-->



8/kozmetik

25 Şubat 2017 Cumartesi

Bebek Pişik Kremi

Sudo krem ile kuzum sayesinde tanışmış ve çok beğenmiştim. Benim için en iyi pişik kremi Sudoydu. Ancak minnakta Desitin kullnamaya başladım ve memnuniyetim daha arttı. Keza bu pişik kreminin ortak noktaları içeriğindeki çinko oksit oranı. Yani içeriğinde ki çinko oksit ne kadar yüksek ise süreç o kadar hızlanıyor. Bu demek değil ki çinko oksiti fazla olan iyi. Diğer etken maddelerde önemli. 

Pişik kremini haftada 1 kez yüzüme kullanıyorum ve cildi pamuk gibi yapıyor. Sivilceli ya da sorunlu bölgeleriniz de rahatlık ile uygulayıp şahane sonuç alabilirsiniz çünkü cildi rahatlatıyor. Alerjiniz yok ise.

Desitin krem oldukça da bereketli . Bitmek bilmiyor çünkü mercimek kadar alıp uygulamanız kafi. 

Kuzuma bebek bakımında kullandığım ürünlerin yanına bir de pişik kremi Desitin eklendi.

Pişik oluşmamaması için bu kremleri sürmek tabiki gerekli değil , sık bez değiştirir ve poposunu temizledikten sonra kurularsanız pişik ile karşılaşmazsınız. Ancak yaz günlerinde özellikle ihtiyaç .


Kocaman sevgiler



Share This
2 yorum:
  1. Merhaba bebişlerimize kullandığımız ürünlerimiz çok önemli. Ben eczaneden Zigavus'un bebek bakım setini aldım. Tabiki iki hafta boyunca bütün bebek bakım ürünlerini araştırdım ve Zigavus'un bitkisel içerikli olduğunu öğrendim. Anne adaylarına tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Bir eczacı olarak mevcut yazıda ki kremlerim güzel sonuçlar verdiğine bende kefilim.Bunların dışında mustela ve babe markalarının pişik kremleri de gayet güzeldir.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa