-->



8/kozmetik

28 Şubat 2012 Salı

Kuzumun 1. yaş günü...PART 1 Hediyeler...

İnanamıyorum 1. yaş gününü kutladık eşimin doğum gününü kutladık denetimlerden geçiyoruz. Ne yoğunluk ne telaş hala inanamıyorum bittiğine.....

Ben fazla detaycıyımdır ve her şeyi kendim yapmayı severim ki içime sinsin. Hal böyle olunca çok yoruluyorsunuz.

Önce doğum günü nerede olacak konuşmaları , 2 saat için dünyanın parasını isteyen mekanlar ; üstelik insanlar o mekana 2 saatte gelmeye çalışana kadar hopppp güle gülee bitttiiii diyecek mekan sahipleri. Malum 2 saatlik anlaşıyorlar. Davetli listesi vsvsvs derkennn annemlerin sitesinde lokalde yapmaya karar verdik . Lokali görünce keşke en baştan annemi dinleseydim bu kadar düşünmezdim dedim o ayrı. Demek ki neymiş büyükler dinlenecekmiş :))))

Mekana karar verildi süperrr çok mutluydummm sıra temaya geldi ki hazırlıklar başlasın.
Doğum günü temamız tabikideeee ; KUZU :) Pasta , süsler , cupcakeler ,kurabiyeler , peçetelikler her yer kuzuydu :)))

Süsler, kekler ,kurabiyeler ,pastalar,tabaklar , peçetelikler, menü , müzikler  resimler videolar... Her bir detayla ilgilenmek inanılmaz zor ancak bana çok keyif verdiği için zorluğu iş bitince sızlayan ayaklar ve ağrıyan baştan anlaşılıyor. Olsun değer :)

Canım kardeşime video ve resimleri verdim öyle güzel şeyler çıkmış ki ortaya  , izlemeye doyamadık.

Süsler ; PARTİ SEPETİ nden ; inanılmaz ilgililer ve çok hızlılar , kendilerine kocamann teşekkür ederim. Üstelik malzemeler çokkkkkkkkkkkkk kaliteli.

 Peçetelikler , bardak süsleri , dilek ağacı , canım arkadaşımın biricik ablasından hediye. ŞAFAK ABLA SÜPERSİNNNNNN :)))

Pastamızı ÇAVUŞOĞLU PASTANESİ ne yaptırdık , inanın bana bu kadar güzel pasta daha önce yemedim bollllll fıstık , çikolata ve sıfır krema:)))

Misafirlere verilecek olan  cupcake, kurabiye ve magnetler; 

Doğum günü magnetlerimizi BİRMAX magnete yaptırdık , çokkkk kaliteli ve titiz çalışıyorlar ellerine sağlık.

Cupcakeler ; twitter da tanıştığım  ZEYYO BUTİK KURABİYE den yaptırdım. İnanılmaz lezzetliydi ve görsel şölen gibiydi , şiddetle tavsiye ederim. Her bir cupcake renginde gramafon kağıtlarıyla süslenmiş paketler enfes görünüyordu.

Kurabiyeler ise ; yakın bir arkadaşımın hediyesi , YELDA NIN HÜNERLİ ELLERİ  ...Kesinlikle tavsiye ederim bir kurabiye hem lezzetli hem doyurucu ise o kurabiyeee enfesle yenir. Gerçi kimse yemeye kıyamıyordu o ayrı :))

Minikler için  minicik şapkalar ve kaynana dili aldık.

Doğum günümüz 15.00 te baslayacaktı. Ancak cumartesi trafiği malum aksaklıklar oldu ancak iyi ki de oldu çünkü kuzum öğle uykusuna 14.30 da yattı :)) Normalde uyumakta zorluk çeken kuzum 16.00 ya kadar uyudu.. Hahahaha hepimiz şaşırdık , bekliyoruz ya uyanmaz tabiii diye yorumlar yaptık.

Her şey tıkır tıkır işledi , çok keyifli , eğlenceli bir doğum günü geçirdik.  Günün sonunda büyük mutluluk heyacan ve yorgunlukla evimize gittik. İnşallah tüm bebekler huzur ve sağlıkla büyür.

 














             Umarım doğum günü yapacak olanlar için biraz fikir verebilir bu post. Şimdilik bu kadar  inanılmaz yoğun bir gün  hızla kaçıyorum. Herkese sıcacık sevgiler.....
Share This
41 yorum:
  1. o tatlı tatlı gülen yüzün hiç solmasın minik kuzum,tekrar nice mutlu yıllara..
    tüm detaylar sahane,minik kuzun ve eşinle mutlulugunuz hiç bozulmasın tatlım,
    sonsuza kadar mutluluklar..

    YanıtlaSil
  2. Masallah canim size, ne güzel kutlamissiniz, dogum günü cok kutlu olsun hep saglikli ve mutlu kalin insallah ♥ : )

    YanıtlaSil
  3. oğlunun doğum günü kutlu olsun...
    nice mutlu seneler...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. hepsi harika görünüyor canım eline sağlık kuzucuğa yakışır bir doğum günü olmuş.iyiki doğmuş nice mutlu yaşlara.bu arada seni ve doğum günü çocuğunu görmek istiyorum eminim harika olmuşsunuzdur.öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Nice mutlu yaşlara :))

    YanıtlaSil
  6. Canım herşey harika görünüyor.Oğluşu'nun yeni yaşı kutlu olsun daha nice nice yıllara :)

    YanıtlaSil
  7. Küçük adam 1 yaşında oldu demek,nice mutlu yaşlar kutlarsınız birlikte inşallah.Her şey nefis görünüyor canım;)

    YanıtlaSil
  8. hersey en ınce ayrıntısına kadar dusunulmez kalabalık kuzunun yası ıcın herkes halı hazırda ne mutlu ona kı bu kadar sanslı bır bebek nıce yaslarının devamını guzellıklerle gecmesını dılerım

    YanıtlaSil
  9. iyi ki doğmuş kuzun canım benim peçeteler tabaklar özellikle kurabiyelere bayıldım harika olmuş hepsi muhteşemm uğraşmışsın ama değimiş şimdi bol bol dinlenirsin artık tatlımm:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Rabbim nazarlardan saklasın..Tüm hazırlıklar çok güzel gözüküyor..Kuzunun gülen yüzü hep gülsün inşALLAH..Doğum günü kutlu olsun miniğinn.:).Nice güzel yaşlara annesiyle,babasıyla..Bekliyoruz doğumgünü detaylarını daha fazla ..öptk canım:)

    YanıtlaSil
  11. yorumum gelmemiş galiba yAsemin:-(..alptuğ'un doğum günü kutlu olsun..sağlıklı mutlu başarı dolu bir ömür dileirm kuzuya..

    YanıtlaSil
  12. ayyy çok güzel olmuş canım hem eşinin hem kuzunun doğum günü kutlu olsun uzun uzun ömürleriniz olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  13. Canım benim postun ilham verdi valla sağolasın.. Hayatının en önemli iki bireyi iyi dogmuslar :)

    YanıtlaSil
  14. Nice mutlu yıllara sağlıkla, afiyetle, tüm güzellikler ailenizin ve tabiki kuzucuğunun olsun :))))
    Yelda.....

    YanıtlaSil
  15. neeee daha bir yaşındamı??ve sen bu fizikte önce sana maşşallah diyor sonrada bebeğine uzuuunnnn,sağlıklıııı bir ömür diliyorum tatlışım...herley kusursuz görünüyor,emeğine sağlık:))

    YanıtlaSil
  16. selam blogunla yenı tanıstım bırde baktımkı cok anlamlı bır gun ıle karşı karşıyayaım bebegımızın ılk yas gunu ap ayrı bır mutluluk bende 2 ay once bu duyguyu yasadım =)
    annelık kadar guzel bır duygu yok
    bu arada yavrun alptug un ılk yas gununu kutluyorum nıce mutlu yıllara sevdıklerıyle

    sevgıler

    YanıtlaSil
  17. tatlım ben de senin gibi detaycıyımdır, yorucu oluyor ama değiyor. senin de ellerine sağlık cok güzel olmus hersey. kuzuna nice mutlu yaşlara...

    YanıtlaSil
  18. ayyy kıj bu ne güzeeell doğumgünüsüüü,oyy bayıldım kuzuyaaa yerim onu yaa:)nice mutlu yıllar yaşasın canım beniimm,eşin oğluşunn heeppp berabeerr:)

    YanıtlaSil
  19. herşey ne güzel düşünülmüş tabaklar süsler falan :) nice güzel yaşlar dilerim kuzuya :) ama nie fotosu yok kim bilir nasıl sevimli olmuştur. ona söyle papyonlu bir gömlek giydiriceksin sonra bol bol ısır :)

    YanıtlaSil
  20. Daha nice yaşlar diliyorum kuzucuğuna.Sağlıklı,mutlu güzel yaşlarla büyüsün inş.Doğumgünüde super olmuş.Afiyetler olsun;)

    YanıtlaSil
  21. ne kadar güzel olmuş her şey endişe etmene değmemiş... her şey muntazam gözüküyor :) umarım çok çok güzel yaşları olur sende görürsün tatlım :)
    öpüyorum !!!

    YanıtlaSil
  22. canım çok güzel olmuş her detay süper ben de detaycıyımdır kendim gibilerini gördükçe de mutlu oluyorum :) maşallaahhh kuzuna nice nice güzel yaşlar inşallah..

    YanıtlaSil
  23. harika harika! her şey çok güzel görünüyor özellikle fotoğrafa ve altındaki nota bittimmmm :))

    YanıtlaSil
  24. merhaba blogunuzda yeniyim herşey harika görünüyor aklınıza elinize sağlık. benim bebeğim henüz 3.5 aylık ama bana da çok güzel fikir oldu. sağlıklı,mutlu,nice senelere doğum günü kutlu olsun kuzucuğun sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  25. Canım minik kuzunun doğum günü kutlu olsun,herşey harika görünüyor,Ellerinize sağlık.Bende şuan tatlı prensesimin 2.yaş gününe hazırlanıyorum umarım herşey senin ki kadar güzel olur.Minik kuzuna allah nice yaşlar göstersin,sağlıkla büyüsün :) öpüyorum çok ikinizide tatlım :)

    YanıtlaSil
  26. Kuzuya maşallah canım, nice nice yaşlara analı-babalı girsin inşallah :) Partisi de süpermiş valla, şanslı bebek :)

    YanıtlaSil
  27. herşey harika görünüyor kuzummm!!:)
    kuzuşuna da çok sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim :)
    Hep bir arada çoook mutlu olun!! :)
    ikinizi de bolca öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  28. HEPINIZE COK COK COK TESEKKUR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN...ASLINDA TEK TEK CEVAP YAZICAKTIM ANCAK DENETIME GELIYOLAR VE BEN KACIYRUIMMMM :((( SEVGILERRRRR......

    YanıtlaSil
  29. canım benim Allah kuzucuğuna uzunnmu uzun sağlıklı ömürler versin , tüm yaşlarınıda böyle mutluluk ve bağlılıkla geçirin inşallah .
    Bu arada tüm detaylar çok hoş , ne güzel hazırlanmışsın

    YanıtlaSil
  30. Nice güzel yaşlara size de maşallah canım öperim

    YanıtlaSil
  31. Blogunuzu yeni inceleme şansım oldu ve özenle donanmış o masayı gördüğümde yorum yapmadan geçemedim :) Bebeğiniz için çok özenmişsiniz bu çok güzel..Sevdikleriyle geçireceği nice güzel, mutlu, sağlıklı seneleri olur umarım. Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    surprizmenu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  32. kuzulu kurabiyelere bayıldım,ne kadar şekerler,organize ederken yorulmuş uğraşmışsın ama değmiş her şey çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  33. herşey nasılda ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün, harika bir eğlence olmuş, gerçekten hiç düzgün resimleri olmuyor, 1.d. günlerinde, 2.de ehh :))
    bakalım 3. de bizim nasıl geçicek,
    mutlu huzurluuu sağlıklı bir ömrü olur inşallah mutlu yıllar....

    sevgiler

    YanıtlaSil
  34. TEKRAR HEPINIZE KOCAMN TESEKKUR EDERIMMMMM

    YanıtlaSil
  35. ben bunu yeni görüyorummmm biraz gecikmiş bir yorum olsa da, maşallah diyorum senin minik kuzunaaa :)
    Allah bağışlasın nasıl güzel bir bebeekk, pardon artık çocuk :))
    Hep birlikte olacağınız uzunn, mutlu güzel yıllara kokosskelebek :)

    YanıtlaSil
  36. Çokkkkkkkkk güzel bir parti olmuşşş :)
    nice nice yaşlara...
    bır daha kı yıl bızde gelırız tum Blogger Anneler olarak :)

    YanıtlaSil
  37. Mutlu ve sağlıklı yıllar kuzunuza:) Çok tatlı maşallah!!!

    YanıtlaSil
  38. hepınıze guzel yorumlarınız ıcın sonsuz tesekkurlerrrr.....

    YanıtlaSil
  39. I know this site presents quality based posts and extra data, is there any other web page which gives such information in quality?


    my page; vapor pens

    YanıtlaSil
  40. Spot on with this write-up, I actually think this website needs a lot
    more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for the information!

    Feel free to surf to my blog post gpen

    YanıtlaSil
  41. I used to be suggested this web site through my cousin. I am now not sure whether this submit is
    written by means of him as no one else recognise such detailed about
    my problem. You're wonderful! Thanks!

    My web site ... g pen snoop Dogg

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa