-->



8/kozmetik

27 Ekim 2015 Salı

Eylül Meselesi

Geriye dönüp bakınca Eylül çok dolu geçmiş tıpkı Ağustos gibi , neşe vermiş , her hafta sonu , her tatil günü , sevdiklerimizle paylaşmışız yine keyfimizi , bende buraya not olsun diye eklemek istedim Eylül'ümü.... Sizin Eylül'ünüz de çok güzel geçmiştir umarım. (Ülkemde olan olaylar bir kenara onlar yürekte duruyor ) 

Keyifli okumalar , sevgiler 

Not ; bu yazımda İstanbulda ne yapılır , İstanbul 'da gezilecek yerler sorularına da kısmen cevap bulabileceksınız.


Önce bıkmadığımız çocukluk Aşkım Çanakkale'yi fetih etmişiz yine INSTAGRAM / KUZUNUNANNESİ sayfamdan takip edenler görecektir ki her köşesi başka güzel. Önce Kaz dağlarına çıkmışız sonra Güzelyalı'da deniz girip , kordonda gece yürüyüşleri yapmışız. Ne büyük keyif...







Sonra BURADA bahsettiğim Şile'de ki mekanımıza çok sevdiklerimiz ile sayısız kez gitmiş , dönüşte Kızılkayalar ve Magnum Store yapmışız. Sayısız lunapark maceramıza ,  Paris ile Caddebostan keyiflerini  de ekleyeceğim.













Ne bereketliymişsin Eylül adın gibi ol hep . Devam edelim Galata'ya gitmişiz hem Aşk hem Aylin'den ile onun video'suda  BURADA , oradan da Eminönü'ne gitmişiz , kuşların arasından geçip sakin sakin yürümüşüz. Bir de piknik yapmışız  Aylin'den ile onu da sonra gösterelim  ancak zaten İGciler bilir :) :) 





Her anınız dilediğiniz gibi geçsin  yaşamak istersek eğer İstanbul bir SİMİT ÇAY ile de çok güzel...




Share This
3 yorum:
  1. Canım her günümüz bir öncekinden daha güzel geçer inşaallah eylül ayı gezmeli yemeli içmeli uzun süredir göremedigim dostlarımla keyif yaptığım bir ay oldu sıkıntılar olmadı diyemem hayat o kadar boş ki bugün varız yarın ne olacağımızı rabbim bilir pozitif olup şükrederek her anın tadını çıkarmak en güzeli.Simitli fotoyu ekstra sevdim:)))

    YanıtlaSil
  2. İÇİM AÇILDI İNANAN BANA CANIM NE GÜZEL KARLER RABBİM SAĞLIK VERSİN

    YanıtlaSil
  3. okurken içim açıldı biliyormusun ne samimi ne hoş bir post dedim sanki oralarda seninle gezdim :) böyle anılarını biriktireceğin çok uzun yıllar olsun inşallah :) böyle postlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa