-->



8/kozmetik

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Kuzuyla Tatil Vol 1....Uuuzunnnnnnnnn bol kuzulu bir post...-Baia Lara

Instagram & Twitter : @kuzununannesi
Bu tatil postu biraz uzun oldu , fakat sonrakiler böyle olmayacak :) Bilgilendirme postu diyebiliriz:)

Yaramazus canavarusla tatile gideceğimiz için büyük endişelerimiz vardı .
  1. Kuzumun valizinde herşey var mı?
  2. Oturma kültürü olmayan kuzumla 1 saat uçakta nasıl geçecek ( Bebekken 3 saat yalnız nasıl gittim bilmiyorum :) )
  3. Yatağından başka yerde uyuyamayan kuzum öğle ve gece uykusunda ne yapacak
  4. Tüm gün otelde ve bir odada da sıkılmayacak mı?
  5. Yaramazuslukları peşinde nasıl koşacağım?
  6. Yemek ne yapacağım?
  7. Umarım hasta etmeden gelirim çünkü su kuşu :)
  8. Acaba bu tatil mi olacak , yoksa işkence mi :)))) Çünkü çakma kuzum çok yaramaz :))
  9. Otel nasıl acaba  ??????
Düşünceleriyle çıktık yola fakat ;
  1. Kuzumun valizinde ; mayo bezler , blender , günes kremi , şapka , kıyafetler , güneş gözlüğü:) , mayolar , dizlikleri ( yürümeyip koştuğu için dizliksiz çıkartmıyorum kuzumu şort giydiğinde) , ateş düşürücü , derece , bağırsakları bozulursa ilacı , vitamin , öksürüğü olursa ilacı :) , tırnak makası , tarağı , pişik kremi , nemlendirici , yanık kremi , sinek ilacı , bezleri , ıslak mendil , biberonlar , süt , mamalar , Pepee , uyku çarşafı :)) , kolluk , havuz , simit ......
  2. Kuzumu uçakta zor oyaladık , sürekli kalkmak koşmak istedi. Benim makyaj çantam defalarca dağıtıldı , çantalar karıştırıldı ve alçalma vakti kuzum uyudu , ilk kez kucağımda o kadar yol uçaktan inip otele gidene kadar uyanmadı :))
  3.  Park yatakta uyuyamayacağını bildiğimiz için kuzuma kocaman bir yatak yaptık üstelik yere:) 6 yorgan 10 yastık vardı sanırım :)))) Odaya yerleşince Pepeesini ve çarşafını yaptığımız yatağa koyduk ve kuzum yatağın kendine ait olduğunu anlayıp yuvarlanıp durdu  ( Tv izlemiyor , Pepee müziğini çok seviyor).İlk gece uyanıp bizi görünce uykusuna devam etti , öğle uykularında ise çok yorulan kuzum şezlonglarda 30-60 dk. şekerleme yaptı ve şarj olup coşmaya devam etti.
  4. Tüm gün otelde nasıl vakit geçti anlamadık , oda içerisinde de evi gibi benimseyip oynayıp durdu.
  5. Yaramasuzlukta sınır tanımadı tüm  bebekleri sevdi , yakalamaç oynadı ve dünya güzeli Öykü ( kuzenimin kızı) ile harika vakit geçirdi
  6. Hipp mamaları yanıma alsamda , blenderimı da otele götüren ben taze yemekleri blendırdan geçirip yedirdim :))) İlk gün güzel yiyen kuzum 2. gün hiç birşey yemedi babasıyla beni delirtti hatta beni ağlattı :)) Sonra çözüm bulduk , önce odamızda kuzumuzu besledik sonra yemeğe indik ve biz yemeklerimizi aldık kuzu etrafımızda koştu oynadı. Biz de rahatça yemeğimizi yedik.
  7. Su kuşunu sıcaktan koruduk , mayo bezini sürekli değiştirdik , güneş kremi Mustela kullandım ve çok memnun kaldım . Ancak son gece hasta oldu , mikrop almış , hastane farklı otellerden gelen bebeklerle doluydu ,  sakın kuzularınızı havuzlara sokmayın otellerde mis gibi deniz varken( havuz hijyeni mükemmelde olsa su gibi içiyor kuzular bilmeden ). Benim kuzum havuz suyunu resmen içti ve sonumuz bu oldu. Hatırlamak istemiyorum çünkü ateşten inledi kuzum. 3 gün yemek yemedi :( Çok kötüydü ancak geçti. Bu da bize ders kuzum su içmemesini anlayana kadar havuza girmeyecek.
  8. Kuzumla tatil MÜKEMMEL geçti. Kesinlikle İstanbul'dan daha rahattı.
  9. Otel kesinlikle çocuk dostu , eğer önümüzdeki sene yine istediğimiz otelde yer bulamazsak  macera aramayacağız ve buraya gideceğiz. ( Baia Lara). Yetişkinler ve çocuklar için süper bir otel. Tam kapasite dolu olmasına rağmen yemek salonları , havuzları , plajı......... oldukça büyük olduğu için bu yoğunlukları hiç yaşamıyorsunuz.





  • Sabahın köründe havlu bırakmalar yaşanmıyor :))






  • Yemekler , animasyonlar , tatlılar :))) herşey muazzam . Ayrıca her akşam  Türk mutfağının yanı sıra ana restaurantta farklı bir mutfağın tadına da bakabiliyorsunuz.






  •   Üstelik çocuğunuz yok ve kafa dinlemek istiyorsanız sizin için ayrı bölüm bile var:)))



  •        Çocuklar için ; yemek büfeleri , aktiviteler, bir çok oyun parkı  , hazır mamalar , oturma ve oyun grupları , bir çok   havuz:)) ......

    Korkularımızın hiçbiri olmadı , kuzumla tatil inanılmaz keyifli geçti.
    Evettt çok yorucuydu ancak tatil zaten yorgunluk demek değil miydi :))))

     Sen hasta olma hep yaramazus canavarus ol kuzum biz senin o sakin hallerini çok yadırgıyoruz. 
     Gerçi hastaneden çıkışta o bitkinlikle uyanıp asansörde olduğunu görünce "anne anneeeee" diyerek asansör düğmelerine uzanmak istemen bizi hem güldürdü hem ağlattı.

    ŞİMDİ FOTOLARRRRR :)))) Nazar boncuklarını küçültemedim :(((( Gözünüz bozulmasın :((((











    SENİ ÇOK SEVİYORUZ DÜNYALAR GÜZELİ OĞLUŞUM.
    ÇAKMA KUZUM , MİNİK CHUCKY im :))

    Umarım ki kimse tedavisiz hastalıkla karşılaşmasın , tüm hastalıklar böyle gelip geçisi olsun :(

    HERKESE SEVGİ DOLU GÜNLER , HAYATIMIZ TEP TATİL MODUNDA OLSUN....
    Share This
    117 yorum:
    1. oh valla sen güzel gecti dedikce niyeyse ben bile rahatladım burda:)) senin o chucky kılıklı kuzunun bronzlaşmış ve parlayan katı yanaklarını ısırırımki ben ^.^
      bide o mayo bezlerle cok komik oluyo tipleri yaaa:)) sen de bi anne olarak üzerine düşenleri (yanında blenderı bile götürmüş olman:P!) fazlasıyla yapmışsın, o tatil güzel geçmek zorundaymış tatlım:)
      hadi şimdi işinin başına, tatil sırası artık bende hehe :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yaaaaaa mınıkkusumm benım sorma cok komıkler gercekten pıtır pıtır yurumelerı o bezlerle en komıgı:)) sorma aldım blendırsz hayat olmaz hahahhah :)) superdı copk sukur hıc boyle beklemıyordum :))) ayyy evet yaaaaaa sıra sende üüü :((

        Sil
    2. cakma kuzunu yemek ıstıyorum ya,
      önce safa yatıp etrafı kollamıs sonra hııı sımdı gosterıcem marıfetlerımı der gıbı bakmıs fotolarda,
      mutlulugu her halınden belli, ıyıkı bırlıkte gıtmıssınız.
      ve kıyamam hasta olmus sıpa,ne bılsın kuzum havuz suyunun ıcılmeyecegını,o kadar kosmacaya ıcı yanmıs garibimin :)
      saka bı yana gercekten allah kımseyı tedavısı olmayan hastalıkla karsılastırmasın,
      hayat boyu ilk resimdeki mutlulugunuz daim olsun canım benim,
      ve tekrar hoşgeldiiiinnn..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cakma kuzumu ye canım gelde ye :))) aynen ya aynen hahhahahah cok guldum alemsınnn sen:)) evet havuza gıren her mınık kuzunun sonu bu bence gırmesın hıcbır kuzu:(( guzel dıleklerın ıcın kocaman tesekkur ederım canım

        Sil
    3. SENN OĞLUNU YERM BEN YA YER YER..DİZLİKLER ÇOK MANTIKLIYMIŞ CANM KAPTIM

      YanıtlaSil
    4. çok keyifli bir tatil olmuş anlaşılan:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. evetttt cok guzeldı herkese guzel tatıller dılıyorum

        Sil
    5. Kocaman bir MAAŞALLAH sizeee!
      Allah bozmasın bu mutluluğunuzu :))))

      YanıtlaSil
    6. Ne guzel bir tatil olmus, kuzunun gozlukleri, can yelegi super. Ve de ne guzel uyumus sezlong da. Su anda benim oglum da babaanneleriyle tatilde, sudan cikmak istemiyor. Haftasonu kayikla gezdik, acik yerde denize girdi kendi isteyip, kolluk simit, cok keyifliydi cok : ) Ve de o tatli comert yorumlarin icin coooook tesekkur ederim, kizarttin beni. Tatil postlarinin devamini bekliyorum, senin kombin secimlerini de : )

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ohhhh oglusun da tatılde ne guzellll ..suyu sevmelerı ozellıukle harıka:)) ne guzel hafta sonu olmus ya ınsan nasıl mutlu oluyor degıl mı:)) yorumlar senın tatlılıgından oyle:)) kombınler gelecek :)) sevgıler

        Sil
    7. Ay yerim ben bunu... Çok korka korka gitmiştin ama böyle güzel geçmesine çok sevindim canım. Darısı diğer tatilllerin başına artık :)))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. evett swl cım cok korkuyordum ama umdugum gıbı gecmedı :))) amınnnnnnnnnnnn:))

        Sil
    8. şahane bir tatile geçirmişe benziyorsunuz :)) hoşgeldinn..

      YanıtlaSil
    9. kokosss`um gelmis gecmis olsun:)

      bir de oglusuna chucky diyen bir sensin galiba:))))))cok guldum yaa:))))))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. evetttt chuckyımm o benımmm :)))) yaramazus canavarusum cakma kuzum :)))) ayrıca hosbuldumm:))

        Sil
    10. ne guzel keyifli bir tatil olmus cnm, wallahi sonrasinda bir tatil daha sart oluyor bu yas cocuguyla:)fotograflarda cok tatli masallah bu arada gecmis olsun..havuzda cok kolay ,mikrop kapiolar gecen sene bizimkide kapmisti maalesef ondan dahada sokmadik havuza:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. aynen oyle tatıl hakkım yanı senelık ızın hakkımı Ekımde kullanmayacak olsam kesın yapardık bı tatıl daha ama bırakamıyourz artık :))) sorma sanslı annecım gecekten hızla alıyorlar mıkronu artık havuz yok:))

        Sil
    11. Fotoğraflar harika :)) İyi eğlenceler..

      YanıtlaSil
    12. canım tatiliniz güzel geçmesine sevimdim. keşke son gece ateş olayı da olmasaymış...ama geçmiş olsun olacağı varmış :( neyse ki şimdi iyi ve güzel anılarınız akılda kalıyor... çok şeker bir ailesiniz maşallah size :) havuz olayını ben de hiç sevmem geçen sene gittiğimzde Aysu sadece 15 dakikalığına sokmuşumdur havuza onun dışında hep deniz ve kum :))) yazılarını özlemişim. tekrardan hoşgeldiniz :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aysuyu ıyı yapmısısn sokmamakla bende bıle bıe lades dedım ama bunlar da bı ders bırdaha asla buyuyene anlayana kadar:) ayrıca guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederımmmmm...

        Sil
    13. Allahım allahım küçük kuzu tatilde serüveni :) 41 kere maşallah size baya güzel ayak uydurmuş. Bu sene hamile olan ve yeni doğum yapan bütün arkadaşlarım seneye çocukla nasıl tatil yaparız bilimiyoruz diyorlar :) ben senin bloğuna yönlendireyim de moral bulsunlar :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kararacım cok tesekkurler yorumun ıcın:)) yonlendır yonlendr benım kuzum bıldıgın canavars ama hıc bekledıgımız gıbı gecmedı :)) tavsıye ederım:)

        Sil
    14. Bu Cuma günü tatile çıkmıyor olsaydım, bu posta iç geçirerek bakabilirdim ama şimdi tatilimin yaklaşmış olmasına duyduğum sevinç içindeyim:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Pınkycımmm super ıyı tatıllerrrrrrrrrrrrrrr

        Sil
    15. ne güzel canınıza değsin.kuzu kaç aylık oldu? maşallah büyümüş, koca adam
      tecrübelerden faydalanmak adına mayo bezinin markası huggies mi? havuzda üzerindeki mayo yelek mi,nasıl bir şey ? bir de dizlikleri nereden aldınız? cevaplarsanız sevinirim
      ciler.ser@gmail.com
      sevgiler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hosgeldınnn :)) seve seve cevaplarım tabıkııı ; mayo bez huggies cok guzeller :)) havuzda uzerındekı can yelegı fakat alttan cıtcıtlı oldugu ıcın yukarıya cıkmıyor cok kullanıslı. Dızlıklerı zeyland dan aldım e-bebekte de vardı bu tarz dızlıkler , keısnlıkle kuzunuz benımkı gıbı cok kosuyorsa yazın dusunce dızlerı parcalanmasın dıye almak en guzelı :))) kocaman sevgıler... maılıne de atıyorum :))

        Sil
    16. canımmm öncelikle çok geçmiş olsun aman onlar hep iyi olsunlar:((
      güzel bir tatil geçirmenize çok sevindim yazdığın herşeyi dikkate alacağım bu cumartesi tatile gidecek birisi olarak:))
      kocaman öpüyorum:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Iyı tatıller Aylıncımmmm :))) Bol gezmeler saglıklı gunler

        Sil
    17. ohhhhhhhhhhh demek istiyorum en kocamanından.ne harika geçmiş tatiliniz.çok sevindim senin adına canım.aslında farketmiyor çocuk heryerde hasta oluyor benim kızımda hasta ateşler içinde yandı iki gece bademcik iltihabı.işte bak o evde olduğu halde oldu.buna rağmen çok güzel geçmesine sevindim.bende şimdi düşünmeye başladım havuza sokmasam mı acaba duruşu,sokmayı planlıyordum aslında

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. oyle tabııı ama havuzdan olan oluyor malesef bence hıcccc sokma rıske atma , ben tahmın edıyordum ama yok canım dedım pattt oldu :(( sana da kocaman gecmıs olsun guzel anne..

        Sil
    18. hem hoşgeldiniz,hem de çok geçmiş olsun...güzel bir tatil olmasına sevindim ama hastane de son bulmasına üzüldüm...
      ben de havuzdan hep korkmuşumdur ama,havuzun rahatlığı da bir başka...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hosbuldummm bahrıyecım :))) cok tesekkur ederım....havuz gercekten rahat ama ıste :(

        Sil
    19. Oncelikle son gece olan hastalik ve sonraki 3 gun icin cok uzuldum.. :( ama tatilin sonu olmasi acisindan da sevindim.. Kotunun iyisi olmus sanirim.. Sonra da o kadar tedirgin olup sonrasinda bu kadar keyifle anlatacagin bir tatile donusmesine de inan cok sevindim.. Biz Alpcan'la 5 saat uctuk bu kez biliyorsun, acikcasi bende biraz tedirgindim ama cokta sallamiyordum.. Masallah bizde harika gecirdik hatta Amerika icin heveslendik bile.. Bende de Alpcan'siz cikmam abi sendromu var :)) Resimlerinize donersem, o minik canavari yerimmmm.. Hele o gozluklu ve minderler uzerindeki uyuyan halleri o kadar guzel ki ! Mutlu ailene nazar degmesin ve tum tatillerin ozel gunlerin boyle planladiginin uzerinde keyifli gecsin tatlim.. Opuyorum cok ;)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. lulucum cok tesekkur edeırm. aynen oyle cok tedrgınken harıka gecmesı bızı artık rahattalattıı heryere kuzuyla go artık:)) guzel yorumun ıcın kocaman tesekkur ederım alpı ıle bı ucakta karsılasrsak daha super olur sanırım:))

        Sil
    20. ÇOk gecmiş olsun.. Şükür iyileşmiş.

      Tatilinizin iyi gecmesine çok sevindim. Bana bu konuda cesaret verdin :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cok tesekkur ederım kesınlıkle cesaretlı ol ben hala saskınım:)

        Sil
    21. gelirim yine.
      :)
      sana tatil cezası mim var.
      :)

      YanıtlaSil
    22. hahhaha boşuna panik yapmışsın şekerim,gerçi sende haklısın tazmanya ile tatil düşüncesi bile düşündürüyor :)mini poposunuda ıssırsaydın bir kere benim için:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ısırmazmıyım ısırdım tabıı:)) endıselenmemek mumkun degıldı gercekten:)

        Sil
    23. ama gozlukler cıkarılacak gıbı degıl kı :)

      YanıtlaSil
    24. Eglendiginize ve guel bir tatil gecirdiginize cok sevindim.Ben dunyanin en unlu plajlarindna birinde yasadigim halde ayagimi henuz suya sokmus degilim bu yil. en son 2 yil once Key West,Florida ya gidebildim.2 yildir tatil yapamiyorum.Cok imrendim , fotograflara bayildim.Kuzunun gozlukleri cok yakismis masallah kuzuya:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yaaaaaaaa :(( al kuzunuda gıt merak etme cok daha rahat oluyorlarmıs yasadım ve gordum :))) bırde burnunun dıbı olunca degerlı olmuyordur:)guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederım

        Sil
    25. adorable pics!!


      PS: I want to invite you to giveaway on my blog of 100$ in ROMWE. I wait for you!

      kisses!

      YanıtlaSil
    26. Ayy o kuzu o dizliklerle ne sheker oyle! Bol eglenceli gecmis. Ateslenme disinda, ama olsun direnci artti diyip gecelim, fazla uzulme annesi.

      Havlu birakma yok dedinde merak ettim otelde sanirim alman turist yoktu! Bu konuda tecrubelerim icinde en kotusu onlar, hehe he.

      xxx

      http://thetrendreportuk.blogspot.co.uk

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hahahhaha supersın :)) Alman yoktu ıngılız coktu :)) hahhaa :))

        Sil
    27. valla canım o kadar bilgilendirici bi post olmuş ki eline koluna sağlık yarın bi gün doğurursam bunu hatırlayıp okuyacağım okutacağım... yerim ben onu tatilinizin güzel geçmesine sevindim darısı diğer tatillerinizin başına...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hamıdecım cok sevındım boyle dusundugun ıcın :))) cok tesekkurlerrrrr

        Sil
    28. Sagol canim yorumun ve tavsiyen icin :) Kesinlikle Bobbi Brownu deneyecegim :)

      Ya senin kuzun cok "cool" olmus gözlüklerle ;)) Denizi nasilda seviyor hemen belli! Masallah ona :)

      Sende instagram var mi? Varsa bana adini söylermisin? Seni ordanda takibe alayim ;) Benimkisi: bouquetdefleurs_blog

      Iyi tatiler size
      Sevgiler
      Seda

      YanıtlaSil
    29. Arkadaşlar bu yeni eğitim sisteminden kafam çok karıştı.Betüş 2008 kasım doğumlu bu yıl anasınıfına mı başlaması gerekiyor yoksa kreşe devam mı etmeli anlamadım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. :(((( kasım doğumlu hıc bılmıyorum okullara sormak en guzelı

        Sil
    30. Gözlüğünü yerim ben bu kuzunun yaa...artistt tipe bak büyümüşte gözlükler takmış...canım çok güzel resımler...allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin...masallah hepinize...her anın tadını çıkar öyle gel...bende haftaya gidiyorum bi hafta daha uzadı ama olsun...gün sayıyorum artık...çok öpüldünüz...;)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cok tesekur ederımm canım hepımız sureklı mutlu olalımm..sanada musmutlu tatıllerrrrrrrrrrrr

        Sil
    31. kelebeğim ne kadar organize bir annesin,şapka çıkardım sana,böyle uzun uzun anlatman bize de örnek oluyor :))
      senin bu tosbağa maşallah çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın..
      hastalık için de çok büyük geçmiş olsun,neyse geçmiş gitmiş..
      Sen şimdi tatilde rahatlamış olmanın verdiği hafiflemeyle nasıl da mutlu çalışırsın :) 1 ay sonra yine bayram yine tatil..hiihihi :)
      öperim seni kocaman güzel erkek çocuğunun güzel annesi :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. fıdomm ne guzelll kuzu ıle hayata daır ne varsa alabılırsınnnn:)) ınsallah uslu saglıklı kuzun olur ıstedıgınde:) evet gectı gıttı dıyelım :(( yasasın bayram yasasın tatıl :)) amaaaaa hayat hep tatıl olsa olmazmı:)) yokyok tatıl donusu hıc calışmak ıstemıyor ınsan:)

        Sil
    32. yazılarınla okuyunca gözüm korku cocuk yapma fikrinden :)))
      ya güzelim senin kuzu bir büyümüş geldi gözüme. Sanki boya gitmiş biraz da kilo almış bebeklikten cıkmış yüzü cocuk olmuş :)
      tatilinizin güzel geçmesine sevindim canım...
      buarada benim fotoğraflar için söylediğin doğal kavramı hoş hoşuma gitti. Doğrusu kasmak benim işim değil sevmiyorum o hediye paketi görüntüsünü :) teşekkür ederim...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yokyok korkma :)) bak endıseler ne hale gelıyor:)) evet buyudu kuzuuuuu cocuk kuzu oldu hahhaha ne tatlısın sen..fotoların cok organık bayıldıgım gıbı:)) hedıye paketımı haha supersın

        Sil
    33. Love Ur Blog Dear ♥ beautiful pictures! i enjoyed seeing it


      If you have a minute, please check out my blog and follow me if you liked it. I'll appreciate it so much! Thanks!


      $30 RIRE giveaway on my blog

      YanıtlaSil
    34. İçim gitti valla..Fotoğraflar harika :)) Süper bir tatil oluyor anlaşılan :))

      YanıtlaSil
    35. so cute!

      xx

      www.aroundlucia.com
      www.aroundlucia.com

      YanıtlaSil
    36. Senin minik chucky Ni yerim ben nasil yakışıklı bu kuzu ya;)) canimm bı daha tatil zamanı gelsin o zamana dek kuzu iyice büyüsün birlikte Deniz'de birlikte cipi cipi yaparsınız ;)

      YanıtlaSil
    37. Beautiful family and great pictures, I follow you back. Thank you xx

      YanıtlaSil
    38. ayy gecmis olsun canim...
      iyi tatiler ♥
      bu arada mimlendin bloguma beklerim:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cok tesekkur ederım nılaycımmm mım yapamıyorum cok bırıktı cunku..gelecegım mutlaaka bloıguna

        Sil
    39. canım geçmiş olsun bir daha böyle sıkıntı yaşamamanı diliyorum.resimler süperrr kuzun tam tatil kuzusu olmuş yerim onu:))) çok tatlı maşallah o güzel yüzü her daim gülsün sende çok tatlısın özellikle havuzdaki aile keyfiniz çok hoş eşinle,kuzunla bir ömür boyu neşeli ve keyifli olmanızı diliyorum sevgiler..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. guzwl vw ıcten yorumun ıcın cok tesekkur ederım.... kocaman sevgıler

        Sil
    40. iyi tatiller canım,anlaşılan harika bir tatil geçiriyorsunuz,bol bol eğlenin denizin güneşin tadını çıkarın.senin ufaklık da pek büyümüş,ne kadar şeker olmuş :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. rebelcım tatıl bıttı ıs basladı :((( ck tesekurlerrrr

        Sil
    41. allahmmmmm bu nasıl bir tatlılıkkkk
      biz bebekken uzun tatile çıkmadık maximum 3 gündü bir zorluk yaşamadık ama
      anlayabiliyorum seni
      Çocuk bu hasta ola ola bağışıklığı güçlenecek, hiç üzülme bizden daha dayanıklı onlar
      acayip eğlenmişsiniz enerjiniz bize kadar geldi :)

      çok büyümüş delikanlı olmuş ama buuu, dizlikleri görünce aklıma geldi, oğlum yeni yürümeye başladığında çok düşüyor diye dizlik dikmiştim, elyaflı lastikli :)))
      şimdi onu ben10 saati olarak kullanıyor hahhahha

      canım hep mutlu olun, sağlıklı olun

      sevgiler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ayyy zaman ne kadar hızlı gecıyor degıl mı :(( evet evet guclensınler bır daha hasta olmasınlar :(( hahha ben10 saatımı :))) ay yaaaaa :)) supersın kocaman sevgıler canım

        Sil
    42. Oyyyy kiyamam ben ona ya cok gecmis olsun canim,tatilinizin cok keyifli gectigi fotolardan belli, allah nazarlardan korusun, post tatili gidecek anneler icin super detayli olmus ilerde bana da lazim olcak insallah tecrubelerinden faydalanicam :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. tubıtıscum cok tesekkur ederım ınsallah ısedgıın nzaman bı kuzun olur

        Sil
    43. yaaa bende tatil istiyorum :((((((((((((((((( bu sene tatil yok .Sen gez toz bakalım :)

      YanıtlaSil
    44. Çok tatlı olmuş kuzunn :)ohh mis gibi tatil keyfii :)

      YanıtlaSil
    45. geçmişler olsun rabbim beterinden saklasın,nazarlardan korusun ,o dizlikleriyle ayakkabısı ve yeleğiyle pek bir tarz pekbir şık güzel bir tatl olmuş okurken ve fotolara bakarken keyiflendim bide hastalanmasaymış çok daha iyimiş ama geçmiş şükürler olsunki

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. evet evet gectı ınsallah bır daha olmaz:(( cokcokcok tesekkur ederımmmm

        Sil
    46. Benim de kızım su kuşu biliyor musun, ama denizi değil havuzu seviyor, Biz İstanbuldaykende çok zor zapdediyoruz hep bahçede havuza atlamak istiyor ve sık sık da giriyor mecburen. Tatilde de paso çocuk havzuunu istedi, denizde ağladı, mecbur havzua sokmak zorunda kaldık zararlarını bile bile. Neyseki tatilin sonunda mikrop kapan bebek değil Annesi oldu. Son iki günümzüde kızarıp deli gibi kaşınan gözlerim Bodrum dönüşünde dayanılmaz bir kaşıntı acı ve akmayla karşılaşında soluğu doktorda aldık. Mikrop kapmışım ve 2 damla, bir yıkama suyu, bir de merhemle tedavi ederek kıpkırmızı, korku filmi oyuncusu gözleriyle geziyorum :)
      Neyseki kuzulara bir şey olmasın da bizlere olsun illa olacaksa :(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ay cok gecmıs olsun ama bız olalım onlar olmasın :((( bnım kuzumda oyle sıtede havuzu gormesın dıye ne hale gelıyoruz:)))

        Sil
    47. Canım hoşgeldin :) Herşeye rağmen iyi geçmesin sevindim. Oğluşunun hastalanmasına üzüldüm ama neyse ki geçmiş gitmiş.Allah dermansız dert vermesin, küçük çocuk olunca böyle ufak tefek şeyler oluyor.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. sevdacım coıkkkk tesekkur ederım sanırım cok bebek var boyle :( kımse hasta olmasın evet..sevgıler

        Sil
    48. hoşgeldiniz :)) otel tatilinde kaçınılmaz son malesef hastalık oluyor, çok çok geçmiş olsun...

      YanıtlaSil
    49. bir endişe dolu serüvenin üstesinden mutlulukla gelmişsiniz ne hoşş Allahım o gözlüklü moyalu hallerini yerim ben kuzunun . Hep böyle bu modda geçse keşke günler . Sağlık dolu günler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cok tesekur ederımmmm :)))) senınde mısler gıbı dogar ınsallahhhh

        Sil
    50. oyyy maşşşşş güzelimeee 41 kere

      YanıtlaSil
    51. yaa çok tatlı küçük kuzu :)

      http://bgcloset.blogspot.com/

      YanıtlaSil
    52. bloguma bıraktığın güzel yorumların için teşekkürler kokoşum... senin oğlun da dünya tatlısı, maşallah...

      sevgiler...

      YanıtlaSil
    53. güzel bir yazı olmuş bayram sonrası 11aylık olan prensesimle bizde tatile gidicez aklımda bir sürü soru işareti ve tereddütler varken iyi geldi bu yazı başka tavsiyeleri alabilirim yanımıza alacaklarımız ve mutlaka ihtiyaç duyacaklarımızı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. cok tesekkur ederımmmmm :)) her zaman yardımcı olabılırım :) kocaman sevgıler

        Sil
    54. ha ha haaaaa çakma kuzu burda tom crusie gibi beeee.
      :)
      allam ne ayrıntılı öle bi çakiyle tatile gitmek.
      :)
      bir hafta önceden liste yapmaya başlamış olmalısın.
      caki büyümüştür bu tatilde sudan çıkmadığına göre.
      :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. deeppcımm aynen oyleeeeeeee..........cok doğru tesbıtlerın var canım

        Sil
    55. sen tatilden döndükten sonra giremedim bloguna.
      :)
      yine gugıl krom sokmadı.
      donuyodu sayfa.
      sanırım fotolardan.
      :)
      dayanamadı tabi krom bile.
      :)
      şimdi mozilladan girdim.
      :)
      sen de alaçatıda halil ve kazımla yazımı oku barik.
      :)
      belki bi de güneş koruyuculu hayat kremini.
      :)

      YanıtlaSil
    56. Orda çıkan yemeklerimi blendirdan geçirdiniz acaba güzelmiydi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. otel harıkaydııııııı yemeklerde oyle..evet evet taze pısen sebze ve etlerı yaptım :))))

        Sil
    57. Canım mail adresini aradım bulamadım, birşey soracağım. Oğluşunun dizliklerini nereden aldın? Yeni emeklemeye başlayan yeğenim için arıyoruz da biz de. Emekleme dizlikleri tombili bacaklara olmadı biizmkinin :)

      YanıtlaSil
    58. I am interested in starting a blog on the same matter.
      Could you please tell me the most effective method to get going?
      I'm not great at technical things. Any tips or guidelines
      would be really welcome!

      My weblog :: argan oil for old acne scars

      YanıtlaSil

    Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
    Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

    404

    Sayfa Hatası

    Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

    Anasayfa