-->



8/kozmetik

13 Şubat 2017 Pazartesi

KARAKÖY'DE KAHVALTI

Mekan Karaköy Anda 
 360 derece video ile mekanı detaylı gezmek ve kahvaltıya da bakmak isterseniz tıklamanız yeterli .


İstanbul'un tarihi sokaklarında kahvaltı mekanı Karaköy Anda 


Son yıllarda popüler semtler sırasına yerleşen Karaköy farklı cafeleri ile dikkat çekerken , gittiğim mekanların her birinde farklı şekillerde kalbim kalıyor. Son gittiğim mekan Karaköy Anda oldu. İstanbul'da hafta sonu kahvaltı ya da İstanbul'da hafta içi kahvaltı mekanı arıyorsanız , Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız mutlaka deniz yolunu kullanıp hem doyumsuz İstanbul boğaz havası alıp , hem Karaköy sokaklarının tadını çıkarabilirsiniz. Avrupa yolundaysanız zaten hiç durmayın bu sevimli , küçük ama lezzet dolu mekanı ziyaret edin derim.



Kahvaltınız geldiğinde gözünüze az görünebilir yalnız oldukça doyurucu olduğunu eklemek istiyorum . Evinizdekinden bir farkını da göremeyebilirsiniz , her şeyin en kalitelisi ve en lezizini yiyeceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Zeytinden peynire kalitesiz bir ürün mevcut değil. Çay en sevdiğim aroma bergamotlu olunca lezzet kaçınılmaz oluyor.



Bu kahvaltıda başrol pancakeler. İki kişi için 4 pancake ve nefis sosları ile ikram edilen kahvaltıda , yumurya üzerindeki nefis hardal sos gönlümü fetih etti. 

2 kişilik kahvaltı hafta içi 8 TL , hafta sonu 36 TL iken ilk çay  ücretsiz.

Sevgiler , keyifli gezmeler..


Sosyal medya hesaplarım

Instagram : kuzununannesi

Snapchat : kuzununannesi

Gezi , yemek , mekan önerileri için diğer hesabım :  instagram Nereye Gitsem Ne Yesem

Mail adresim : kelebegingozunden@gmail.com


Share This
2 yorum:
  1. Ayy enfes gözüküyor buradan :D Siteme beklerim sizi http://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Ne zamandır gezemediğim blogları gezerken, bu keyifli yayını okumak çok iyi geldi. Çok özlemişim hem blogları, hem de sizin doğal, keyifli gezi-mekan yazılarınızı. Sevgiler ve selamlar:)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa