-->



8/kozmetik

5 Ağustos 2015 Çarşamba

Assos Alterna Köy Oteli Tatili

 Twitter & Instagram : @kuzununannesi

1 yıl beklediğimiz yaz tatili gelip çattı , geçen sene rzv. yaptırdığımız Tunus tatilimizi mecburen iptal etmek zorunda kalınca rotayı mis ülkeme çevirdik. Uzun zamandır gezmeli tatil yapmadığımız için malum kuzumdan sonra , artık bu tatilin zamanıdır diye düşündük ve keyifli  rotalar çizdim . Her durakta 4-5 gün konaklayarak ve böylece dinlenerek sindire sindire tatil yapma planını faaliyete geçirdik . Malum 2 senedir kuzenlerimle tatile gittiğimiz için omuzlarımda ki yük fenaydı :) Her tatili organize ediyorum , uzun saatlerimi bilgisayar karşısında yorum okuyarak , fotoğraf bakarak planlıyorum , ancak yorumları okurken malesef bizim yorumlarımızı görmezden geliyorum , çünkü kusursuzluğa bile kusur bulmakta üzerimize yok. Şayet istediğiniz şeyler net ise yorumları değerlendirmek daha kolay oluyor. Bir de gideceğiniz otellerin kendi sitelerinden değil booking veya tripadvisor deki fotoğraflarına ve yorumlarına da  bakın bence :)) 






Öyleyse ilk durağımız Assos olmalıydı kuzum doğmadan önce de her sene en az 3 gün Assos da kalır keyif yapar ve sonra hareketli tatile geçerdik bu sene de böyle olsun istedik . Ancak Assos da kalınacak bir çok yer var , eğer çocukla tatil ise düşünceniz Sivrice de kalın diyorum ben , kumsalının çakıl olmaması ve denizinin bir koyda bulunması sebebiyle. Fark etmez diyorsanız Kadırga Koyunda kalmalısınız , restaurantları ve dondurmacıları ile minik bir kasaba. Biz defalarca Kadırga'da kaldğımız için bu kez Sokak Ağzı - Sivrice yi seçtik ve farklı bir deneyim olsun diye de Assos Alterna Köy Oteli tercihimiz oldu ve bayıldık. 








Otelin konumu: Bir dağın sırtına köy içine yapılmış taş otel . Dolayısı ile sıcaklık yok , üfür üfür bir hava , koyun ,kuzu sesleri , bahçeden toplanmış domates kokusu sarıyor etrafınızı. Otelin mavi - beyaz ambiansı huzur veriyor. Denize yaklaşık 4km. mesafede bulunuyor , yollarınız da keçiler , koyunlar , bahçeler , nefisssssss. Deniz kusursuz , kumsal değil ama çakıl da değil minik taşlar mevcut ve koy olduğu için deniz = çarşaf :) 




Odaları : Kuzum minnak olduğu için normal odada kaldık , odalarda tv yok keza internette çekmiyor aman allahım sessiz bir tatil ( tek ses kuzuuuuuummm) Ancak oda içi geniş olduğundan yeterli , banyosu mis gibi , yatakları rahat ve dolabının içindeki dantel örtüler ve sabun kokusu büyüleyici. Kuzenlerim suit odada kaldı , odaları kocaman ve teras manzarası harika. Zaten sadece uyku için kullanıldığından odayı çok beğendik. 








Otel konsepti : Oda - kahvaltı hizmet veren otelde dilerseniz akşam yemeği çıkartıyorlar  kişi başı 40 TL.  Fakat otelde her zaman buz gibi karadut suyu , su , türk kahvesi , nescafe mevcut. Bunlardan ücret almadıkları gibi keyifle ikram ediyorlar. Ayrıca kuzularımız için çorba da mevcut ve ücretsiz . Kahvaltısı harika , aman yetmez diye düşünmeyin siz isterseniz ekleme yapıyorlar , köy ekmeği , bahçe domatesi , ev yapımı çeşit çeşit reçelleri , Ezine peyniri ve mis gibi kahvaltı.







Sonuç :Kuzularınızla oldukça rahat gidebileceğiniz , yıllardır kaldığım bir çok otelden farklı , sıcak ve samimiydi. Kuzum her gün bahçeden sebze topladı , bahçeyi suladı , gece cırrr cırrrr öten böceklere seslis :)  olun uyuyacağım dedi :) Sessiz ve naif bir tatil için çok doğru bir adres :) Üstelik çalışanları ve otelin sahibi tek kelimeyle şahane...











Assos Alterna Otel postumuz sona ermiş olup , tatilin devamı sırayla gelecektir , fikir vermek açısından otelin videosunu da acemice çektim buyurun buradan izleyebilirsiniz. SEVGİLER










Share This
12 yorum:
  1. iyi tatiller Yaseminciğim

    YanıtlaSil
  2. Harika bilgilendirmişsiniz gerçekten çok güzelmiş. Acaba fiyatı nekadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guncel fıyatları ıcın otelı ararsanız daha saglıklı olacaktır.

      Sil
    2. Cok tesekkurler sevgıler

      Sil
  3. canımmmm ne güzel bir yer şu an olmak istediğim yer ama gidememki iznim bitti :((( seneye inşallah kısmet olur her anımız tatil tadında geçsin iyi tatiller canım bol bol gez ailenle keyif yap kocaman sevgiler iyi haftasonları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iznın bıttı mı nerelerdeydın umarım harıka gcmıstır ki benım de ıznım bıttı o ayrı :) kocaman sevgıler

      Sil
  4. Güzel bir derleme olmuş, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. ben bu otele bayıldım ki eminim sende çok sevdin :) görüntü harika bu oteli yazdım aklıma :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar dogal ve guzel bir yermis :) Fotograflar da harika...

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa