-->



8/kozmetik

9 Aralık 2016 Cuma

DİŞ SANCISI SÜRECİ


Kuzum da 3 aylik iken başlayan diş süreci minnakımda da 3.ay başladı ancak hala gelen giden yok :) Eller boğaza kadar ağızda , salyalar fora hallerdeyiz günlerdir. Bende diş jeli , pırasa , soğuk kaşıyıcılar kullansam da sürekli aynı döngü ve huzursuzluk sebebi ile kehribar  taşı kolye aldım ve 3.günden itibaren salyalarımız çok çok azaldı , eli ağzına neredeyse hiç gitmiyor. Evet keşfetmek için sürekli başka cisimleri ağzına sokmaya çalışıyor kaşıyor , ancak o husuzsuzca el ağızda dönemi kapandı. Sürekli boynumuzda çıkartmıyoruz , bununla yatıyor , yıkanıyor. asaoran arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum çünkü bizzat yaşadım. Biliyorsunuz her şey reklam amaçlı artık çok güzel çpk güzel deniliyor ancak beni tanıyorsanız anlamılssınızdır hele de bebek sağlığı ise söz konusu reklam için asla. 

Bu sebep ile size Sofi Maya dan aldığım kolyeden memnun kaldığımı paylaşmak istedim . Kuzumda  diş sancısı sürecini BÖYLE ATLATMIŞTIK. Tarih tekerrür ederken 2.kez anne olmak kesinlikle çok farklı oluyor benden söylemesi :)))))) Kocaman sevgiler 

Not : Kehribat taşı kolyemiz sertifikası ve kullanım klavuzu ile geliyor. Lütfen satın alırken orjinal ürün olmasına dikkat edin. Keza bu kolyeler aslında taş değil bir element. Tüm detayların yazdığı kağıdı evdeki yaramasuzlarım yok ettiği için yazamıyorum ancak bu element vücut sıcaklığı ile aktive oluyor ve 3.günden itibaren etkisini gösteriyor. Birde yuvarlak hatlı olduğu için kuzularınız rahatsız olmuyor. 
Share This
1 yorum:
  1. bende kehribar bebek diş kolyesi aldım ve çok memnun kaldım gerçekten yazı için teşekkürler ben www.takikehribar.com adresinden aldım herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa