-->



8/kozmetik

8 Ocak 2018 Pazartesi

Gaziantep 'de nerede Kalınır?

Bir kaç yıl önce Gaziantep'e gittiğimizde Tuğcan otelde konaklamıştık. Tuğcan otel Antep'in en nezih yerinde bulunuyor fakat merkezi yerlere uzak. Yani İmam Çağdaş , Çulcuoğlu ,Müze ve kaleye diyebilirim. 

Bu kez merkezde bulunan Şirehan Otelde konakladık ve çok beğendik. Aslında geçekten bir han olması tarihi dokuyu yansıtması ve turistik her bölgeye 10 adım yürüme mesafesinde olması oldukça güzel. Kahvaltısı nefis , odaları heybetli ve temiz. Yineliyorum en güzel özelliği merkezde konaklıyor olmanız.

Şirehan Otel Gaziantep'de nerede kalınır sorusna bence nefis bir cevap olacaktır. Bloğuma ra ara konakladığım ve çok sevdiğim yerleri yazıyorum ki size de yol göstersin diye. Yoksa para karşılığında sevmediğim yerin reklamını yapıyorum müsterih olabilirsiniz. 

Yeni takip edenler için minik bir açıklama olsun ; asla ücret karşılığında sevmediğim yerlerin veya ürünlerin reklamını yapmam , bu paylaşılarım tamamen kendi deneymimdir. ( İg.de DM den gelen sorulara cevaben. ) 

Şirehan otelden bir kaç görsel ile yazımı noktalarken geçmişte paylaştığım Gaziantep 'de ne yenir Gaziantep'de nerede yenir postumun linkini de buraya bırakıyorum. GAZİANTEP'DE NE YENİR TIKTIKTIK ....

Sevgiler .

Instagram:@kuzununannesi









Share This
2 yorum:
  1. Yıllar önce gitmiştim Gaziantep'e, kim bilir nasıl değişmiştir. Tekrar gidesim geldi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel , aslında cok degısmemıs bende yıllar once gıtmıstım :)

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa