-->



8/kozmetik

23 Şubat 2015 Pazartesi

Sarı

Twitter&Instagram ; @kuzununannesi



Hafta sonu en rahat nasıl hissediyorsa öyle olmalı insan , bazen şık ,bazen de  spor :) Aslında enerji . Giydiğim zaman içime sinmiyorsa olmuyor , tarz oluyum diye uğraşmıyorum , Cemil İpekçi geçen gün bir konuşmasında şuan kimse ikon değil , tarz değil demişti.İkonlar mazide kaldı Marilyn Monroe , Madonna gibi bir kaç isim saydı ve ekledi eğer taklit ediliyorsan İkonsun. Yeni nesil ikon yok , sadece güzel giyinen kişiler var :) dedi ve  cümlesini bitirdi. Konu buraya nereden geldi :) Kendimi nasıl kendim gibi hissediyorsam öyle rahatım. Modayı izlemeyi,  beğendiğimi giymeyi  , ilham almayı severim. Sevdiğim kişilerin fikirlerini de dinlerim :) İşin özü nasıl rahatsan öyle yaşa :) 


Rahatlık keyfiniz , huzur ışığınız olsun.

Sevgiler..

Mekan : Abant 






Kazak : Ig Harremoda
Pantolon :Koton
Ayakkabı : Nike
Share This
9 yorum:
  1. Canlı renkler sana çok yakışıyor canım. Bu arada blog tasarımın harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Nasil aydinlik nasil enerji dolu bir renktir bu sari, ozellikle griyle uyumuna bayiliyorum ben, gorseller çok guzel bu arada insanin ici aciliyor bakarken, kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Icimi acan sicacik renklerden biridir :) Kombin cok hos olmus...

    YanıtlaSil
  4. güneş gibi olmuşsun modayı bende takip ederim amma illa moda diyede almam rahat ve sade olmalıyım Marilyn Monroe hayranım nasıl güzel zarif biriymiş allah rahmet eylesin o kadınsa bazen biz neyiz diyesim geliyor :)) resimler şahane sarı çok yakışmış sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ben de öyle diyorum. Çok teşekkür ederim...

      Sil
  5. Sadece kazak bile şu kış günü içimi açmaya yetti, harika olmuş :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa