-->



8/kozmetik

12 Ekim 2015 Pazartesi

Uzun Süredir....



Allah rahmet eylesin büyük usta. Komedilerinin içinde barındırdığı hüznü de aldın gittin. Siyah ülkemin , yeni olmayan uzun süredir var olan yas günlerini iyi ki görmedin hasta yatağında.

Belirtmek isterim ki 7 Hazirandan beri ölen 200 den fazla asker ve polisimiz için YAS ilan edilmediğini unutmayalım.

HUZUR GELSİN GÜZEL ÜLKEME VE GELDİĞİNİZ GİBİ GİDİN.
Share This
9 yorum:
  1. Allah rahmet etsin 50 yılını tiyatroya adamış ender insanlardan biri nur içinde yat.Gecikmis milli yas ne bu millete ne devlete nede siyasetci diye iktidar kavgası yapan zatlara güvenim kaldı bu iyi günlerimiz daha neler bizi bekliyor kim bilir allah yardimcimiz olsun.

    YanıtlaSil
  2. akit yine sevimsiz bir "başsağlığı" dilemiş ayıp resmen ölünün arkasından dediklerine bak bunlar "müslüman"

    YanıtlaSil
  3. Rahmet dilemiycem ömrü boyunca dinimi aşagılamaktan başka bi şey duymadım bu yobazların sayesinde memleketimde başörtümle okuyamadım ateşi booool olsun bir islam düşmanı daha gitti digerlerine ders olsun aşagılamıyorum asla cenazesi yanımdan geçse ayaga kalkardım ama cenazesinin yanındaki meleklere saygımdan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedevilerden öyleleri de vardır ki, onlar Allah'a ve ahiret gününe iman eder ve infak ettiğini Allah Katında bir yakınlaşmaya ve elçinin dua ve bağışlama dileklerine (bir yol) sayar. Haberiniz olsun, bu gerçekten onlar için bir yakınlaşmadır. Allah da onları Kendi rahmetine sokacaktır. Şüphesiz Allah, bağışlayandır, esirgeyendir. (Tevbe Suresi, 99). Dinimiz de vicdan vardır , kin ve öfke yoktur. Keza yazdıklarınız karşısında dilim tutuldu çok yazık size...

      Sil
  4. Sayesinde Turgut Özal gibilerin yediği haltları mizahla karışık olarak olan bitenden habersiz vatandaşlar öğrenirdi.
    Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.

    Yorum yazan Mihran dinini aşağıladığını iddia etmiş. Levent Kırca ne zaman İslam dinini aşağılamış? İddiasını ispat etsin edebiliyorsa, video, kendi ağzından söz, cümle göstersin. Başörtüsüyle okuyamamasının sebebi Levent Kırca mıymış? Nasıl oluyor bu? Bir güldürü sanatçısının başörtüsü yasağıyla ne alakası var? Bu nasıl bir saçmalık yahu? İSlam düşmanı olduğuna dair kanıt nerede? Kuran'a mı laf etmiş? Ayetlerle Tayyip'in bakanı Egemen Bağış gibi 'BAKARA - MAKARA her cuma sallıyorum bir ayet" mi demiş?

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa