-->



8/kozmetik

20 Şubat 2015 Cuma

Blog Tema Tasarımı....

Twitter&Instagram:@kuzununannesi


Bloğumun tasarımını  blogspottan yapmıştım:) 4 yıldır aynı domain ve tasarımı kullanıyorken ,bloğumun adını ve tasarımını değiştirmeye karar verdim.Tasarımı ; yazdığım yazılar daha kolay bulunsun , daha düzenli olsun diye değiştirmek isterken adını , her yerde kuzununannesi olarak geçtiğim için istedim :) İsim değişikliği için kendim kurcalarken , eski adımdan olan kelebegingozunden.com u kaybettim , ana kumanda paneline 4 yıldır giriş yapmadığım için , panele ulaşamadık ve DNS ayarları yapılamadı , bloğum sizlere ömür oldu :)

Yeni domain aldık  eski yazılarımı kuzununannesi.com a yönlendirdik, ziyaretçiler bloğumu bulamadı vsvsvsv :) Özet ; bilmiyorsanız can alıcı ayarları kurcalamayın :) 


İnternette blogmodifiye den herkes bahsediyordu , kendisi ulaştım , blog tasarımına ara verdiğini söyleyince bende araştırmaya başladım ve  BLOG TASARIMI İÇİN BU BLOĞA ULAŞTIM.  Sevgili Gökhan Bey'e mail attım, kendisi tasarım yaptığını söyleyince fiyat bilgisinine netleştirdik  bloğumu kendisine emanet ettim. ( Referans olarak bulmadım kendisini araştırırken buldum ve   sadece güvendim :)) ) 

Bloğum ve benimle  çok uğraştı :) Yeni site adımın bilgilerini de düzenledi ve yıllardır yapmadığım ayarları da yaptı :) Hala aklıma bir şey takıldığında soruyorum :) 

Doğru bir tercih yapmışım , emeği büyük.... Yürekten teşekkür etmek için ve bana gelen mailler üzerine bu postu yapıyorum :) Blog ayrı bir dünya benim günlüğüm ımmm bazen haftalığım   :))) 


Siz de blog tasarımınızı Gökhan Bey'e değiştirtmek isterseniz

BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Mutlu hafta sonları.....



Share This
13 yorum:
  1. Çok şık olmuş. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Ben tasarımı çok beğendim, güle güle kullanın:) Ancak yazı fontunu değiştirmeniz güzel olur çünkü Türkçe karakterleri desteklemiyor. Beni tasarımcı olarak çok rahatsız eder bu durum hep. Eğer Türkçe yaması varsa belki onu da ekleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz için çok teşekkür ederim.... Sevgiler

      Sil
  3. bloğun yeni haline bayıldım gökhan bey iyi iş çıkarmış :)

    YanıtlaSil
  4. cnm çok güzel düşünmüşsün ismi ve blogta çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. yeni blog tasarımın çok güzel olmuş canım <3

    bu arada yeni bloguma beklerim :) http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederım , mutlaka ugrayacagım. Sevgıler

      Sil
  6. ellerıne saglık cok guzel renk harıka

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa