-->



8/kozmetik

20 Kasım 2011 Pazar

Hafta Sonu...

 Hafta içi o kadar yoğun geçiyor ki zaman ne zaman akşam ne zaman sabah anlamıyorum. Dinlenmek zaten çok zor ancak benim canım annem bende kuzuma bakınca bende dinlenebiliyorum , keza kuzumun uykuları uzayacağına gittikçe kısalıyor ve geceler bizim için çok yorucu geçiyor .Neyse konumuz karışıyor yine :))) Bu hafta sonu kuzumu alıp alışverişe çıktık ama ne mümkün bebek arabasının tepesinde oturmuyor sürekli bir viyak viyak hali ( ağlama değil kendini zorlama) Allahım koskoca Palladium da tüm bebekler arabalarında uyurken anneleri alışveriş sefası yapıyor ama bizimki maşallah ortalığı inletiyor. Eeeee bizde hiçbirşey alamadan doğruuu eve döndük ve karar verdik BU SIRALAR KUZUYLA BAKKALA BİLE GİDİLMEZ :)))) 


Ertesi gün kuzuyu nanesine bırakıp daha önce methini çok duyup gidemediğimiz Via Port'a gittik ancak zamanlama hatası hava buz gibi olduğu için hiç sevemedim , çünkü mağazalar arası çıkıp açık havada yürüyorsunuz aslında tam yaz alışverişi için ideal bir yer keza tüm markalar mevcut. Fakat ben yinede sevemedim çünkü eski sezon ve yeni sezon ürünler bir arada olduğundan bir düzen yok ve aradığınızı çok zor buluyorsunuz , aynı ürünler aynı fiyata ve misler gibi düzenle Palladium'da.

Döndük tabii Palladium'a önce bişeyley yedik ve tatlımızıda hüplettikten sonra en sevdiğiiiimm şeye başladık ve bitirdik. Bu alışveriş iş alışverişiydi ve rengarenk bluzlar aldım siyah ve laci pantalon ve eteklerle kombinlemek için malum kış...


Via Port
Dondummm
T.Coat : Forever 21
Y.Botu: D&G
B.kot (skinny) : Street One(y.dışı)

K.Gömlek ; Local Shop
Clutch: Chloe

Saat: Fossil

Eğer benim gibi sufleye bayılıyorsanız Cafe Crown dan başka bir yerde kesinlikle yemeyin :(((
Not: Son resimde ne kadar çirkin çıksam da eklemeden duramadım :))

Share This
13 yorum:
  1. Viaportu severim ama evime yakınlığı yüzünden Palladiumu daha çok severim. Çizmelerin çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. ooof sufleye bayılırıım:))

    YanıtlaSil
  3. canım evet via port'a gitmek için yanlış mevsim:) ben bayılıyorum oraya,özellikle yazın erken saatte gitmelisin kimse olmadan,palladium da bebek gezdirmeyi 2 sene önce ablamla biz denemiştik yeğenim için,ama ne mümkün biz uyusun diye hızlı hızlı gidiyoruz bizimki mağazaya girinc cin gibi olup,üstüne elinin yetiştiği yerlerden parçalar alıyordu :)çocuksuz alışveriş en güzeli :)

    YanıtlaSil
  4. iki avm'ye de gitmedim, viaport da karşıda mı(ben avrupa yakasındayım) ama anlattığına göre yazın tadı çıkar orasının...

    YanıtlaSil
  5. sevda s. ; tesekkur ederımmm aynen bende palladıum , via port yaz aylarında emınım daha keyıflıdır

    MODAVESAİRE; çok tesekkurrrr ederımmm

    balgözlükız<, kesinlikle öyle hatta çok yanlış mağazadan çıkmak istemiyor insan :))) ve katılıyorum alışveriş kuzularsız olmalı :))

    Hamide...; Hamidecim ikiside Anadolu yakasında, Via P. yaz aylarında eminim çok keyiflidir ama ben Palladiumun çiçek gibi düzenli olmasına bayılıyorum

    YanıtlaSil
  6. yeni kıyafetlerinle de bir post bekliyorum, güle güle kullan.
    Bu arada bir de benim suflemi yemeni öneririm, çok iyiyimdir :))

    YanıtlaSil
  7. yağmur botların çok şekermiş tatlım,gözüm takıldı hep:)bu arada via portun methini ben de çok duydum arkadaşlardan ama hiç açık olarak hayal etmemiştim:)

    YanıtlaSil
  8. Canım,fotoğraflardan verdiğin elektrik o kadar güzel ki,çok güler yüzlüsün=)

    Paltonun rengine bayıldım;)

    YanıtlaSil
  9. sJ ;GERCEKTENMIII SUPERSIN NE ZAMAN DENEYELIM :)) YENI JIYAFETLERIMLE BIR POST YAPARDIM AMA ISE GIDERKEN GIYINDIGIM ICIN SABAH COK ERKEN OLUYOR EVDEN JET HIZIYLA CIKIYORUM EVE DONUNCEDE KUZU UZERIME ATLIYOR YANI MUMKUN OLMUYOR AMA SADECE RESIMLERI OLABIKIR ODA KEYFLI OLMAZ SANIRIM

    gülümse ; evet evet canım acıkkk cok tesekkur ederım ayrıca

    fallowfashionup ; kocaman tesekkurler

    YanıtlaSil
  10. Senin de o taraflarda olduğunu bilmiyordum canım :) her haftasonu bir eksik için palladium'a uğrayan birisi olarak her an karşılaşabiliriz diyorum :)) sufleyi de merak ettim çok, denemek farz oldu ;)

    YanıtlaSil
  11. Betwinus; İnan bana benim gibi çikolata hastasiysan vazgeçemezsiniz eminim;)) karşılaşırsak hiç şaşmam o zamannn;))

    YanıtlaSil
  12. Yerim yağmur botlarını senin ben :) Saçlarınada ayrıca bayılıyorum, Sarışınların gözümde yeri ayrı sanırım ondan :)

    YanıtlaSil
  13. ♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ ;benım ıcınde oyle sarı olsun yeter :)))cok tesekkurrrr ederımmmmmmm :))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa