-->



8/kozmetik

19 Ağustos 2015 Çarşamba

Marmaris

Malum bu ttailde kaldığım otelleri post konusu yaptım , bu zamana kadar neden yazmadığımı bilmiyorum ama Sevgili Aylin'denin bana ; otel postu bilgilendirme yazısıdır mutlaka yazmalısın deyince başladım , biliyorum geç kaldım ama tatil postlarımda bahsetmiş olsam da ayrı yazmak kedinlikle daha bilgilendirici oluyormuş. Geçmiş 5 yıl geri gelmeyeceği için şimdi bu şekilde devam edelim. 

07.15 manzarası ....

Marmaris'i için  duyardım çok güzel diye ama  nedense  gitmek istemezdim , bu sene anneciğimin mutlaka görmelisiniz demesi üzerine plana dahil edildi ve Marmaris'e bayıldım desem yeridir. Otelimiz son 2 hafta rezervasyonu olunca kuzuyla son durağımız her şey olsun dinlenelim mantığı da eklenince sıralamada yer olan ilk oteli ayarladım. Otelimiz canım arkadaşım Gülaş'ımın tavsiyesi üzerine ;  İdeal Prime Beach Hotel Marmaris


Otelden adım atınca önce gezmediğimiz ve geç gittiğimiz için bir de daha önceki 5 yıldızlı büyük otel deneyimlerimiz çooook büyük tesisler olduğu için beğenmedik. Otelde ki tek Türk bizdik geneli İngiliz ve Rusdu. Fakat rahatsız olmuyorsunuz merak etmeyin :) İlk şoku atlatınca eşim ; kıyaslama yapmıyoruz oteli geziyoruz , mutlu oluyoruz yoksa tatil keyifsiz hale geçer dedi ve hepimiz bir silkelendik , sonrasında otel oldukça büyük , havuzu minik , yemekleri şahane , sıra bekleme derdi yok her yer restaurant , çeşitler şahane , tatlılar leziz , odaları gayet güzel , manzara harika deniz zaten süper sadece Marmaris , iç içe şezlonglar ve kumsal minnak :) Tüm Marmaris de olan durum . 





Otel Konumu : Sitelerde bulunan otel merkeze yakın olması , manzarasının harika olması sebebiyle kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor. Oldukça kalabalık olan otelde uyurken rahatsız olmuyorsunuz , alan geniş olduğu için kuzunuzla keyifle vakit geçirebilirsiniz.





Otel Konsepti : UHD. olduğu için sürekli yemek hizmeti veriyor , çocuk dostu otel olması sebebiyle , kaydıraklı havuzu , yemekleri ve oyun alanları çok keyifli. Odalarda keza odadaki mini barı kullanan var mıdır bilmiyorum ama diğer UHD ler gibi değil içecek oldukça kısıtlı ayrıca sahil barda da buz yok ki bu en komiği. Ancak Marmaris YP. hizmet verirken yeni yeni UHD 'ye geçtiği için bunları önemsemiyoruz  çünkü çalışanlar Türk olduğumuz için bize üstün hizmet ederken , yemek ve içecek kalitesi de gayet başarılı.  






Odaları : Aileler için ve kuzular için temiz ve ferah , balkonu ise çok keyifli , fırsat bulabilirseniz :) 


Sonuç : Marmaris otelleri arasında tekrar gelinebilecek bir otel, eğer diğer baktığım otelde yer olmaz ise yine tercih ederim , havuza girmiyoruz minnak olduğu için yazıyorum  , kuzum da su yutmamak için direniyor ve 1 kez kaydıraktan aşk babamız ile kaydı korkunca bir daha kaymadı işte buna çok sevindim çünkü su yuttu :) Su yutunca korktu :))) minik havuz kalabalık havuz siz düşünün gerisini.   , Fakaaatt hizmeti , yemekleri , temizliği , denizi , plajı , şezlong sayısı oldukça güzel bizim kriterimiz de hiç bir zaman havuz olmadığı için bu otel doğru tercih olacaktır. Yalnız kuzunuz ile gelmiyorsanız eğer UHD otelde kalmadan Marmaris koylarını gezerek ve sadece bir yerde konaklayarak tatil yapmalısınız. Çünkü doğa harikası olduğuna hala inanamıyorum. Bir çok yer gördüm Marmaris'in doğası ve büyüsü inanılmaz . Biz çok gezmedik burası son durağımızdı ve dinlenmek istedik , yalnız aklımızda kalmadı mı  , çookkk kaldı göremediğimiz koyları.





Share This
3 yorum:
  1. Canımmmmm neşemizin tavan yaptığı musmutlu bir iş günü geçirmek dileğiyle günaydınnnnnn keşke ışınlanabilsem marmarise bende önceki yıl oradaydım içmelerde kalmıştım denizin buz gibi olması sanki memleketimde değilde ingilteredeymiş gibi hissetmeme sebep olan önüm arkam sağım solum ingilizzzz olsada olumsuzlukları bir kenara atıp doğa harikası marmarisin tadını doyasıya çıkarmıştım dönüştede sipariş üzerine kaç kavanoz bal getirdim hatırlamıyorum:)) güzel bir yer inşallah tekrar gitmek nasip olur otelide listeme ekledim tavsiyen için teşekkürler.Keyifli bir tatil geçirmene sevindim her günümüz tatil tadında geçsin sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ne iyi yapmışsın böyle bir bölüm oluşturmakla.
    Hakikaten tatilde kalınacak yer planlarken daha önce gidip kalmış birinin düşüncelerini öğrenmek çok iyi oluyor.
    Bu 5 yıldızlı otel için de öyle, küçücük bir pansiyon içinde....,
    Aklınızı seviyim sizin :)

    YanıtlaSil
  3. Bende 2016 yaz tatilimde Ideal Prime Oteli tercih ettim fakat söylediklerinizin tam aksine yemek sırasında artık isyan noktasına geldim. Yine söylediğiniz gibi otelde tek Türk gibi hissetsem de sorun olmadı. Yabancı turist sayısının fazla olması yemek lezzetlerine bariz olarak yansımış bana kalırsa. Bölgede gerçekten rahat, huzurlu bir tatil isteyenler için benim tavsiyem Selimiye olur.
    Oteli kötülemiyorum evet tavsiye ederim fakat çok kalabalık :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa