-->



8/kozmetik

19 Haziran 2015 Cuma

Hafta Sonu Videosu


Selammmm , Ramazan ayının 1. gününü hafif baş ağrısı ile geçirdikten sonra 2. gün daha kolay geçeçek sinyallerini verdi. Ramazan da tek kötü şey ,minik tatil planlarını ertelemek oldu , bu hafta sonu Çanakkale tatili plnalamıştık ancak , havalaların bozması 1.etken , oruç 2.etken oldu. Malum kuzum denize girmek isteyecek , güneşin altında süreç zorlaşacak diye düşündük , zaten hava da serin olacağı için bu plan iptal oldu. 

Ramazan ayının en sevdiğim yanı , sahurları aslında ama iş için tekrar uyumak ve kalkmak yatağa yapışmanızı sağlıyor. Bu ay evde olsak hepimize sahur eminim daha keyifli gelecektir. Hele sahur vakti izlenen programlarla , bir sofra etrafında buluşmak , ayrı bir keyif. Babacığım diyabet olmadan önce sahurları bize keyifle hazırlar ve hepimizi kaldırırdı. Evlendikten sonra da bu güzel ayda annemde kalmaya sahur için ayrı bayılırdım . Şimdi ise kalabalık iftaar sofraları güzelleştiriyor i iftar öncesi hazırlamak ve ezan sesini duymak. Hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum . 

Şimdi konumuza gelelim :) 

Hafta sonu geldi ve ne yapsak diye düşünüyorsanız önce sizi ig sayfamıza nereyegitsemneyesem TIKTIKTIK sonra da hafta sonu yaptığımız gezi videosuna TIKTIKTIK yönlendireceğim . Video içerisinde şahane lezzetler tattığımız mekanların isimlerini de belirttim .  Kocaman sevgiler , iyi seyirler.

Kanalıma üye olursanız vieolarım yüklendiğinde ilk siz izleyebilirsiniz :) Hayır ilk izleyince ne olacalksa :))))))))) Üye olmak için : TIKTIKTIK



Share This
7 yorum:
  1. Merhaba video güzel olmasına güzel olmuşta bence videoyu çekerken telefonunuzu dik değilde yan tutsaydınız daha geniş ve daha güzel çıkardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler guzel bılgı ıcın .Aslında bılıp unuttuğum bir yontem en azından bır deneme cekımı yapıp denemelıyım. Sevgiler

      Sil
  2. Video çok güzel olmuş canım ,benimde gezesim geldi .Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Amanınnnnnn kuzunun annesi bizim buralara gelmişte benim haberim yok hoşgeldin videonu keyifle izledim canım ne kadar güler yüzlü samimisin kurtköy viaport çok güzel keyifle gezilicek bir yer ne kadar ben alışveriş yapıcak bişey bulamasamda :) közde kanata bizde iftara gidelim diye arkadaşlarla dün konuşuyorduk bidakine gelirseniz benim tavsiyem filizler köftecisinde köfte,kıraça balıkta balık yemenizi tavsiye ederim herkez tuzla balıkçısı der ama orayı sevemedim ben:((( bizede beklerim misafirim olursunuz kapım her zaman açık canım..güzel bir gün geçirmek dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan bana bugün aklımdan geçtin , maılın olmadıgı ıcın yazamadım cok merak ettım senı , yorumuna cok sevındım , tavsıyene uygacagım canım mutlaakaaaa cok tatlısıın :)

      Sil
  4. ne güzel olmuş video kaydı :)
    hayırlı ramazanlar dilerim :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa