-->



8/kozmetik

11 Ağustos 2015 Salı

Alaçatı Butik Otel

Twitter & Instagram & Youtube : @kuzununannesi

Alaçatı tatili vazgeçilmezken  ara vermiştik kuzum için. Bu sene kuzum ile gezmeli tatil planlayınca 2. durağımız oldu Çeşme-Alaçatı. Öncelikle ne istediğiniz önemli , bizim için temiz olsun , kahvaltısı mis olsun , madem Alaçatıdayız taş otel olsun ve  merkezde olması en önemli noktaydı. Nedeni ise Çeşmeye gidiyoruz ve Ayayorgi - Çeşme beachleri bizleri bekliyor :) Havuz sıralamada dahi yok .

Tatile günler kala plan yapıldığı ve Alaçatıda bir çok butik otel çocuk kabul etmediği için elimdeki listeden sırayla otelleri ararken ALAÇATI TROPİCANA BUTİK OTEL telefonunu açan İbrahim Bey'in naif ilgisi aldığım güzel enerji ile rezervasyonu tamamlattı :) ( Elimdeki listede daha önce bahsettiğim gibi bir çok yorum okuduğum yerlerden ve fotoğraflardan sıralama mevcuttu :) ) 

Assos'dan yola çıktık ve Alaçatı'ya gelince ohhh dedik nasıl harika , nasıl beyaz ve nasıl iç açıcı renklere geldik. Özlemişiz. Otelimizi bulmak zor olmadı. Gün ortasında geldiğimiz için sokaklar bomboştu , doya doya gezdik her bir köşesini. 




Otelin konumu ; Alaçatı'nın kalbinde bulunan otel rengarenk bir sokak içerisinde , öyle ki her gün düğün çekimlerine şahit olabiliyorsunuz. Otelden çıktığınızda 1. dk .da akşam kalabalığına merhaba diyorsunuz. Endişelenmeyin , uyurken gürültü yok aksine bir o kadar sessiz konuma sahip. Kuzunuzla gidecekseniz bebek arabasını almadan çıkmayın yola. Alaçatı havasını doyasıya yaşamak içinse sabah 07.30 da kalkıp , bomboş sokakları , renkli kapıları arşivinize ekleyebilirsiniz. 

Otel sahibi İbrahim Beyin fotoğraf karelerinin tabloya yansımış hali ....


Odaları ; Odalar kalacağınız kişi sayısına göre büyüyor veya küçülüyor fakat ortak özelliği TV yok :) ve taş otel olduğu için gece serin , gündüz nemsiz :) , Odadaki dresuarlar oldukça güzel :) Odaların mis gibi kokması , her gün temizlenmesi ve herkesin güler yüzlü hizmet vermesi harika. 




Otel Konsepti ; Oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor ancak , sıcak içecek sürekli mevcut. Soğuk içecekler de otelin dolabından alıyorsunuz ve hesabınızı kendiniz tutuyorsunuz. Yalnız otelin merkezde olması , köşesinde marketin olması , her yere bir kaç adım mesafede olması sebebiyle başka bir şey aramıyorsunuz. Kahvaltısı bol çeşitli, dilediğiniz yiyecek , içecek olursa ilave edebiliyorlar. 





Sonuç ; Alaçatı havası solumak için bir taş otelde kalmak , ev sahibi İbrahim Bey ile hoş sohbet edip anlarını dinlemek , sessizliğin içinde kahvaltı yapmak , küçük ancak tertemiz bu otelde güler yüzler eşliğinde kahvaltı yapmak , bir kaç adım mesafede merkezde olmak için doğru bir tercih.





Share This
11 yorum:
  1. CANIM BENİM RESİMLER HARİKA BOL BOL ENERJİ DEPOLAMIŞSINDIR SEN ŞİMDİ OHH MİS

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım enerjı doldum ama iş hayatına alışamadım henuz yaz günleri olunca zor oluyor tabıkı :) Sevgier

      Sil
  2. Harika görüntüler ! Ne güzel ortamda bir tatil yapmışsınız. Böyle zevkli yerlerin olduğunu bilmek iyi geliyor, sağ olun.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. işte burası tam benlik :) harika olmuş seninde tatilini keyifle geçirmiş olmana çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam senlik keısnlıkle tatlım :) Kocaman sevgıler

      Sil
  4. Boyle bir yerde tatil insanin ruhunu alip goturebilir :) Renkler, dogallik hepsi o kadar cekici ve huzur verici ki, Alacati cok da merak ettigim bir yerdir. Bu fotograflardan sonra mutlaka gormem gerek :)

    YanıtlaSil
  5. çoookkkk güzel bir yere benziyor

    bende bloğuma beklerimmm

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederım , gelecegım mutlaka sevgıler:)

      Sil
  6. Canım resimler birbirinden güzel ellerine sağlık ne güzel gezmişsin belliki tatilin keyifli geçmiş çok sevindim bu yer tam benlik huzurlu sessiz sakin bir yere banziyor kafa dinlemek için tam benlik belki bayramda bir kaç günlüğüne kaçarım buralarda tavsiyen için teşekkürler listeme ekliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa