-->



8/kozmetik

28 Aralık 2015 Pazartesi

Yaz Tatili - Bol kuzulu


Kuzum ile yaz tatilini nasıl da yazmamışım , aslında görselleri de sadece oteller olarak paylaşmışım. Öyleyse vakit geç olsa da kuzumuz ile gezmeli tatilimizi yazmaya başlıyorum .


Su içinde kalmaya ramak kala :)
Öncelikle geçen yaz konakladığımız otelde gideceğimiz zaman yer olmadığı için minik bir tur yapalım dedik kuzenlerimizle. Ben rotayı ve otelleri belirledim. Yola çıkmaya hazırdık.Her şey şahane başladı , kuzumun yolculukta bir problemi yok şükür 2 yaşından sonra :) 2 yaşına kadar ne kadar yol gidersek gidelim arabada uyumuyor ve vakit geçiremiyorduk. 2 den sonra yola girdi ancak bu kez de kuzum uykusuz ve aç olursa içine canavar girip bizi mahvettiğini de unutmamak gerek ki hala durum böyle.



Assos'a vardık  , odamıza yerleştik , hızlıca sahile indik fakat kuzum yemek yemediği ve uykusunu almadığı için ilk gün kabustu , sürekli kuzenlere bağırmalar , onları ıslatıp endi ıslanınca yoldan çıkmalar bla bla bla. 
Kahvaltı zamanı suratı :)

Ertesi gün sabah kahvaltı da yine yemek yemediği için 2. gün Assos yine olaylı geçti akşam biraz yemek tırtıklayınca düzeldi. 
Abur cubur sevmez :) Pis şey bunlar , 1 tanecik yiyebilir miyimm :))

Alaçatı'ya giderken sorun yaşamadık ama vardıktan sonra artık ben sinir krizi geçirdim . Yemek yemiyor , öğle uykusunu yeni bıraktığı için halsiz düşüyor , uyumak istemiyor. Anlatılmazdı . Eşim korktu o halimden , kuzum da korktu ve sonra özür diledi ve  bir nebze de olsa normale döndü. 


1 tanesini ancak yedi:)))
Benim sinir krizi geçirmeme sebep olan şey , tatil de böyle yapması , yemek yememesi , denizde herkese suları atıp kaçıp ortalığı ayağa kaldırması , yolda yürümemesi , sürekli baba baba diye ağlayıp  canım eşimin omuzlarının kalmaması , durmaksızın sebep yokken ağlaması , çorba i,çmesine bile razıyken onu da içmeyince ben ağlamaktan Alaçatı sokaklarında bir hal oldum en son kuzusuz geldiğimiz bu yerde şunu anladım kuzulu aileler için özellikle akşamları hiç uygun değil :)) 


Kuzenler alışverişte biz beklemede :)))))
 Yemek yemek için oturduğumuz yerde de  sürekli ağladım , ellerim innaılmaz titredi , sürekli sessiz çığlıklar atmışım , bunların hepsini sonradan eşim anlatıyor . Kuzu benim o halimi görünce yemeğini yedi ben ellerimi yüzümü yıkadım ve şunu anladım BİZE GEZMELİ TATİL HENÜZ ERKEN BİZİ OTEL DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY KEYİFLENDİREMEZ. 



Yurt dışı gezileri hariç , onlarda sorun çıkartmadı kuzum , çünkü deniz yok , hava serin , yemek yedi , arabasında uydu işte bizde en son Prag gezisi sonrası artık geze geze tatil yaparız demiştik ancak yanılmışız. Çünkü Marmaris'e geçince yani otelimize geçince kuzum tatil modunda olan mutlu huzurlu hale geldi. Dilediğinde havuz da , dilediğinde deniz de , yemek ne zaman isterse hızlıca ulaşılabilir konumda , isterse odada .
Her istasyon da araba yıkama çabası , çünkü suuuuuuuuuuu kuşu :)
Gül annecim , poz ver hoppp bu şekil hahahhahahah :))
 (Bu arada kuzumu su yutmamayı öğrenene kadar havuza sokmadığımı belirtmek isterim i hijyeni ne olursa olsun , havuz bezleri ile havuza giren çocuk var ise o bezlerden idrarlar su ile karıştığından dolayı , temizliği o an sağlanmadığı sürece risk.3.5 yaş tatilinde havuza girdi kuzum ağzını sımsıkı kapatarak  :))))))  )


Sonucumuz şu ki  Allah izin verir ise 2. minnak gelecek ve biz yine uzun süre otel tatiline devam edeceğiz. Sürekli dediğim gibi hayat çocuktan önce ve çocuktan sonra bambaşka boyuta geçiyor. 


Bal suratlı Ardammmm
Unutmadan eklemek istiyorum ; kuzumun yanlış söylediği ve benim hain anne olarak düzeltmediğim kelimeleri  , bir de kuzum ile ailece karemiz yok çünkü hep muzurdur ve kaçar :(((( 

  • Mina ( bina)
  • Murun ( burun)
  • Öğrepden (nasıl da zor öğretmen :)) ) 
  • Bu farat ( taraf)
  • Dohtor ( doktor) 
  • Menek (benek)

Tüm kuzuların huzur ve sağlık ile büyümesini dileyerek bu yılı noktalıyorum. SEVGİLER



Share This
2 yorum:
  1. yakışıklı kuzuya gözyaşı şantajıyla yedirdin yaniii :) kıyamamış gözyaşlarına :) sana da iyi yıllar. yeni yılda da bol bol gezin ailecee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmmmmmmmmmm cok tesekkurler ozlendınnnn cok

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa