-->



8/kozmetik

20 Eylül 2016 Salı

Arkadaşlık Günü / My Little Pony



Günaydın herkese. Mailime gelen bu nefis paylaşım etkinliği için hemen işe koyulduk. Aslıda bu linke tıkladığımda ;  Arkadaşlık Günü / My Little Pony karşıma çıkacak olandan habersiz hemen kuzumu da aldım ve bakalım ne varmış dedim , heyecan ile karşımıza çıkan Ponyleri seçtik ve kuzuma yapacağımız paylaşımdan bahsettim. 



Sizlere de anlatmak isterim ki paylaşma ve arkadaşlık gününün her gün olduğunu kuzularımıza keyifli hale getirelim . Öncelikle yapmamız gereken şey çok basit , çocuklarımızın artık oynamaktan sıkıldığı veya oynamadığı ya da vermek istediği oyuncakları Joker mağazasına götürüyoruz ve bu paylaşımı düzenleyen kişiler üzerine 5000 tane daha oyuncak ekleyip ihtiyacı olanlara gönderiyorlar. 


Ayrıca Arkadaşlık Günü / My Little Pony  bu linke tıkladığımızda kuzularımızı aslında neler yapabileceği konusunda da minik eğitimler vermiş ve desteklemiş oluyoruz. Örneğin kuzum arkadaşlık aktivitesi olarak , RainBow Dash i seçti , arkadaşlık aktivitesinde  herkese mikroplara savaş açıp el yıkamamız gerektiğini anlatacağını söyledi . Keza kuzumun en sevdiği şey , eve girer girmez banyo yapmaktır o ayrı :)
Sizler de Bu Linke Tıkladığınızda karşınızda Ponyyler çıkacak ve şahane görselleri ile kuzunuzun yapmak istediği arkadaşlık aktivitesini seçmiş olacaksınız. Ayrıca Bu Linkte farklı görsellerde mevcut , çıktı alıp kuzularımızın istediği yerlere yapıştırıp hatırlatma yapmış olacağız. 




Biz oyuncaklarımızı ayırdık bile , sıra sizde. Kim istemez ki ihtiyaç sahiplerine evlerinde olan bir çok oyuncaktan bir kaç tanesini vermemeyi... 



Eklemeden geçemeyeceğim bir konuda bu kampanyanın GEA iş birliği ile yapılıyor olması. GEA oyuncakları temizleyip , tamir edecek  ve ihtiyaç sahibi  çocukları tesbit edecek ve tüm bağışları çocuklar ile buluşturacak.




Share This
2 yorum:
  1. Bizimkiler de altın yürekli çocuk kampanyasına katılıp rozet almışlardı :)

    YanıtlaSil
  2. SOSYAL PROJE GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLMUŞ

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa