-->



8/kozmetik

6 Mayıs 2017 Cumartesi

İstanbul'da Kahvaltı



Ne çok olmuş yazmayalı. Aman Allah'ım. İş hayatına hızlı girdim malum sebepler. Yılın ortasından başlayınca yetiştirmek zorunda olduğum eğitimler , planlar , geçmiş zaman kontrolleri derken gün bitiyor. Eve gelince miniklerle ilgilen , yemek ye biraz sohbet et derken sızma ile son bulan gün sonu.

Neyse yapacak bir şey yok , şuan da olduğu gibi gecenin bir yarısı gelen ilham ile hızlıcapost yazmaya başladım ve iyi geldi :) Özlemişim.

Aslında çok gezdik , çok yedik falan paylaşamadık  da. Bazen anı kaçırmayalım diye , bazen de amannn diyerek. Arada olur öyle . 



Bu yazımda daha önce bir çok kez gittiğimiz Trabzon Park  fakat ilk kez kahvaltısına gittiğimiz ve güm boy kahvaltı ikram eden Orman Cafe'den bahsedeceğim. Havanın ısınması ile bahçesi , yeşilliği ve çocuk oyun alanı ile oldukça keyifli bu mekanda en çok demlik ile gelen missss kokulu çayı sevdik. Her ürünün Trabzon'dan gelmiş olması mıhlamanın tadından bahsetmeme gerek olmaz sanırım.



Tazecik ve lezzetleri ürünleri ile evimize de yakın olması sebebi ile yakın zamanda tekrar gidilecek listesine girdi. 

İstanbul Anadolu Yakası Kahvaltı , İstanbul'da çocukla gidilecek kahvaltı mekanı arıyorsanız nacizane tavsiyemdir.

Fiyat ; 1 kişi 33 TL , sınırsız çay. 
Mıhlama : 13 TL
Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa