-->



8/kozmetik

3 Mart 2015 Salı

Mart Planları

Twitter&Instagram:@kuzununannesi

Kahvenizi yudumlarken Mart ayında plan yaptınız mı düşünelim mi? 
.......Evim missss evim .......

Geçen seneden bu seneye ne çok şey değişti aslında ama onları sonra yazacağım. Bugün konum Mart planları :) Bayılırım plan yapmaya , gezilecek yerler , tadılacak lezzetler , alınacaklar , ev , kuzu :) Peki hep planlı programlı mıyımdır , hayır :) Aksine kafa nereye biz oraya modunda yaşarken , her şeyim de düzenli olsun isterim o nasıl olacaksa. Bu yıl biraz daha planlarımı tutturuyorum sanki gerçi yolun başındayım ama , daha düzenli spor , kuzumla gezmeler , yeni tatlılar , aşkın sevdiği mamaları yapmaya çalışmalar , ailemin varlığına daha çok şükretmem :) , sonra  en azından her gün bir post yazmaya çalışmam , ig. deki sahtelikleri görmemem daha doğrusu dünyanın sahte düzenine ayak uydurmamam gibi. Nasıl mı ? Sevmiyorsam netimdir , istemiyorsam söylerim , beğenmiyorsam mış gibi yapmam :) Kalp kırmak veya dobralık demeyim buna , buna gerçek olmak diyelim , doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş ya heehh tam öyle. Söyleyince gerçekleri  sinir olup susan çok kişi biliyorum aslında keşke herkes yüreğinde ki gibi olsa, kimse içine atmasa , aman üzülmesin diye sahtekar duyguların peşinde koşmasa. 

Neyse konu yine karıştı , ne çok yazacak şey oluyor , klavyeye dokununca. Nerede kalmıştık. Aşkla bir şeyler planlıyoruz sağlık elverdiği sürece , gezmeyi , yeni yerler görmeyi , keşfetmeyi. Bu her zaman mümkün olmaz biliyorum ama planlamanın hayali bile güzel. 

Mart en sevdiğim ay doğum günüm , AşKuzuların da doğum günü. Doğum günüm 40 gün 40 gece yapılsa bıkmam o derece :) Bakalım neler olacak bu yaş günümde psikolojik baskı mı yapıyorum ne :))

2014 doğum günüm bitmek bilmeyen süprizlerle geçmiş , kuzenlerimin katılımıyla çok renkli geçmişti. Şekil A ; 


2013 ise hayatımın en agır olaylarından biriyle karşılaştığım yıldı. Hayat bana kimseye gereğinden fazla değer vermemeyi öğretti. Yani birazcık :)))) 



2015 kalbinden güzellik geçen herkesin yılı olur inşallah. Bu arada Mart ayında sizde plan yapıp şekillenmesini sağlayabilirsiniz , malum bazı şeyler ayağımıza zorla geliyor :))) SEVGİLER
Share This
10 yorum:
  1. Şimdiden mutlu yıllar diliyorum, umarım tüm planların gerçekleşir, tüm hayallerin olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur edıyotum umarım hayat hepımıze guzel olur

      Sil
  2. ben bayılırım plan yapmaya zaten planlı insanımdır yani bir zamanlar elimde kalem kağıtla gezer her çantadan başka plan çıkardı yani bir aylık planım belli idi :) nereye gidilecek ne yenecek ne içilecek kimlerle görüşülecek :) hatta çalıştığım dönemde haftalık yemek listesi yapar anneme verirdim yiyeceğim yemek bile belliydi anlayacağın :) hahahah gençlik ama kendimle alakalı şunu diyebilirim planlarımla daha mutluymuşum ben :) yazın tamda yeniden plan yapmaya karar verdiğim günlere denk geldi harika oldu:) bütün planların gerçek olsun canım arkadaşım benim sen hep gül ve çok mutlu ol dünya gezginim benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senın planlarını severım , nasılda enerjı dolduk hemen. Umarım tum planlarımız gercek olur Aylınım

      Sil
  3. canım şimdiden mutlu yıllar tüm dileklerinin ve planlarının gerçekleşmesini diliyorum rabbim ailenle kuzunla eşinle sevdiklerinle biz takipçilerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmeyi sana nasip etsin.Plan yapmayı severim mart ayı benim için çok özel ve buruk sevinç yaşadığım bir ay annemin canım babacığımın ve çok sevdiğim bir dostumun doğum günü ve 17 mart bebişimizin cinsiyetinin belli olucağı gün teyze oluyorum :))) üçüncü yeğen ama ben ilk defa teyze oluyorum gibi heyecanlıyım rabbim aklimdaki sürprizleri gerçekleştirmeyi nasip etsin her daim mutlu ol canım yüzünden gülümsemen eksik olmasın kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım Mart sana da huzur versın saglıklı nıce yasları olsun tum sevdıklerının tatlım. Allah mınnak yıgenının saglıkla dogmasını nasıp etmesın ınsallah

      Sil
  4. great post ;).

    new post on my blog MOSCHINO TOY

    www.celyneglam.blogspot.com


    XOXO

    YanıtlaSil
  5. Her planın harika geçsin... sürprizlerle dolu olsun <3 gülücükleriniz karışsın birbirinize <3

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa