-->



8/kozmetik

5 Mayıs 2015 Salı

Bekleyen.....

Twitter&Instagram&Youtube:@kuzununannesi

Mutlu günler ; blog aleminin yeni yayın dönemi de bitti , oysa ki yapılacak çok şey , yazılacak çok anektot  vardı ama zamana yetişilemedi , bazen keyiften , bazen yorgunluktan. Oysa ki geçen sene taş üstünde taş kalmamış gezmekten ve yazmaktan sevgili Aylin'imle :) 

Bu aralar çok gezmekten , ofis işlerimin hareketliliğinden , Paris'li günlerimizden yetişemiyorum. Telafisi olmalı çünkü yazılmayı bekleyen gezi postları , videoları birikti ....Yazmadıkça da yazamıyor insan . Yazmak kolay değil ki , sessizlik ,ve gece lazım :)))))) 

Bu aralar günler Paris'i yemekten , kuzuyla gezme ile geçiyor. Mesela fedakarlıklarla da geçiyor , sabah çok erken kalkma , gezi planlarını erteleme gibi. Paris için :) Malum çok minnak eğitimleri tamamlanana kadar gezi yok , sokak yok :) 


Hayat fedakarlıklardan ibaret , kuzular için yapılan fedakarlıklar eve gelen yeni bir can için de yapılıyor hem de seve seve...Keza kuzumun mutluluk kahkaları insana mutluluk veriyor , bazen dozunu aşıyor eee malum heyecanlanıyor evde bir minnak :) Ancak şu bir gerçek eve yeni bebek gelmiş gibi oluyor tüm ilgi Paris de oluyor , bu dengeyi 2.gün oturtabildik malum :))


Şimdilik bu kadar en kısa sürede Karadeniz postu ile görüşmek üzere...









Share This
9 yorum:
  1. Karadeniz yazını merakla bekliyorum, durduğun köprü ne kadar harika bir yer, orada olmak istedim valla...bu arada Karadenizliyiz, rahmetli babamın köyü Görele'dir. Her yaz çağrırlar akrabalar ama gidemiyorum. E, kedi olunca zor tabii bırakıp gitmek.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedinizle gidin kedi en keyifli ve bakımı kolay minnak , sahane yer ınanın uzuleceksınız keske her sene gıtseydım dıye :)) sevgıler

      Sil
    2. Gercı kedı bakımını benden ıyı bılıyorsunuz o ayrı :) Vardır bır bıldıgınız :)

      Sil
  2. Karadeniz, memleketim, yılbaşından beri gitmedim :( postu en yakın zamanda yayınla da hasret giderelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurlerrrr , memleketınız harıka...

      Sil
  3. Misafir misafir sevmez kuralı ;)))

    YanıtlaSil
  4. Misafir misafiri sevmez kuralı. ;)))

    YanıtlaSil
  5. benim yazılarla alakalı düşüncelerimi biliyorsun, senin işin zor artık o miniğin evin çocuğundan hiç bir farkı yok kolay gelsin sana :) karadeniz yazını bekliyorum sabırsızlıkla :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa