-->



8/kozmetik

16 Şubat 2015 Pazartesi

Abant Koru Otel

Twitter & Instagram : @kuzununannesi



Hafta sonu tatili için ,İstanbul'un ,kar havasında sıcak temalı otel seçmek doğru seçim olur diye düşünerek kalabalık bir grup ile gittiğimiz bu otelden memnun kaldık  .Kuzum için sıcacık havuz olması ,çocuk dostu olan bu  otelin büyük oyun odası oldukça şirindi. Kuzumu 3 yaşına kadar havuza sokmadım , ilk tatilimizden sonra. Şuan su yutmayacağını biliyor olması içimi rahatlatıyor.(Otelin hijyen koşulları en önemlisi )


Otel odaları yenilenmemiş ancak dekorasyon  konforlu ve rahat...Sıcacık şömine karşısında 5 çayı keyfi ,akşam yemeğinde canlı müzik ,Büyük Abant Otel'inden sonra doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.

Büyük Abant Oteli ,Koru Otel'e göre daha yeni ve modern.Bu otel ise daha sıcak ve samimi...
Tercihim Büyük Abant Oteli'nin sessizliği ,yeniliği , Abant Gölü'nün  burnunuzun dibinde olması.
Grup ile gidiyorsanız iki otel de doğru tercih olur :) Yalnız sessizlik derken oteldeki tek çocuk sesi benim kuzuma aitti :))) Yani bizim gittiğimiz en sessiz yer bile sesli :)

Peki kuzum ne yaptı , 5 aile 10 çocuk ilegittiğimiz bu otelin,en çok bağıran , koşan , yemekyemeyen çocuğu oldu :))Keza hamam , havuz vs . de keyfine diyecek yok.Ancak diğer çocuklar sessizce oyun oynayıpvoturdukları için malum bu durum kuzuma ters ,yakalamaç , saklambaç , itfaiyecilik gibi
bilumum hareketli oyunları oynayamadığından Huysuz Virjindi.Kuzum yemek yemiyor ve uyumuyorsa yandığımızın resmidir:))) Bırak yemesin denir ya , hiç yapamam onu çünkü kuzum yemez ve uyumaz ise TAM YARAMASUZ oluyor :)))


 Otelden kareler ile sizleri baş başa bırakıyorum..
(hamam , havuz , oyun salonu foto.ları yok hepsi
kalabalıktı çekemedim :) )




Otel oldukça büyük bir alan da bulunuyor , etrafında otele ait market ve yürüyüş parkurları ve şuan hizmet vermeyen et lokantası  mevcut.






Şimdi otelin iç detaylarına bakalım :) 





Veee bir kaç detay ile fotoğrafları sonlandırıyorum :)






Buna BAAAAYILLLDIMMMMMMM...Kelebek sevdamın özeti gibi


Evetttt son kare  size her şeyi anlatacak :) 


NOKTA :)))))
Share This
15 yorum:
  1. Doğa ile iç içe ne güzel tam tatil yapılacak bir yer

    YanıtlaSil
  2. Ben senin kuzunu yerim ki :) bir günde beraber gidelim inşallah ve otelde kimsecikler kalmasın iki çaki sayesinde :) hahahah
    otele bayıldım şu an tamda ihtiyacım olan şey tatilll.....
    o aynada yansıyan sana da bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah sahane olur.... Tatil çok büyük keyif birlikte olursa tadından yenmez :)

      Sil
  3. 5 yıl önce gitmiştim Büyük abant oteline ve bayılmıştım abant bence en güzel yüzünü kış aylarında gösteriyor.Gölün üzerine pus çökğnce muhteşem manzarası da cabası teşekkürler tekrar anıları canlandırdığınız için

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş... gidilir kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göle uzak olması harıcınde oldukca keyıflı :)

      Sil
  5. Merhaba canım senin o kuzunu hüpppp diye hüpletirim maşallah ben yaramaz çocuklara bayılırımmmmm :)) otel güzel görünüyor şu anda orda olmayı sessiz sakin kafa dinlemeyi ne çok isterdim dışarda lapa lapa kar yağarken abantı düşünemiyorum.Güzel bir hafta olması dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahha hüpletmelik :))) Cok tesekurler , Abant gercekten doğa harıkası :)

      Sil
  6. Aklım hala Abant'ta. Şansıma durmaksızın yağan kar, manzara herşey mükemmeldi. Büyük Abant otel evet iyi, güzel, keyifli ancak bir daha ki sefer niyetim inşallah Taksim Int'l Abant Köşk de kalmak. Çok methediyorlar☺️ Abant Koru otel de Abantın ilklerinden ama göle uzak kalması beni cazip kılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şansınıza sahane karla bulusması ... Göle uzak olması dezavantaj kesınlıkle canım , benım de aklımda bulunsun o zama :) Sevgıler

      Sil
  7. Ankaradan çok sıkıldım bi kaçamak yapıyım derken aklıma direkt senin postun geldi :) abanta gitmişti bi bakayım da ona göre giderim, beğenmediyse hiç de gitmem derken buldum kendimi. İyi ki varsın güzel kalpli insan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coks sevındım Gızemcım :) Umarım begenmıssındır :) Sevgıler

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa