-->



8/kozmetik

5 Mart 2015 Perşembe

Bu Aralar

Twitter&Instagram:@kuzununannesi


Bu aralar renkliyim her zaman olduğu gibi , minikken de kırmızı papuçlarımı başımdan eksik etmez , fotoğraf çekmeye de çekilmeye de bayılırdım , yeni değil bu alışkanlık ömürlük , paylaşımı yeni diyelim. 

Hayatta neyi seviyorsanız ona değer verin belki de kendiniz için tek yaptığınız şeydir o sevgi. Fotoğraf benim en büyük sevgimse saygı duyulmasını beklerim , oflanıp poflanmasını değil bir kaç dakika ile sınırlı olan bu ömürlük hatıralara değer verilmesini isterken , ben nasıl sizin hobilerinize saygı duyuyorsam bana da öyle davranılmasını isterim . 

Kendim için yaptığım en büyük hobim bu ise gezdiğim yerler veya tattığım lezzetler de beklide dakikaları almayacak çekim deneyimleri için bıdbıd edilmesi mutsuz eder beni. Bir çoğumuz etraf bakıyor diye kasıyoruz , aman etraf ne der , iyi de ben kendim için yaşıyorum , herkes dilediğini desin , onların benim hayatımda ki yerleri ne ? Bir daha onlarla karşılaşacak mıyım veya karşılaşırsam bana yarar veya zararları ne olacak. Yada yaptığım ayıp mı , ayıp ise bu sektör neden var. Yıllardır böyle düşündüğüm için rahatımdır , çekmek istediğimi çekerim , ay çekme istemiyorum of pof yapanlar eminim içlerinden keşke çekilseydim diyorlardır veya tüh bu karede ben niye yokum :) Ya da sevdiğimiz birini kaybedince peşine düşeriz ya o anıların , nasıl değerlidir aslında o anlık kareler...

Size , kişiliğinize , ahlakınıza , çevrenize , sevdiklerinize zarar vermediği sürece etraf  için değil kendiniz için ne istiyorsanız yapın , başkalarının mutluluk veren keyiflerine saygı duyun  HAYAT ÇOK KISA. Felsefenizi değiştirin yarın çok geç olabilir. SEVGİLER










Share This
5 yorum:
  1. İçinden geldiği gibi… En sevdiğim yaşam biçimidir. Devam et :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. en güzelini yapıyorsun canım benim :) aynen devam

    YanıtlaSil
  3. canim günaydın hayırlı cumalar olduğun gibi olup görünmek en güzeli sofraların şahane senin gibi rengarenk yazdıklarına katılıyorum hayat çok kısa keşke dememek için baskalarını takmadan yaşamak en güzeli blogun şahane ,resimler şahane ,sen çok samimisin böyle devam etmeni diliyorum kocaman sevgiler canim.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa