-->



8/kozmetik

23 Haziran 2015 Salı

Koş Koş Koş

Twitter & Instagram & Youtube : @kuzununannesi

Koşarak geçiyor denir ya hep , işte öyle geçiyor zaman , 2015 bitmek üzere ve hiç bir şey anlamadım. Kuzumun şahane yıl sonu töreni geçti , Paris büyüdü , devam eden tek şey şükür ki huzur. Çalıştığım yerde oldukça hareketli dönemde olduğumuz için , evde de bilgisayar açamayacak hale geliyorum , şiddetli baş ağrısından kaçmanın tek yolu.

Blog ve sosyal medyayı herkes uyuduktan sonra vakit kalırsa yaptığım için , kuzumu uyuturken sızıyorum hatta ailece sızıyoruz :) Hafta sonlarını müsait olduğumuz zamanlarda dolu dolu geçirmeye çalıştığımız için , telefona , fotoğrafa vakit kalmıyor. Moda blogger halim kalmadı :) Malum eşlerin (istisna eşler hariç :) ) çektiği kareler ,   5sn. sürdüğü için fotoğrafsız geçen günler içerisindeyim , en sevdiğim şeyden uzak kalmak keyifsiz bir durum. Şimdilik bu kadar Behlül kaçar . YOUTUBE TIKTIKTIK videolarım aynı hızla eklenmeye devam ediyor. Kanalım üyelik için sizleri bekliyor. SEVGİLER


Üst - Baş düzeltilmeden 5sn.de çekilen kareler :) 
Saçların bonusluğuna alışamıyorum. , 
yıllardır topuz kafa gerçeği ile oldukça zor. 




Share This
7 yorum:
  1. Canımmmm günaydın uzun zaman oldu seni ziyaret etmeyeli başlığın tam benlik koş koş koşşş maratonlara hazırlanıyorum :)) saçların süperrrr olmuş pantişini ekstra sevdim spor giyinsende her zamanki gibi çok şık ve zevklisin umarım zaman çabuk geçer yoğunluk biter keyifle bloğunu ziyaret ederim :))) hayırlı ramazanlar dilerim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. gayet hoşsun yine..saçların böyle de güzel..devam eden tek şey huzur ise sıkıntı yok demektir ..Huzurun seni sevdiğin şeylere yeniden kavuşturması dileğiyle..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. şahanesin yahu *-*
    çantada öyle


    bircanın renklidünyası

    YanıtlaSil
  4. Yok yok bu saçlar gayet güzel ;)
    Yoğunluk varsa yorgunluk vardır bilirim... Geçince yine cici cici fotolarla gelirsin bize ;)

    YanıtlaSil
  5. Güzellikten başka bir şey göremiyorum yine :)

    YanıtlaSil
  6. ah bu yoğunluk ahh :)) saçlarına bende alışmaya başladım bu arada :)

    YanıtlaSil
  7. youtube kanalına hemen bakayım hayırlı olsun :)
    beyazlar çook yakışmış :))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa