-->



8/kozmetik

6 Mart 2015 Cuma

Biraz Ben , Biraz Duygular


Twitter & Instagram : @kuzununannesi

Günaydın ; her gün nefes aldiğimiz icin sükretmeliyiz aslinda , ailemizle sağlikla yanyana oldugumuz icin , yarişmayi bir kenara birakmali oldugu gibi sevdiğimiz icin yapmaliyiz görsel keyifleri. Sadece like almak için sahte sofralar kurmamali , hayat hikayeleri uydurmamalı baskalarının hayatlarına özenmemeliyiz. Aslinda ne çok insan var yerimizde olmak isteyen. Hırslarim olmadı , kiskançligim hic olmadi , aksine baskalarinin mutluluklari beni mutlu etti. Bunları ben degil çevremden duyuyorum sanmayin ki kendime iltifat smile ifade simgesi Aksine en korktugum şeydir yanlis anlaşilmak. Bugun kendimi , duygularimi paylasmak icin yaziyorum belki de ilk kez. 

Mutlu olmak , mutlu etmek hayatin keyfini cikarmak icin yasiyorum.o yuzden geziyorum anilarimi biriktiyorum arsivliyorum. Sofralarimi askim ailem keyifle yemek yesin diye kuruyorum , gezmelerimi hayata gec kalmamak icin yasiyor ve planliyorum bunlari da dileyenlere bilgi olsun diye paylasiyorum .O yuzden arkadaslarim kendim gibi hirs muptelasi olmayan kisiler . Tabikii paylasacagiz , gosterecegiz ilham alip keyifle izleyecegiz ancak sahte oldugu zaman icim almiyor bakmiyorum saskinlikla oylece kaliyorum ben.

Neden mi yaziyorum bunlari‪#‎gamzelianne‬ vefat etti ya oglunu , guzel yuzlu melegini birakti ya iste gercek hayat o. Bogazimizda dugumler mekani cennet olsun Allahim evladinin bahtini acik etsin. Daha neler var , ne acilar kimbilir. Bu mubarek gunde halimize binlerce kez sukredelim . Mutlulugu paylasmaya hayati kaldigi yerden yasamaya ise devam edelim ama yurekten ve gercek olarak. SEVGİLER
Share This
7 yorum:
  1. Ne kadar içtensin kelebeğim her zamanki gibi :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık çok güzel bir yazıydı...
    hırs insanın kendi kariyeri içinse gerekli (şöyle ki bende malasef yoktu ve kendi yetenekli olduğum alanlarda hırs eksikliği ile yeteneklerimi kullanamadım) ama kötülüğe sebep olan hırs da var...nefret ederim...
    ya sorma o blog arkadaşına çok üzüldüm hiç tanımasam da:((
    mekanı cennet olsun :( çok da gençmiş yahu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hırsın kötü olanı en tehlikesili evet. Hepimizin bası sagolsun canuım sevgıler

      Sil
  3. Merhaba , mutlaka zıyaret edecegım , cok tesekkurler sevgıler

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar :) Benim makyaj ile ilgili bir bloğum var dilim döndüğünce çabalıyorum :) Sizleride bloğuma beklerim :)
    http://makyajligunler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa