-->



8/kozmetik

18 Şubat 2015 Çarşamba

Ruhum...

 Suan ki modum desem...Dün aksam is cıkısı eve dönerken bir kedinin caresiz hali yüregimi parcaladi. Sokakta ki her canli icin dua ettim ve düsündüm , dünyanın bir cok yerini gezdim ama barinaksiz hayvanlari yollarda görmedim. Evsizlerin toplandigini duydum Istanbul'da , sonrasin da ise birakildigini , hayvanlara bir care bulmadiklarini da biliyorum. Duzen yillardir boyle. Iste bu yuzden diyorum ya cok yer gezdim evett evsiz insanlar da gordum. Ancak hayvanciklarin bizlerde ki gibi yollarda zebil oldugunu hic gormedim.

Umarim ki masum bebekler sokaklara terk edilmez , sicacik yuvasindan kimse mahrum kalmaz , karne hediyesi alinan minikler heves gecince sokaklara birakilmaz...

Caniler hak ettigi cezayi yasar , kimse kimseye kotuluk yapamaz , refah seviyesi yuksek bir ulke haline geliriz...Hayal olmasin artik.

Karin masum beyazligi komur karasi kalpleri aydinlatsin insallah....

Sevgiler...
Not; cep tel. postudur , hatalari mazur gorunuz...
Labels
Share This
2 yorum:
  1. Biz insanlar olarak düzelmedikçe akıllanmadıkça emin ol canım 100 yıl sonra da bunlar konuşulur,dünyanın hiç bir ülkesini görmedim ama biliyorum ki ülke insanımın değişime çok ihtiyacı var hayvanlar konusunda bize düşen görevi yapmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden su ve yemek koyabiliriz sokak başlarına ben bu konuda moda yı takdir ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım cadde de öyle ama her yer kedi dolu kıyamam :((((

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa