-->



8/kozmetik

8 Ağustos 2016 Pazartesi

Pakolino Aktivite Kutusu / Bize Özel Şahane İndirim Linki



2 Kuzulu hayata geçtiğimden beri zamanı yakalayamıyorum. Büyük kuzum okula gittikten sonra , minnak ile vakit inanılmaz hızlı geçiyor. Detaylarını sonra paylaşacağım süreçte bahsetmek istediğim bu keyifli aktivite kutuları. Pakolino Aktivite Kutusu ile tanıştığım an , daha önce deneyimlediğimiz oyun kutuları ile karşılaştırdım ve hem içinden çıkan malzemelerin daha kaliteli olduğunu hem de aktivitelerin daha kapsamlı olduğunu gözlemledim. Kutunun içinde bulunan Daha Fazlasını Keşfet tema dergisi içindeyse bulmaca, boyamalar ve evde yapabileceğimiz başka aktivite fikirleri mevcut. Sizinle bu kutunun görselini paylaşırken şuan kuzum ile aktivitelerimizi yapmaya başladık. Bununla ilgili video çekmeye çalışacağım ama instagram da bol bol paylaşımlarımı göreceksiniz. 



3-7 yaş için hazırlanan Pakolino aktivite kutuları üyelik sistemi ile çalışıyor. Her ay yeni bir temaya ait 3 aktivite için gerekli tüm malzemeler ücretsiz kargo ile adresimize gönderiliyor. Böylece her ay kuzularımız ile farklı aktivititeler ile kaliteli ve oldukça eğlenceli  zaman geçirebileceğiz.
Minnak ile kalan tüm vakitlerde kuzumuz ile bu oyunları oynamayı biz çok sevdik. Şayet ne oyun oynasak , hangi aktiviteyi yapsak , kuzularımızı tabletten tv.den nasıl kurtarsak diye düşünüyorsanız bence Pakolino  size de nefis gelecektir. 

Pakolino paylaşımlarımızı instagramdan görebilirsiniz. :)))) Kocaman sevgiler .. Şimdi bize yeni kutuyu açma zamanı....


 Kampa gidiyoruz kutumuzda ilk etkinliğimiz kamp feneri , ben bile yapmak için heyecanlanıyorum :) 


2. etkinliğimiz kampın olmazsa olmazı balık tutmacaaaaa :)))



Son etkinliğimiz ise en keyiflisinden rengarenk domino taşları.... Biz yapmaya başlıyoruz , inanılmaz keyifli , kuzum fotoğraf çekmeme bile zor dayandı :)) 

Pakolino Aktivite Kutusu bizler için bir indirim kuponuda tanımladı. Sizde kuzularınız ile bu kutuya indirimli sahip olmak isterseniz ; TIKTIKTIK

Bu kampanyanın detayları şu şekilde ; 


"Pakolino'yu deneyebilmeniz  için aylık üyeliği 59TL yerine 39TL’ye satın aldığınızda bu ayın teması Kampa Gidiyoruz'un yanı sıra Minik Şefler temasını da hediye ediyorlar. Yani 39TL'ye 2 kutu deneyebileceksiniz. Üyelikler 4 hafta sonra otomatik yenileniyor; bu zaman zarfında devam etmek istemezseniz bilgi@pakolino.com'a mail atarak üyeliklerinizi iptal edebilirsiniz. Memnun kalırsanız, her ay farklı bir temaya ait kutular ile çocuklarımızın gelişimine destek olmak isteyen anne babalar, aydan aya sadece 39TL ödeyerek daha hesaplı olan yıllık üyeliğe geçebilirler."


Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa