fıstığıııı :)

    YanıtlaSil
  9. Elbisen çok güzelmiş, çok da yakışmış :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa