-->



8/kozmetik

12 Haziran 2015 Cuma

Spor Videosu



Günaydın , hafta sonunu umarım güneşle karşılarız ve ruhumuz aydınlanır. Bir de yaz geldi başladı telaşlar , kış aylarında ye , iç yat yaza girerken koş , spor yap hallerindeyiz bir çoğumuz. Ben düzenli spor yaparken kış ayında bıraktım sporu ve hayat bana yağlarını acımasızca sunmaktan çekinmedi. Sonuç ne mi oldu , eski düzenime dönene kadar haftada 4-5 gün spor oldu :) 

Hava mis olunca salon üyeliği devam ederken bile gitme isteği olmaması , evinizin yanında oksijen deposunda koşma isteği , sonra ağrıyan kaslar ve mutluluk :) Yine aklına ne geldiyse yaz postu size :) Bu aralar spor arkadaşım Kübroş (kuzumun tabiri ) ile spor yaparken videolarda çekiyoruz. Malum bu videolar instagramda 15. sn olunca hepsini bir araya topladım ve minik bir klip çıktı ortaya . Şuan youtube da TIKTIKTIK . Kanalıma abone olmak için  TIKTIKTIK.  


Bu arada hafta sonu nereye gitsem ne yesem diyorsanız TIKTIKTIK . Bol tıklı postumuzun sonuna geldik :) Sevgiler...
Share This
3 yorum:
  1. Neyse ki güneş biraz olsun yüzünü gösterdi :) Artık keyfini sürme zamanı.
    Sana da bol sporlu günler tatile gitmeden enerjiyi fullemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Spor videosunu izlerken her gün yapmak istediklerim çoğu zaman ertledeklerim ama mutlaka düzenli yaparım dediğim aklıma geldi :))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa