-->



8/kozmetik

22 Haziran 2017 Perşembe

Bu Aralar




Uzun zaman olmuş yine yazmayalı , her seferinde bu akşam bloğuma vakit ayıracağım deyip ayıramadığım süreç ne çok olmuş . Yazacak ve paylaşacak çok şey birikmiş. Oysa ki bir günce burası ihmal edilmemesi gereken ama hepimizin Instagram sebebi ile ihmal ettiğimiz. Oysa ki ig. de süreç akıp gidiyor ya neyse..

Neler yapıyorum ben onu yazalım ve başlangıç olsun hafta da 3 post girmeye. Evet evet 2 kelime de olsa programıma bunu ekleyeceğim. 

2 kuzulu hayat 1 kuzulu hayat ile kıyaslanamaz. Boşuna dememişler 1 çocuk hiç çocuk diye . Gerçi benim kuzum için geçerli değil hahahahha :) Öyle olsaydı 5 sene sonra doğmazdı minnak :). 2. çocuk ile her şey daha başka , daha annesin mesela daha rahatsın çünkü , ilk kuzun gözünün önünde bir günde büyüyor , bebeğin doğduğu gün anlıyorsun nasıl da büyüdüğünü. Ard arda çocuk yapan yani aralarında yaş farkı olmayan arkadaşlarımda hep sıkıntılı süreçlerine şahit oluyorum. Sonra iyi ki bu arayı vermişiz diyorum. Gerçi ikiz gibi büyüdükten sonra nasıl güzel oynar yakın yaş aralığındakiler kim bilir. Ya hemen yapacaksın ya susacak bekleyeceksin bence. Bunu da minnak olduktan sonra anladım .


Akşam iş çıkışı eve yetişme telaşı. Kapıdan girince minnağın yanıma koşması , yürüyemediği zaman emekleyerek jet hızı ile gelmesi , ellerimi yıkamaya fırsat bırakmadan çığlık çığlığa ağlaması ve kucağıma aldığım anda susması hahahahaha... Kız bebekler pek cilveli , işveli , cino ve nazlı oluyormuş hatta numaracı :))) Erkek bebekler saf , kuzum hala saf kıyamam pamuğum . 

Çok şasnlıyım ki kuzum merhamet küpü , kardeşine asla zarar vermez , insan sever , hayvan sever , tüm canlıları sever :) Birinin canı acısa ondan çok üzülür. Oyy annesi gibi aynı..

Neler yapıyorumdan bahsedecekken konu nereye geldi.

Haftada 2gün spora gidiyorum yaklaşık 3.5 aydır . Bana göre tembel sporu çünkü ems ile normalde çalıştığınızın 3-4katı aktif çalışmış oluyorsunuz ve haftada maks. iki kez yapılıyor. Seanslarım bittikten ve fit hale geldikten sonra aletli platese devam edebilirim , ama haftada 1 ems ye devam :) 

Çok memnun kaldım bu süreçten çünkü :) 

Spor haricinde yaz telaşındayız. Onu sonra yazacağım . Kuzularla vakit geçirmek , onlar yattıktan sonra arkadaşlar ile görüşmek ve vakit varsa keyif yapmak yaptığım şeyler.

İş yeri hareketli geçti çünkü yılın ilk 3 ayından sonra başlayınca hızla yetiştirme çabaları :))) 

Bende durumlar böyle. Doğum sürecini yazmıştım keza hamileyken 26kilo alıp 3ayında 18ini vermiştim çünkü preeklempsi sebebi ile ödemlerim gitti aslında. Kalan süreçtede dikkat etmedim evet. İşe başladığım an başladım diyebiliriz daha sağlıklı beslenmeye ama süper değilim. Şuan 2 kilom var eski halime ama çabam yok uğraşmaya. Sporum bana yetiyor şimdilik :) 

İşte böyle , en kısa zamanda görüşmek üzere.. Gezdiğimiz yerler , yaşadıklarım, tattıklarım ve deneyimlerimi kaldığım yerden paylaşmaya devam edeceğim. Sevgiler
Share This
1 yorum:
  1. Süper bir fiziğiniz var :)

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr Son yazımda başarı hikayemi anlattım. Gelmek ister misin <3

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa