-->



8/kozmetik

6 Şubat 2013 Çarşamba

Hafta Sonu Maceraları- Birazcık Sitem...

Twitter & Instagram : @kuzununannesi

Hafta sonlarının nasıl geçtiğini anlamıyorum. Eğer babamız evdeyse işte o zaman şahane , hemen planlar yapılıyor o etkinlik senin bu gezme benim dolu bir gün oluyor veya evde full kuzu time :)))
Evde aşk yoksa ben , mutlaka hava buzzzzz da olsa dışarı çıkartıyorum kuzumu , hava alsın diye , önemli olan hasta bireylerle temas etmemesi ve soğuktan korunması. Yoksa eve kapat kuzuyu bir dışarı çıksın hapşuuuu :)) olsun istemiyorum. Kuzumla kaliteli vakit geçirmemiz şart çünkü 2 yaş sendromundan zamazingoya kadar çok şey var yeni nesil kuzularda. Sebep belli biz annelerin akşam ve hafta sonu annesi olmamız. Kuzular evde anneleriyle olunca her gün aşk yaşayınca eeee her günde baba eve gelince böyle sendromlarla daha kolay başa çıkılıyor hatta bazen yaşanmıyor bile. Ne kadar sevgi dolu büyüseler de durum böyle.

Hafta sonları canımız  hangi etkinliği isterse araştırıp gidiyoruz , çünkü sabit kayıt yaptıramıyoruz bu eğlenceler sabahın köründe başladığı için nerede 11-13 etkinliği orada biz oluyoruz.

Bundan sonrası biraz sitem içerir :))) Bazennn iç dökmek lazım :))
Kuzum öyle eğleniyor ki inanamazsınız bayılıyorum onun bu sosyal hallerine , herkesle hemen kaynaşmasına ,  her şeyini paylaşmasına. Sinir oluyorum kuzumla oyuncaklarını paylaşmamak için bağıran çocuklarına gülen annelere. Çünkü onlar öğretiyolar , oyuncağını verme , sana vurana sen de vur dıdıdıdıdıd. 
Evet vermek istemeyebilir ama sende gülme marifetmiş gibi öğretme, sonra çocuk bunu marifet zanneder tabikiiii.

Yahuuuu çocuğun deli gibi bağırınca bir tutum sergile tabikiii zorla alma elinden , bağırma  ama konuş anlat ve öğret. Yok anlamıyorsa o zaman al çocuğunu uzaklaş yalnız anlat , bir yaptırımın olsun bunun çok yöntemi var keza ben pedagog değilim ama anneyim aaaaaaaaaaaaa .

Ben de mükemmel değilim , kuzum da öyle değil ancak yanlış olan şeyler için elimden geleni yapmaya çalışıyorum veya çalışıyoruz anneannemiz , babamız ve ben aynı dili  konuşmak için anlaşıyoruzçünkü. benim çocuğum böyle deyip geri çekilmiyorum..... Çocuklar hamur doğuyorlar ve onları biz yoğuruyoruz evet kişilikleri var ama biraz da olsa hırçınlıklarını almak , kafalarını dağıtmak sevgiyle büyütmek bizim elimizde.Çocuklarınızın yanında dedikodu yaparsanız o çocuklar da dedikodu yapılan kişilere karşı ön yargılı olmazlar mı ? Bana kızan anneler olabilir ama benim sözüm çocukları doğru bir şey yapmadığında kahkaha atan annelere , çocuğunu birey olarak görmeyen annelere , ilerde nasıl öğreteceksiniz acaba doğruları. Çocuk şaşırmayacak mı ama gülüyordun anne , ama böyle diyordun anne , niye değişti şimdi diye bocalamayacak mı????

         Sevgi dolu kuzucuklarla mutlu geleceklere inşallah...

14 ayllıkken aldığım kitabın üzerinde tepinirken şuan kitapları çok seviyorsun kuzum. Fakat okumamızı değil resimlere bakmayı
Bu , bu sorularını ve papağan gibi tekrarlamalarına bayılıyoruz....






Müzik okulunda çalmayı değil oynamayı tercih etti :))))))



Birazdan masa üzerindeki mumluğu yere atacak ve kıracak :))
 Top gibi zıplamasını bekleyen kuzum kırılınca çok üzüldü.Şu arka fonda ki kırmızı mumluk :)
Sapanca Bacce restoranı tavsiye etmiyorum :)


Gün batımında soft fotoğraflar....



Kuzu peşinde koşmaktan çamurlu kombinim :))) Kirlenmek güzeldir:))

Kot: Zara
K.Gömlek - Kazak : Semt mağazası
Yağmur botu : Hunter
Kolye: Cape Town



Not: Sırayla bloglarınızı gezmeye çalışıyorum lütfen atladığım olursa bir el sallasın olur mu :))))

SEVGİLER......

Share This
63 yorum:
  1. maşallah allah nazarlardan saklasın kuzunu bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. canım henüz anne olmadım Allah bir gün nasip eder inşallah ama bu haklı sitemine kesinlikle katılıyorum çocuk yetiştirmek sanat bence de. Yine çok güzelsin ve formunu o hareketli tatlı kuzuya borçlusun biliyorumm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmm ınsallah ıstedıgın gıbı bır anne olursun ayrıca cok tesekkur ederım

      Sil
  3. taze bir anne olarak diyorum ,çocuk büyütmek sanat gibi çocuklarımızda eser.
    o saçma yerlerde saçma tepk,ler veren annelerden öyle çok ki
    umarım biz bebelerimizi layıkıyla yetiştiririz.
    kuzucuk çok sempatik görünüyor öperim o yanakları kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benımmmmm ınsallah saglıkla ve hzuurla buyur mınnosun

      Sil
  4. çocuğum olmamasına rağmen çocuk yetiştirme konusunda yazdıklarına katılıyorum. bende bebekleri boş kasete benzetiyor sen nasıl istiyorsan öyle doldurabilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl dogru bır benzentme pınkycım :)) cok tesekkurler canım

      Sil
  5. yine çok hoşsun canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ya senin kuzu ne kadar büyümüş, şaşırdım görünce. maşallah kuzucuna. Sevgi ile, konuşarak büyütülen çocuklar gerçekten farklı oluyor. Ve siteminde elbette çok haklısın.
    Bu arada kazağını çok beğendim ben :)

    YanıtlaSil
  7. sana okadar çok katılıyorum ki yasemin; inan çocuklarına küfür öğretip bide matah bişeymiş gibi anlattıran söylettiren,bırak engellemeyi,çocuğuna bir fiil şiddeti öğreten parkta bahçede gelen giden çocuklara sataşıp,çocuklarına bilmiş bilmiş konuşturmayı marifet sanan,oturup bide bi güzel izleyen tepki vermeyen anneler var ki çok defa hadlerini bildirmişimdir..
    tahammül edemiyorum kesinlikle böyle saçmalıklara bende çocuk yetiştiriyorum benim ki nasıl kimseye vurmuyor,zarar vermiyorsa bi başkasının çocuğuda zarar vermeyecek bukadar basit. ha veriyorsada aile tepkisini koyacak ..bugün çevresine zarar veren yarın anasına babasına ,en yakınını da zarar verir işte bundan bir haber bu cahiller..
    Kuzuna gelince bayıldım yine resimlere ;kocaman bir maşallah diyorum ;Allahım nazarlardan saklasın güleç yüzü hep gülsün inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım hatta pıpını goster dıyıp cocuga alıstıtrıp buyuyuncede ayıp dıyenlerın dengesızlıklerı cocukları mahvedıyor...cok tesekkurler guzel yorumun ıcın canım

      Sil
  8. cirkin böcük cok tali yaaaa bizim sipa 2yas sendromuna cok erken girdi..az kaldi kafama huni takip dolasmaya....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahhaha aynen canım o sendromların sonu bu galıba hhhahaa

      Sil
  9. Canım ben de artık maille soracaktım nerelerdesin diye. Özlettin kendini postlarını. Gerçi yorumlarından buralarda olduğunun farkındayım ama yine de özledim. Kuzuya kocaman bır masallah. Cok büyümüş. Şu aktivitelere benim kızlarla buluşturmayı da ekle olur mu? Kombinine de bayıldım bu arada. Daha cok ne giydim postu da beklerim. Sevgiler tatlım. Öpücükler kuzuya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alevcım ınsallah tanısırız kuzularımız ne kadar eglenır emınım.. ne gıydımlere vakıt kalmıyor sanırım :)) cok tatlısınnnn

      Sil
  10. ahaha cok tatlısınız ya masallah size :))

    YanıtlaSil
  11. Paylaşmayı,konuşmayı ,basklarına saygılı olmayı ogretemeyenler maalesef kendileride buna sahip olmadıkları içindir bence. Anaokulu öğretmenliği yaptıgım zamanlarda öyle farklı ailelerle tanıştım ki, insan şaşırır kalıyor. Ama cocuk ailenin aynası oluyor bir nevi. Bazı cocuklarda öyle şanssız ki ,maalesef ilgi,sevgi,şefkat görmeden,hiçbirşeyi ogretilmeden ya sokakta yada televizyon karşısında büyüyorlar. Ve bence böyle cocuklar hayata 1-0 yenik başlıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lilacım keske herkes aynı bılıncte olsa ne guzel bır gelecegımız olur degıl mı:((

      Sil
  12. bi anne olarak o kadar haklısın ki artık daha bebekken bencilliği öğretir oldu millet çocuklarına... töbe yaaa biz hiç böyle büyümedik oyuncağımız yoktu ama mutluyduk di mi :) çok da güzelsin canım benim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen oyle hamıdecımmm cok haklsın canım

      Sil
  13. İlk ben senin o kuzunu yerim yerr
    İkincisi o askinla olan fotografini cok sevdim
    En sonda seni yerim bu ne guzellik gezmelerini de yerim ki senin :))
    He birde su dediklerine katilmakla beraber ben benim kuzuyla bas edemiyorum bazen sesim yukselirken yakaliyorum kendimi :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar olur canım sankı bız hıc kızmıyormuyuz benım demek ıstedıgımı sen bılıyorsun zaten :)) aylıncım haber vermeyı unutmaaaa cekımı:)

      Sil
  14. çok haklısın cnm çocuk yetiştirme konusunda.

    YanıtlaSil
  15. Sanırım farklı zamanlarda aynı okulla gidiyoruz.Yoksa senin gibi birini görmemem imkansızdı.:)))Yamaha Class ve My Gym Tarabya mı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yamaha etıler my gym b.caddesı canım.bız anadolu yakasındayız genelde bu taraflarda oluyoruz. :))) ayrıca cok tesekkurler:)

      Sil
  16. Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum, ne kadar önemli bahsettiğiniz şeyler, ona buna gülerken ömür geçiyor ama yok o çocuklar birşey öğrenmiyorlar, çünkü anneleri ya da başka büyükleri sizin de ifade ettiğiniz gibi karşılarına alıp konuşmak yerine yanlışlara bile gülüyorlar, ben bir olayla karşılaşmıştım, çocuk herkese haksızlık yapıyor anne sürekli gülüyordu, eh zamanı geldi o çocuk anneye de haksızlık yaptı, ama anne o kadar çok tepki gösteriyor du ki..!! EEe ne oldu, o çocuğu sen öyle yetiştirdin olacağı buydu işte, ne bekliyorlar ki böyle çocuklardan.. Neyse Sizin miniş çok tatlı görünüyor kuzum benim.. Sizin bahsettiğiniz bence de en doğru yol...Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınanmıyorum yaaa daha neler vardır kımbılır degıl mı :((( ınsalah tum cocuklar huzurla buyur canım..sevgıler

      Sil
  17. Yazdıklarında okadar haklısınki, bizde mükemmel anne değiliz tabiki, ama bir gerçek varki, oda bebeğimize sevgiyi ve saygıyı öğretmek gerektiği...Anne- baba olarak bizler her yaştan insanın bir birey olduğunu unutmazsak çocuklarımızda böyle öğreneceklerdir.
    Canım kuzuna maşaallah, çok şekersiniz, öpüyorum sizleri :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet seabellecım :(( cok tesekkurler ..

      Sil
  18. Kalemine sağlık canım benim. Anneler küçük yaşlardan itibaren örnek olmak gerektiklerini anlasalar, büyüdüklerinde daha az sıkıntıyla uğraşırlar. Çocuklar anne babalarının yansımalarıdır. Bu arada kıyafetine ba-yıl-dım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esracımmm senın yazdıklarının yanında:)) cok tesekkurler canım

      Sil
  19. sitemle yazdıklarının hepsine katılıyorum kesinlikle doğru...
    saygılı,terbiyeli,insan canlısı,güler yüzlü çocuklar yetiştirmek böyle anne babaların işidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lizecım cok tesekkuuuerlerr..veee mımlerım cok bırıktıııı eyvahh dıyorum:)

      Sil
  20. bu arada son yazımda mimlendin:)))
    ben çok uzun zaman sonra cvp verebildim gelen mime vaktin olursa diye yolladım :))))

    YanıtlaSil
  21. Ne guzel icini dokmussun, dogru diyorsun. Guzel bir etkinlikmis o, spor, davul calmak falan : ) Kombinin de cok sirin, kirmizi hunter istiyorum ben de birgun : ) topuz da cok yakismis. Bu arada kuzunun odasi ne guzel oyle, lila duvarlar, rengarenk oyuncaklar, cok keyiflidir orada oynamak : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lilacımmmmm oyle eglenıyor kı gorsen :)) sana emınım cokk yakısır kırmızı veya lıla hunter :))) cok tesekkurler

      Sil
  22. çaki kılıklı küçük adam yaaa, nasıl da mutlu mutlu oynuyo odasında serseri ^.^
    eminim güzel yanları da zor yanları da bolca oluyodur! ama önemli olan zaten her haliyle tadını cıkarmak ve yaptıgı herseyi kabul etmek yerine onu karsına alıp onunla konuşarak şekillenmesini saglamak! cok dogru noktaya parmak basmışsın yasom;)
    kııııız cumartesiye şunun şurasında ne kaldıki <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha tam cakı tam :))) canım cok haklısın ve gelsın cumartesıııııııııııııı

      Sil
  23. hafta sonu da olsa neguzel vakit geciriyorsunuz kuzunla.sosyallik iyidir.

    YanıtlaSil
  24. kesinlikle haklısın cicim,henüz bebeğim yok ama mantığım var:)bu yüzden dediklerine tamamen katılıyorum...
    bu arada kombinine bayıldım,ben artık hiç vakit ayıramıyorum..sadece foto yükleyip çıkar oldum:( kusura bakma:)öperim canavarınıda senide:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakterıcımmmm herkes cocugu olunca farklı davranıyor neden acaba :(( kusura bakarmıyım hıccc canımmmm

      Sil
  25. Hafta sonunuz guzel gecmis.kuzucuk eglenmis..sitemlerde haklisiniz cok guzel yazmissiniz..ayrica Masallah ta diyorum cok seker bir bebek..(hala bebek cunku:) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet mınnos bebekım benım cok tesekkurlerrrrrrrr

      Sil
  26. hafta sonu gezinizden çok güzel kareler paylaşmışsınız harika bir erkek evlada sahipsiniz ama senizin gibi ilgili ve herkonuda bilgili ve arkasında koşan bir anneye sahip olmasıyla oda çok şanslı bir evlat...çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cokcokkkkkkk cok tesekkur ederımmmm benı cok mutlu edersınız....

      Sil
  27. Kirmizi Hunter cizmelerin cok yakismis :)

    YanıtlaSil
  28. Great post, very beatiful photos. Congratulations and greetings. You can visit me here:
    http://leyendas-de-oriente.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  29. Ayyy bu minnak çok tatlıymış maşallah =) ♥

    http://alfabenineharfii.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  30. Canım benim sitemlerin konusunda o kadar haklısın ki...
    Bu arada kuzuma bayılıyorum yaaaa, o gülüşüne hele ... Çok tatlıııı

    YanıtlaSil
  31. koca cocuk oldu artık :) aslına fotoya koptum :))

    YanıtlaSil
  32. Çok doğru tespitler anne babanın davranış konusunda kararlı bir tutum sergilemesi gerekiyor.Sana katılıyorum ve o güzel kuzuyu yemek istiyorummm:)))

    YanıtlaSil
  33. anne olmak da baba olmak da kolay değil ...

    YanıtlaSil
  34. sitem dedikodu haklısın ama işte anne baba olmak kolay herkes olabiliyor ama kültür terbiye öle kolay olmuyor.
    :)
    fotolarda herşey yine hoş sevgi dolu.
    :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa