-->



8/kozmetik

25 Ocak 2016 Pazartesi

Bangkok / Bangkok Gezisi

Daha önce kaç kez gittiğimi hatırlamadığım , ancak her gidişim ile heyecanlandığım , balayında Phuket adasına giderken tanıştığım bu, benim için şahane ülkeye aynı heyecan ile   yaklaşık 8 ay dır beklediğim tatile kavuştuk. Sanırım yukarıdaki kutucuklarda mevcut 1 kez de yazısını yazmıştım. TIKTIKTIK Elimde çok kare olup ekleyemediğim Phuket adası fotoğrafları muazzam. O zamanlar bloğum olmadığı için her karede bikinili poz vermek aklıma gelmezdi malum  sosyal medya bir kaç senedir bummmmm :)) 

Aslında tüm detayları ile anlatmak isterdim ancak dilerseniz YouTube Kanalıma Abone Olarak diğer yayınlayacağım videoları da takip etmiş olursunuz diyerek videoyu ekliyorum. Video da size tüm detayları ile anlattığım Bangkok'da alışveriş , Bangkok gece hayatı , Bangkok'da yemek leri ile hem izleyip hem bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Bu kez gece Siam Niramit e gitmedik , ilk kez gidenler kaçırmamalı bu şahane gösteriyi , bir de ben fil safarisine katılmadım yine ,  çok üzüldüğüm için. 

Öyleyse size keyifli seyirler diliyorum. Kanalıma abone olmayı unutmayınız. Sevgiler

Tüm doğal halleri ile ve detayları ile Bangkok Videosu. Part 1 Püf noktaları özellikle dinleyiniz :)


Share This
6 yorum:
  1. Merak ettiğim yerlerden. Video ile anlatmak güzel fikirmiş, başına baktım, çarşıya kadar geldim:-) devamını ilk fırsatta izleyeceğim ya da giderken çok faydalı olacaktır, teşekkür ederiz.
    Selamlar,

    YanıtlaSil
  2. Canım merhaba videonu keyifle izledim çok tatlı ve bir o kadar samimisin sayende gezmiş kadar oldum bir gün yolum bangkok'a düşerse kulaklarını bol bol çınlatırım.Canım hamilelik çok yakışmış çok şekersin minnak kuzun daha şimdiden turistliğe alışıyor :))çok seviyorum böyle videolulu paylaşımları devamıda gelsin gez canım keyifli güzel seyahatlerin olsun kıskananlarda çat diye çatlasın :))kacaman öpüyorum sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım cok tatlısın , nasılsın :) Guzel yorumların ıcın tesekkurler kocaman sarıldım sana

      Sil
  3. Sonunda karar verdim bende gidiyorum Bangkok bekle geliyoruz :) Tecrübelerinden edindiğim bilgilere göre kendi kendimize organize olabilir tura ihtiyaç duymadan gezebiliriz. Özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ? Mart sonuna kadar giderim inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım keısnlıkle oyle kendı kendınıze organıze olabılırsınız. Vıdeo da soyledıkelrım dısında bıseye gerek yok canım. Vıdeonunun sen gıdene kadar 2.kısmıda gelecek :) KoCAMAN SARILDIM SANA IYI TATILLER SIMDıden

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa