-->



8/kozmetik

28 Mayıs 2015 Perşembe

Kuzu

Twitter & Instagram & Youtube :@kuzununannesi

    Kuzumun hayvan sevgisi bulaşıcı , bebekliğinden beri , kedi , köpüş , kuş , tavşan ile haşır neşir olunca nerede bir hayvan görse sarılıp mıncıklıyor :) ahhahahhaha türkçemizi katlettim :) Son günlerde olan bu münasebetinden bazı kareleri yakalamışım , geleceğe anı olsun diye paylaşıyorum. Malum evimiz de Paris'imiz var , inanın kuzumla Paris çok zor , çünkü kuzumda ses kontrolü olmadığı için evde sürekli kuzumun çığlıkları ( sevinç veya heyecan ) ayrıca kuzu parçası , sözümüzü de dinlemediği için malum çok uslu :) işler zorlaşıyor. Canım annemin desteği olmasa köpüş bakamazdık net! Allah'ım hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Duygusal oldum bir dakika konumuza dönelim . Sidikli şişe Paris ile günler oldukça komik ve hareketli geçiyor . 3 ay aşıları bittikten sonra sokaklara çıkabilecek olan sidikli şişemiz , eğitimini de aldıktan sonra özüne dönecek :) Çünkü şuan bir bebik ahhahahah :)


Şimdilik bu kadar Behlül kaçar , dilerim ki gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olur. Sevgiler


Share This
6 yorum:
  1. videoyu seyredemedim.kolay gelsin diyeyim.çünkü evde köpüş zor .

    YanıtlaSil
  2. kuzuuuuuu seni yerim ben hemde tek lokmadaaaa

    YanıtlaSil
  3. ayyyyyyyy senin bu kuzunu yerim ya sevgi kelebeğim benimmmm :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa evet çok zor ama çok da güzel <3 ikisi de bebiş ve beraber büyüyecekler. keşke benim de böyle bir şansım olsaymış :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa